ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Να συλληφθούν αυτοί που πυρπόλησαν αυτοκίνητο διπλωμάτη στη Θεσσαλονίκη

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Κομματάκι δύσκολο να βρούν και να συλλάβουν τον...Αγ. Βασίλη.! Που να τρέχουν τώρα στον Βόρειο Πόλο για να τον βρούν, αυτόν και τα "ξωτικά" του. Διότι ο Αγ. Βασίλης έχει πάντα βοηθούς...για αυτό και στο άρθρο μιλάνε για "αγνώστους" δηλαδή πληθυντικός αριθμός.!! Ουδείς θέλει να μπλέξει με "ξωτικά"...την σήμερον ημέρα.!!
Τα ξημερώματα της Δευτέρας άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητο που ανήκει σε Τούρκο διπλωμάτη στην περιοχή της Άνω Πόλης.
Την έντονη διαμαρτυρία για τον εμπρησμό οχήματος του Γενικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη εξέφρασε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
Σε ανακοίνωση του εκπροσώπου Χαμί Ακσόι γίνεται λόγος για «σοβαρό συμβάν» για το οποίο η τουρκική πλευρά εξέφρασε τη διαμαρτυρία της τόσο προς τον Έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα όσο και προς την ελληνική πρεσβεία στην Αθήνα και τις ελληνικές αρχές.
«Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια αυξάνονται παρόμοια περιστατικά κατά του διπλωματικού προσωπικού και των περιουσιακών μας στοιχείων στην Ελλάδα» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας άγνωστοι έβαλαν πλάκες παραφίνης στα πίσω ελαστικά του οχήματος και το αυτοκίνητο παραδόθηκε στις φλόγες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Το όχημα του Τούρκου διπλωμάτη βρισκόταν στην περιοχή της Άνω Πόλης.

Το τουρκικό ΥΠΕΞ προσθέτει ότι αναμένει από τις αρχές να αποτρέψουν ανάλογες ενέργειες «και να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσουν την αποστολή και το προσωπικό μας, και να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη τους δράστες».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι ξωτικα-ξωτικα η τουρκικα ξωτικα που το προβοκαρανε????

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ειναι ξωτικα-ξωτικα η τουρκικα ξωτικα που το προβοκαρανε????"

Αν οι εμπρησμοί περιορίζονταν ΜΟΝΟ σε αυτοκίνητα, τότε θα υπήρχε περίπτωση να κάναν μόνοι τους προβοκάτσια. Άλλωστε δεν τους είναι άγνωστο το "άθλημα". Το έχουν κάνει πολλές φορές κατά το παρελθόν. Όμως θα πρέπει να συνδυάσεις μια σειρά γεγονότων, όπως τον εμπρησμό στο υπό ναυπήγηση τουρκικό αεροπλανοφόρο TCG Anadolu και στο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. Αυτά όλα ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ.

Αν έκαναν προβοκάτσια οι Μόγγολοι θα διάλεγαν άλλο στόχο...και όχι αυτοκίνητα.!! Συνήθως προτιμούνε τζαμιά, χώρους με ιστορική και θρησκευτική σημασία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Οι προβοκάτσιες των Τούρκων συνήθως αφήνουν νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες. Εδώ έχουμε χειρουργικά χτυπήματα...ΔΙΧΩΣ ΘΥΜΑΤΑ.!! Οι προβοκάτσιες των Τούρκων πολλές φορές περιλαμβάνουν ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ προσώπων, όπως το 1963 οργάνωναν δολοφονίες άσχετων ανθρώπων- random killings- στη Λευκωσία.

Μμ. είπε...


Πάντως και ει επρόκειτο δι' Έλληνα χιονοσκεπή Βασίλειον
αυτός και ώσπερ Κανάρης και Σαπφώ Νοταρά εχράτο αν
το αμιγές και πατροπαράδοτον εκείνο ¨Μπουρλότοοοοοοο!¨
(και μάλιστα μετά του χειριστού του οχήματος εντός. Χα, χάαα!)