ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Λιβύη: Παρά τις πρόσφατες αεροπορικές επιδρομές, οι τουρκικές δυνάμεις αναπτύσσουν νέο εξοπλισμό στην ελ Ουατίγια

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Η Τουρκία έχει σπάσει το εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ και η προμήθειες πολεμικού εξοπλισμού που λαμβάνει είναι... BMC Kirpi II, BMC Vuran και ACV-15, αυτοκινούμενα T-155 Firtina self-propelled howitzers, Oerlikon 35 mm , αυτοκινούμενα συστήματα πυροβόλων όπλων αεροπορικής άμυνας KORKUT, πυραύλους εδάφους-αέρα μέσου υψομέτρου, ραντάρ AN / MPQ-64 Sentinel και πυραύλους 9K11 Malyutka. Αυτά τα όπλα παρέχονται από την Τουρκία στην κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας που εδρεύει στην Τρίπολη ή χρησιμοποιούνται απευθείας από τις Τουρκικές δυνάμεις για να στηρίξουν τον GNA στη μάχη του ενάντια στον Εθνικό Στρατό της Λιβύης. Η πλήρης έκθεση εδώ....Turkey’s shadow arms deliveries” 
Όπως σας έχουμε ξαναπεί, οι Αιγύπτιοι είναι δειλοί και δεν πρόκειται να κάνουν απολύτως τίποτε. Η Τουρκία έσπασε το εμπάργκο των όπλων με την ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ του ΝΑΤΟ και της Αμερικής. Ενώ ο μικρούλης Πούτιν ακόμα το σκέφτεται αν θα αφήσει την ομάδα  Wagner να πάρει ενεργό μέρος , που μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι στην Λιβύη, όσο και στην Συρία. Η Τουρκία αντικαθιστά την κατεστραμμένη αεροπορική άμυνα στη Λιβυκή βάση με το ουκρανικό σύστημα.
Ο τουρκικός στρατός έχει αναπτύξει το ουκρανικό εκσυγχρονισμένο S-125 στην αεροπορική βάση Al-Watiyah, προκειμένου να αποτρέψει μελλοντικές επιθέσεις από τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης. Η Τουρκία έχει δώσει πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια σε ουκρανικά, βουλγαρικά και πολωνικά σοβιετικά όπλα συμπεριλαμβανομένων των ATGM, πολυβόλων και ναρκών. Με αυτόν τον ρυθμό ...το σύνολο του τούρκικου στρατού  θα βρίσκεται στην Λιβύη και στην Συρία , χάρη στον μικρούλη Πούτιν.

Παρά τις πρόσφατες αεροπορικές επιδρομές, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τουρκικές δυνάμεις αναπτύσσουν στρατιωτικό εξοπλισμό στην αεροπορική βάση ελ Ουατίγια στη δυτική Λιβύη.
Την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2020, Λίβυοι ακτιβιστές δημοσιοποίησαν στο Twiter βίντεο που έδειχνε μια τουρκική στρατιωτική φάλαγγα οχημάτων να κατευθύνεται προς την αεροπορική βάση. Η φάλαγγα μετέφερε στρατιωτικό εξοπλισμό, ο οποίος νωρίτερα έφτασε στο διεθνές αεροδρόμιο Μίτιγκα.

Δυνάμεις προσκείμενες στην Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ), με την άμεση υποστήριξη της Τουρκίας, κατέλαβαν την αεροπορική βάση ελ Ουατίγια  την 18η Μαΐου.
Οι ακτιβιστές δεν παρείχαν πληροφορίες σχετικά με την φύση του νέου εξοπλισμού που αναπτύσσεται στην ελ Ουατίγια. Ορισμένες πηγές εικάζουν ότι η Τουρκία επιδιώκει να αναπτύξει ένα νέο αντιαεροπορικό σύστημα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο τουρκικός Στρατός ανέπτυξε στην αεροπορική βάση ένα αντιαεροπορικό σύστημα μεσαίου βεληνεκούς MiM-23 HAWK. Ωστόσο, το σύστημα καταστράφηκε άμεσα. Αριθμός αεροπορικών επιδρομών ακριβείας, οι οποίες πιστεύεται ότι διενεργήθηκαν απο συμμάχους του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (ΛΕΣ), κατέστρεψαν το σύστημα.
Τουρκικές πηγές αναφέρουν τώρα οτι ένα νέο αντιαεροπορικό σύστημα θα εγκατασταθεί στην ελ Ουατίγια. Το σύστημα ίσως να είναι ένα από τα αναβαθμισμένα S-125 Pechora, τα οποία η Τουρκία αγόρασε από την Ουκρανία νωρίτερα αυτό το έτος.
Σύμφωνα με αναφορές η Τουρκία ευελπιστεί να μετατρέψει την ελ Ουατίγια σε μια μόνιμη βάση για τις στρατιωτικές δυνάμεις της στην Λιβύη. Οι πρόσφατες αεροπορικές επιδρομές ήταν μια μεγάλη ανατροπή στα σχέδια της Τουρκίας. Ωστόσο, όπως φαίνεται, η Άγκυρα παραμένει αποφασισμένη να επιτύχει αυτόν τον σκοπό.

ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Αγαπητέ Λ το νέο της ημέρας είναι ότι εχάθη η Αγία Σοφία και έγινε τζάμι και στο facebook όλα τα χριστιανοταλιμπαν κάνουν πόλεμο πω πω τι ξεπεσμός είναι αυτός Σωτηρία δεν έχουμε εδώ μας πήραν και τα σώβρακα και αυτά ακόμα ασχολούνται με το πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικιά μας θα ναι.. και με έπιασε ανατριχίλα στο δεξί ημισφαιριο...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΧΡΗΣΤΟΣ : Αγαπητέ Λ το νέο της ημέρας είναι ότι εχάθη η Αγία Σοφία και έγινε τζάμι

Αγαπητέ Χρήστο....αυτό είναι πολύ παλιό νέο. Η Αγ. Σοφιά χάθηκε από το 1453 που έπεσε η Κωνσταντινούπολη στα χέρια των Τούρκων.!!!
Ας κοιτάξουμε να οχυρώσουμε τα σύνορα μας...να εξοπλιστούμε και ας αφήσουμε πράγματα τα οποία δεν είναι ουσιώδη.!! Αντί να ασχοληθούμε με την λαθραία εισαγωγή μουσουλμάνων εισβολέων στην πατρίδα μας...ασχολούμαστε με ένα κτήριο που έχει πέσει εδώ και αιώνες στα χέρια των Τούρκων.!!
Αν είμαστε μάγκες ας κάνουμε το σπίτι που γεννήθηκε ο Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη για αρχή..μπουρδέλο.!!

Χρήστος είπε...

Αν είμαστε μάγκες όπως το είπες αλλά επειδή δεν προς το παρόν άστο.. και πολύ φαγούρα για την Αγία Σοφία όσο για το σπίτι του Κεμάλ έτσι κι αλλιώς μπουρδέλο είναι...

Ανώνυμος είπε...

Από την στιγμή που φοβόμαστε και τον ίσκιο μας ήταν δεδομένο η πρόκληση των Τούρκων.Λυση
Δινεις διορία 2 ωρών να κλείσει το προξενείο στην Κομοτηνή κλείνεις τα τζάμια απελαυνεις τους λαθραιους και άσε τους Ευρωπαίους να σκουζουν.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


ΕΘΝΟΓΝΩΣΙΑ

Είμεθα υπό γερμανικήν κηδεμονίαν, κύριοι,
(και οι περιούσιοι μεγαλοτραπεζίται, παγκόσμιοι δολοφόνοι, ηθικοί αυτουργοί οπίσω αυτής)
και ως εκ τούτου και υπό τουρκικήν συγκηδεμονίαν λόγω του την Τουρκίαν είναι υπεργολάβον της Γερμανίας δια την βρώμικη μεσογειακή ελληνοκτόνο δουλειά. Και όλα αυτά ΄δημοκρατικώ σχεδίω και δικαίω.¨
Ο Μ.Αλέξανδρος δια τούτο πρώτα εξήλειψε εξ Ελλάδος την εθνοκτόνο δημοκρατική χολέρα, τον ¨δούρειο,¨ λαϊκίστικο και αδελφοκτόνο, ¨ίππο¨ (5η φάλαγγα) και μετά εξέδραμε προς Ανατολάς.
Και γαρ τα ωργανωμένα πολιτικά κόμματα λειτουργούντα ως κράτος εν κράτει όπως και τα θρησκευτικά (5η αμφότερα φάλαγξ) ανταγωνίζονται το ίδιο, όπως και ο εθνικός εχθρός, το εθνικόν κράτος-ξενιστήν των δια την νομήν της εξουσίας και ως καρκινώματα εις βάρος και προς καταστροφήν αυτού.
Ως εκ τούτου και τα (εθνοπροδοτικά, διεθνιστικά) ¨εταιρικά¨ και συνωμοτικά συμφέροντά των δεν διαφέρουν από εκείνα των επιβούλων της εθνοκρατικής υπάρξεως ξένων κατακτητών.
Οπότε η συνεργασία αμφοτέρων αυτών είναι δεδομένη ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ αυτά τα κόμματα, είτε πολιτικά (όπως η Ελλάς του νυν που είναι ήδη μια κοινοβουλευτικώς αλωθείσα χώρα ως επίσης και τα περισσότερα ευρωκράτη) είτε θρησκευτικά (όπως η Ελλάς το πλείστον επί πολυεθνικού Βυζαντίου και επί, ολοκληρωτικά, Οθωμονοκρατίας) ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥνα μετά την ξένην κατάκτησιν ως αμοιβήν δια την εθνοπροδοτικήν στάσιν των την επιβίωσίν των παρά να αποτρέψουν πατριωτικώς αυτήν την ξένην κατάκτησιν. Έτσι ελπίζουν τουλάχιστον.
Ο Μ.Αλέξανδρος ήξερε ότι η Ανατολή είναι η φωλιά του ανθρώπινου κακού και των σατανικών βδελυρών γενών και ιερατείων. Από κει ανέκαθεν, και κατά καιρούς, έρχονται ΠΡΟς ΔΥΣΜΑΣ αι πλανητικαί επιδημίαι συνοδευόμεναι από τα μεταναστευτικά στίφη-εισβολείς και αντικαταστάσεις πληθυσμών δια την εξολόθρευσι του πολιτισμού της λευκής κυρίως φυλής.
Μέχρι στιγμής απέτυχον.
Πρέπει να ξαναγίνη.
Αν το καταλάβωμεν όλοι ενωτικώς αυτό, ίσως υπάρχει ακόμα ελπίς.

Οι καιροί γαρ ου μενετοί.
Και ο χρόνος ήδη ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
τελειώνει απελπιστικά.



α