ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Kαι ενώ το Πολεμικό Ναυτικό μας δίνει μάχη νεύρων με τα μογγόλια στο Αιγαίο, τα μπουζουκοπαρταλάκια και οι χλεχλέδες και τα όργια κάνουν ουρά γιά θερμομέτρηση σαν πειθαρχημένα προβατάκια πριν την είσοδο στα απογευματινά μπουζούκια "ORAMA" του Βέρτη στη Θεσσαλονίκη 19:00 ως 00:00..!! Πριν τακτοποιήσουμε τους τούρκους, μήπως λέω μήπως θα έπρεπε να τακτοποιήσουμε τα του οίκου μας πρώτα;; Να ψάξουμε γιά το τι δεν πάει καλά, εντός των τειχών πρώτα ....


 Και τί ακριβώς θα γίνει με την θερμομέτρηση ; Θα δούνε πόσο καυτά σκυλιά θ' ανέβουν στην πίστα ; Δεν είναι να απορεί κανείς πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε..το κάθε μπουζουκοπαρταλάκι και τον κάθε χλεχλέ κάποιος τον έχει μεγαλώσει.!! Υπεύθυνοι είναι και οι γονείς για την κατάντια των παιδιών τους. Ο κάτοικος της χώρας  των Ελλήνων έχει μεγάλη πλάκα, από την μια ζητάει ηγέτη για να τον σώσει, και από την άλλη γίνεται πειθήνιο και υπάκουο πρόβατο σε ότι του λένε να κάνει. 
Είναι σαν κάτι τύπους "εθνικισταράδες" που το παίζουν μάγκες, χωρίς να είναι....βγαίνουν από την θάλασσα και καθώς ξαπλώνουν στην ξαπλώστρα τους, παίρνουν το κινητό τους και γράφουν..." ακόμα να το βυθίσετε μωρέ προδότες";; ή το άλλο το κορυφαίο...." πότε έχετε σκοπό να κάνετε τα 12 ναυτικά μίλια".!!! Και μετά γυρνάει στην γυναίκα του, ρωτάει τι θα φάνε σήμερα....και μόλις τον αρχίσει στα μπινελίκια το βουλώνει.!

Υ.Γ Αυτός είναι ο κάτοικος της χώρας , και ζητάει και ηγέτη για τον ξελασπώσει.!!
Πρώτα θα αναρωτηθείτε τι πρέπει να διαθέτει ένας λαός, για να βρεθεί ο κατάλληλος για αυτόν, ηγέτης.Προς στιγμήν ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, δεν ψάχνει ηγέτη να τον κυβερνήσει… αλλά ηγέτη για να τον γαμήσει… και έχει βρει αρκετούς! Από τους κάτοικους της χώρας των Ελλήνων, αξίζει να ζήσουν λίγοι, το ποιοι και με ποια κριτήρια δεν είμαι αρμόδιος να το κρίνω…

6 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Όντως αγαπητέ Λ αυτή είναι η κατάσταση στην Ελλάδα τη σήμερον ημέρα και έρχομαι εγώ και σε ρωτώ έχω δύο γιους ο ένας 16 ο άλλος 14 να του στείλω φαντάρους για να σώσουν ποιον τα όρθια τα βόδια το πολιτικό σύστημα της χώρας και φαντάρους να τους στείλω δεν θα τους πάνε ποτέ στον πόλεμο όπως τότε με την Κύπρο που στείλαν αλεξιπτωτιστές και πέσανε στην Χίο να πολεμήσουν τα παιδιά για ποιον για το Μητσοτάκη για τον Τσίπρα και τον κάθε Τσίπρα για το πατσουλί πού από τις 7:00 πάει στα μπουζούκια για τον χασικλή και τον ομοφυλόφιλο και την ομοφυλόφιλη για τα παπαδάρια για ποιον πες μου... Είναι σαν να στέλνεις γουρούνι στο σακί καλύτερα να κάτσουν στα μετόπισθεν και να διαφυλάξουν την οικογένεια και την περιουσία τους Με όποιον τρόπο μπορούν για να μην πω ότι πρέπει να πάρουμε τα παιδιά μας και να σηκωθούμε να φύγουμε,, για αυτό πρέπει να ξεβρωμίσουμε τον κόπρο από τη χώρα μας και μετά μάλιστα...


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Χρήστο πού σωστά τα λες....πρόσεχε τα παιδιά σου σαν τα μάτια σου. Μεγάλωσε τα με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ αρχές και αξίες, διότι όταν ένα παιδί, ένας άνθρωπος ανατρέφεται και διαπαιδαγωγείται με αξίες Ελληνικές και εθνικές δύσκολα τις μεταβάλλει.!! Ανεξαρτήτως του επιπέδου διαβίωσης και ανεξάρτητα από το το περιβάλλον γύρω του. Δεν τις χάνει...ακόμα και ο κόσμος να γυρίσει τούμπα.

Μμ. είπε...


ΧΑ, χα! Εξώκωλα (Ξέκωλα), εξώμουνα και εξώβυζα!
Ίδια η εξωτερική μας πολιτική. (Όχι ότι η εσωτερική μας πολιτική πάει καύτερα δηλαδή αλλά λέμε...)

Και όμως πάνω από τέτοιες όμορφες σάρκες σειρήνων πρέπει ως Έλληνες να περάσωμε ορισμένως για να κατακτήσωμε μια μέρα τον Όλυμπο των ηρώων και των θεών.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Μμ παντού γύρω γύρω βλέπει κανείς...ξώστηθα, έξωμα, ξώπλατα, ξώφαλα, ξέκωλα...και γιατί όχι ελευθερία και "δημοκρατία" έχουμε και...ξέμουνα.!!
Προσωπικά πρόβλημα δεν έχω, αλλά αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΑ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΗ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ.

Η γυναίκα ήταν και παραμένει ο ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ της οικογένειας και της κοινωνίας. Όποιος ήθελε να αλλάξει τον θεσμό της οικογένειας και τους θεσμούς -αρμούς της κοινωνίας....τότε δεν είχε παρά να αλλάξει να κατευθύνει την γυναίκα εκεί που θέλει, και όπως θέλει....με τα ανάλογα πρότυπα.Υπάρχουν οι άμμεσοι και οι έμμεσοι τρόποι για αυτό.
Και αυτό επί των ημερών μας έχει...επιτευχθεί.!!

Η πλύση εγκεφάλου είναι μοναδική και διαρκεί όλο το εικοσιτετράωρο. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό διότι η γυναίκα θα γαλουχήσει τον υιό της, δηλαδή τον αυριανό άντρα της όποιας κοινωνίας και την κόρη της , την αυριανή γυναίκα της όποιας κοινωνίας.

Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ,ότι η σημερινή γυναίκα το ΟΡΑΜΑ της δεν είναι να μεγαλώσει ΑΝΘΡΩΠΟ....αλλά να γίνει μια πλαστική μπέρμπυ στα σάπια πρότυπα της Δύσης. Και για να γίνει κανείς ΕΛΛΗΝΑΣ πρώτα πρέπει να είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Όχι με την χριστιανική έννοια του όρου, αλλά με την ελληνική έννοια που έδιναν οι προγονοί μας.!

Ανώνυμος είπε...

Έχω το ίδιο προβληματισμό του Χρήστου με τον γιό μου. Φανατικός αναγνώστης - θαυμαστής του Λύκαστρου, ήθελε να περάσει στρατιωτικές σχολές (ευτυχώς πέρασε αλλού),μέχρι που κατάλαβε την βρωμιά κ την κατάντια που υπάρχει εκεί μέσα...Περπατά σαν το λιοντάρι έξω κ πάει γυρεύοντας για φασαρία με λαθροόρκ κ τρέμω για την σωματική του ακεραιότητα γιατί δεν μπορεί να ελέγξει την οργή του...Και σαν να μην έφτανε αυτό δεν μπορεί να "ζευγαρώσει" γιατί το κορίτσι του ΔΕΝ πρέπει να καπνίζει,να βρίζει σαν νταλικιέρης, να έχει τατουάζ κ να είναι γενικά μια χαζοβιόλα fashion victim...Έχουν εγκληματίσει οι γονείς με την ανατροφή των παιδιών τους εδώ κ παγκοσμίως..!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 16 Αυγούστου 2020 - 11:22 π.μ.

Για αυτό και συμφώνησα με τον φίλο Χρήστο.! Στις μέρες μας δεν έχει κανένα νόημα να το παίξεις ήρωας σε αυτή την σάπια εποχή που ζούμε . Στην Ιστορία του έθνους μας έχουμε αρκετούς ήρωες. Δεν κατάφεραν απολύτως τίποτα, και ας έδωσαν την ζωή τους. Ούτε η Επανάσταση του 1821 πέτυχε τον στόχο της, βλέποντας την σημερινή Ελλάδα αλλά και διαβάζοντας αντικειμενικά και ψύχραιμα την ιστορία. Μπουχτίσαμε από ήρωες, ήρθε η ώρα να κερδίσουμε και κάτι.

Και δεν θα κερδίσουμε πεθαίνοντας στην κυριολεξία εμείς για να επιβιώσει το σάπιο σύστημα. Το Σύστημα φοβάται και τρέμει αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει, που δεν μπορεί να ελέγξει , που δεν μπορεί να δεί ,και που δεν μπορεί να προβλέψει. Για αυτό και ήμουν και είμαι ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ σε κάθε είδους διαδηλώσεις, κατέβασμα των εθνικιστών στους δρόμους, δημιουργία φανερών ομάδων...κ.λ.π

Το σύστημα θέλει να βλέπει τους εθνικιστές να δραστηριοποιούνται και να οργανώνονται σε ομάδες ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, διότι αυτό που το Σύστημα φοβάται και τρέμει είναι η Α Ν Ω Ν Υ Μ Ι Α.

ΦΟΒΑΤΑΙ τον "ΚΑΝΕΝΑ" επειδή ακριβώς δεν ξέρει ποιος είναι αυτός που θα βγάλει την "μπρίζα" και το σύστημα θα "πεθάνει".