ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Ρωσία: Αυτή είναι η χημική ουσία που εντοπίστηκε στον οργανισμό του Ναβάλνι

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Η ακριβής ουσία που βρέθηκε στον Ναβάλνι και δεν λένε το όνομα της είναι το Γ-υδροξυβουτυρικό οξύ (GHB) -Gamma Hydroxybutyric Acid (GHB)- και κοστίζει 2210 $ ανά γαλόνι. Αυτό το φυσικό υδροξυ οξύ είναι ένα πολύ ακριβό φάρμακο που δεν επιτρέπεται νόμιμα σε ορισμένες χώρες λόγω των ισχυρών ψυχοτρόπων ιδιοτήτων του. Το αλάτι GHB - οξυβουτυρικό νάτριο - θεωρείται ναρκωτικό των κακοποιών , με το οποίο ενεργούν στο θύμα. Αυτό το αλάτι είναι άχρωμο και άοσμο, επομένως δεν μπορεί να αναγνωριστεί όταν προστίθεται σε ένα ποτό. Και ορισμένοι αθλητές χρησιμοποιούν το GHB για να αυξήσουν τα επίπεδα αυξητικής ορμόνης.Στην ιατρική, το GHB χρησιμοποιείται για τη θεραπεία καταστάσεων όπως η αϋπνία, η ναρκοληψία και ο αλκοολισμός. Του την στήσανε πολύ ωραία την παγίδα.

Αξιωματούχοι του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών στη περιοχή Ομσκ της Σιβηρίας όπου ο επικριτής του Κρεμλίνου νοσηλεύεται, δήλωσαν κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, ότι στα εργαστήρια της αστυνομίας εντόπισαν σε δείγματα που πήραν από τα μαλλιά και τα χέρια του Αλεξέι Ναβάλνι, ίχνη χημικής βιομηχανικής ουσίας η οποία χρησιμοποιείται σε πολυμερή υλικά για να αυξηθεί η ελαστικότητά τους.
Νωρίτερα, ο Αλεξάντερ Μουραχόφσκι, ο επικεφαλής γιατρός του νοσοκομείου στην πόλη Ομσκ όπου νοσηλεύεται ο Ναβάλνι, είχε δηλώσει ότι στα ρούχα και στα χέρια του 44χρονου Ναβάλνι εντοπίσθηκαν ίχνη βιομηχανικών χημικών ουσιών.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών της περιοχής του Ομσκ, η χημική αυτή βιομηχανική ουσία, που χρησιμοποιείται ως πλαστικοποιητής και ως διαλύτης σε ακρυλικές βαφές και επιστρώσεις, ενδέχεται να παρέμεινε στα χέρια του Ναβάλνι μέσω αντικειμένων με τα οποία ήρθε σε επαφή, όπως για παράδειγμα ένα πλαστικό ποτήρι.

Η αστυνομία ανέφερε ότι για την ύπαρξη της βιομηχανικής αυτής ουσίας ενημερώθηκαν αμέσως οι γιατροί.

Δεν μπορεί να ταξιδέψει

Την ίδια ώρα, το συμβούλιο των γιατρών στο οποίο συμμετείχαν και γιατροί από νοσοκομείο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, στο οποίο οι συγγενείς του Αλεξέι Ναβάλνι ο οποίος είναι σε κώμα θέλουν να τον μεταφέρουν, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η μεταφορά του είναι παρακινδυνευμένη.
Ο Ναβάλνι θα παραμείνει στο Όμσκ έσω ότου σταθεροποιηθεί η κατάσταση, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής γιατρός του νοσοκομείου πρώτων βοηθειών του Όμσκ, Αλεξάντρ Μουραχόφσκι.
«Ολοκληρώθηκε το συμβούλιο με τη συμμετοχή των συναδέλφων μας από τη Γερμανία. Μπορώ να πως ότι στο νοσοκομείο γίνονται όλα όσα χρειάζονται, κανείς δεν πρόβαλε αντίρρηση, κανείς δεν είπε ότι κάτι δεν κάνουμε. Επί του παρόντος ο ίδιος (ο Ναβάλνι) συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έως ότου σταθεροποιηθεί η κατάσταση του», δήλωσε ο επικεφαλής γιατρός.
Σημειώνεται πως δόθηκε άδεια σε γιατρούς από τη Γερμανία να τον επισκεφτούν.

Επιστολή στον Πούτιν για την μεταφορά του στη Γερμανία

Πριν την εξέλιξη αυτή, φ σύζυγος του επικριτή του Κρεμλίνου, Γιούλια Ναβάλναγια, με επιστολή της ζητάει από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να δώσει την άδεια ώστε να μεταφερθεί ο σύζυγός της στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας για νοσηλεία.
Η επιστολή αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εστάλη αμέσως στο Κρεμλίνο, ανακοίνωσε συνεργάτης του Ναβάλνι.
Νωρίτερα ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ είχε δηλώσει ότι οι εκπρόσωποι του Ναβάλνι δεν έχουν απευθυνθεί επίσημα με την παράκληση να συνδράμουμε στην μεταφορά του, «υπήρξαν μόνο αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά στην περίπτωση αυτή δεν χρειάζεται περισσή γραφειοκρατία».
Η επιστολή της συζύγου του Ναβάλνι, Γιούλια Ναβάλναγια , όπως αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter είναι η ακόλουθη:
«Αυτή τη στιγμή ο σύζυγός μου Αλεξέι Ανατολιεβιτς Ναβάλνι βρίσκεται στο νοσοκομείο πρώτων βοηθειών Ν1 της πόλης Ομσκ σε σοβαρή κατάσταση.
Θεωρώ, ότι χρειάζεται εξειδικευμένη ιατρική βοήθεια στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας. Από τις 12:00 της 21ης Αυγούστου διαθέτουμε όλες τις δυνατότητες για την άμεση μεταφορά του Αλεξέι υπό την επίβλεψη γιατρών υψηλού επιπέδου.
Επισήμως απευθύνομαι σε σας ζητώντας να επιτρέψετε την μεταφορά του Αλεξέι Ανατολιεβιτς Ναβάλνι στην Ομοσπονδιακή Γερμανία.

ΠΗΓΗ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι ότι στηρίζουμε τον Πούτιν αλλά ο Ναβάλνι υπάρχει σε video να ξεμπροστιάζεται με στελέχη της Αμερικανικής πρεσβείας σε καφέ της Μόσχας και τα στελέχη της πρεσβείας να διώχνουν το καμεραμάν επειδή τους έπιασαν στα πράσα.

Επίσης τα στελέχη του κόματος του Ναβάλνι έχουν εντοπιστεί να μπαινοβγαίνουν στην αμερικάνική πρεσβεία σε καθημερινή βάση.Μόνο άγιος δεν είναι ο Ναβάλνι Λύκαστρε.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟ.
ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕΙ....

ηζη μανη και τα σχετικα .....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Ρόκκο, ο Ναβάλνι είναι Εβραίος.!! Για την Δύση είναι πιο χρήσιμος νεκρός, παρά ζωντανός. Εδώ θα πρέπει να αναρωτηθούμε σε ποιον είναι πιο χρήσιμο το πτώμα του Ναβάλνι;; Στην Ρωσσία ή στην Δύση;; Απο την στιγμή που έκλεισε τα Ταμείο κατά της Διαφθοράς, έπαψε να είναι χρήσιμος στους συνεργάτες του.

Όπως και να έχει βλέπουμε πάλι μια σύγκρουση ανάμεσα στις δύο ομάδες της Σιών.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ : .Μόνο άγιος δεν είναι ο Ναβάλνι Λύκαστρε.

Λές να μην το ξέρω.!! Βρώμικος και διεφθαρμένος όπως και ο αντίθετος πόλος εξουσίας στην Ρωσσία. Φυσικά και δεν παίρνουμε το μέρος κανενός.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

https://dailystormer.su/germans-praise-russian-doctors-for-saving-navalnys-life-say-there-is-no-sign-of-poison/

https://dailystormer.su/the-next-big-hoax-russian-opposition-dickhead-in-critical-condition-after-alleged-poisoning/



ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛ0Υ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ.

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΊΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΤΡΕΠΑΝ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ.

ΜΑΣΚΙΡΟΦΚΑ.
Russian military deception, sometimes known as maskirovka (Russian: маскировка, lit. 'disguise'), is a military doctrine developed from the start of the twentieth century. The doctrine covers a broad range of measures for military deception, from camouflage to denial and deception.
https://en.wikipedia.org › wiki › Rus...
Russian military deception - Wikipedia


ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΦΡΑΞΙΕΣ ΤΣΑΚΏΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ.



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Ρόκκο...ότι ο Ναβάλνι δηλητηριάστηκε είναι γεγονός.! Τώρα το θέμα είναι ποιος το έκανε;; Ποιός θα είχε μεγαλύτερο όφελος από τον θάνατο του;; Σίγουρα στην Ρωσσία έχει πολλούς εχθρούς, αλλά μου έκανε εντύπωση κάτι που είπε ο Aleksey Venediktov, εκδότης του ραδιοφωνικού σταθμού Echo Moskvy, είπε ότι όλο αυτό που έγινε με τον Ναλβάνι, συνέβη «σε μια πολιτικά ευαίσθητη στιγμή για το Κρεμλίνο», όταν οι μαζικές διαμαρτυρίες συγκλόνιζαν την γειτονική Λευκορωσία.

Άρα αυτά τα δύο γεγονότα συνδέονται. Σύμφωνα με τον πολιτικό επιστήμονα Abbas Gallyamov, εάν η αντιπολίτευση κερδίσει στη Λευκορωσία, αυτό μπορεί να εμπνεύσει τους Ρώσους συναδέλφους τους και να αποθαρρύνει τους υποστηρικτές του Πούτιν. Πριν από αυτό, ο Ναβάλι προέτρεψε τους υποστηρικτές του να αγνοήσουν το δημοψήφισμα για τροποποιήσεις του Συντάγματος και να επικεντρωθούν στις περιφερειακές εκλογές το φθινόπωρο του 2020, καθώς και στην εκστρατεία προς την Κρατική Δούμα το 2021.

Το περιστατικό με τον Ναβάλι συνέβη ενώ επέστρεφε από ταξίδι στη Σιβηρία. Ο θάνατος του θα ωφελούσε μόνο τους Εβραίους ολιγάρχες επιχειρηματίες της Ρωσσίας. Οι υπόλοιποι δεν ενδιαφέρονται για αυτόν.