ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

ΑΡΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ..O EΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

ΑΡΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ.. 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020.
Κρυφές οι δράσεις και άκρως μυστικές οι ενέργειες...χτυπήματα κάτω απο το τραπέζι...αυτό να περιμένετε αυτές τις ημέρες...
13 Αυγούστου η δυσαρμονική όψη..Άρη Πλούτωνα.
Την όψη θα την ξαναδούμε και στις 9/10...με τον Άρη τότες ανάδρομο...τώρα είναι μόνο ο Πλούτωνας..ενώ στην συνέχεια η όψη επαναλαμβάνεται στις 23/12 με τον Άρη και τον Πλούτωνα ορθούς και τους δύο.
Όταν κάνανε την όψη 23 Μαρτίου στον Αιγόκερω είχαμε τα γεγονότα στα σύνορά μας με τον Έβρο..και τους γείτονες να προσπαθούν να χτυπήσουν να ανοίξουν τα σύνορά μας.
Συγχρόνως είχε ξεκινήσει το lοckdown στην χώρα μας..και ο περιορισμός στις μετακινήσεις λόγω κορονοοιού.Στο τετράγωνο τώρα των δυο πλανητών ... μας βρίσκουν και πάλι σε θέματα ΑΟΖ με την Τουρκία να προκαλεί...
Το ελληνικό Καστελόριζο να τίθεται σε αμφισβητήσεις..ενώ μικρές και μεγάλες απαγορεύσεις περιορισμοί ξεκινούν η μια μετά την άλλη...στην χώρα μας..
Κάποιοι ζητούν εκδίκηση ..κάποιοι θέλουν να εξολοθρεύσουν κάτι..Οι συγκρούσεις είναι επιζήμιες..
Τα θερμά επεισόδια δεν θα λείψουν...θέλει ψυχραιμία και ενότητα εδώ.
Όχι εγωιστικές συμπεριφορές για την λήψη σημαντικών αποφάσεων..
Έχει ήδη γίνει το τετράγωνο Άρη Δία στις 4 Αυγούστου και ακολουθεί το τετράγωνο Άρη Κρόνου στις 24 Αυγούστου.
Οι συγκρούσεις συμφερόντων και ο περιορισμός της έκφρασης φίμωση κατα κάποιον τρόπο δεν είναι μόνο η μάσκα υποχρεωτική..και η υποταγή σε νέους νόμους θα είναι μονόδρομος.
Ετοιμαστείτε για εντάσεις και έκρυθμες καταστάσεις από εδώ και πέρα..
Ο Άρης εκπροσωπεί την αστυνόμευση..τα όπλα τους ένστολους τον Στρατό..και φαινομενικά παντοδύναμος από την θέση κυβέρνησής του στον Κριό προκαλεί βία...και διαμάχες.
Βροντερός..
Ο Πλούτωνας κυβερνά ότι υπόγειο και το ελέγχει...
Δεν πιστεύω ότι θα φτάσουμε σε κατάσταση πολέμου..έτσι όπως τον γνωρίζουμε...όχι ακόμα...
Ο πόλεμος γίνεται υπόγεια με συμφωνίες και υπογραφές πλέον που σίγουρα θα αργήσουμε να μάθουμε για τα 《ψιλά γράμματα 》αυτών των συμφωνιών..
Το πάρε δώσε στην Μεσόγειο..με Αίγυπτο τα της Λιβύης τα της Τουρκίας Ισραήλ και Κύπρου Ελλάδος έχουν πολύ δρόμο να τακτοποιηθούν..
Πιο πιεστικά γεγονότα θα ζήσουμε ..όταν ο Κρόνος εισερχόμενος στον Υδροχόο απο το τέλος Δεκέμβρη θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό απο τον Ταύρο..φαινομενικά τα επόμενα 3 χρόνια
2021 2022 2023...ενώ στις ακριβείς ημερομηνίες
17/2/2021 στις 7°♒♉
14/6/2021 στις 13°♒♉
24/12/2021 στις 11°♒♉
Ευθύνες ποιός θα αναλάβει να δούμε..ο Ουρανός θα είναι σοκαριστικός...άλλωστε απρόβλεπτος πάντα αφορούν οι όψεις ..
Ελλάδα και σύνορα της κυρίως..
Τρομοκρατικές ενέργειες βομβιστικές επιθέσεις ανα τον κόσμο..
Ο Κρόνος βάζει όρια ..ο Ουρανός δεν θέλει τα όρια...
Ο Κρόνος παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου..ο Ουρανός απο τότε που ανακαλύφθηκε ο νέος κυβερνήτης...του..
Επανάσταση σε ένα σπίτι ξεκάθαρα χάσματα γενναιών..είναι σαν να παλεύει ο νέος να διαφεντεύσει τον έως τώρα παππού σου κυβερνήτη..που δεν παραδίδει όμως την σκυτάλη στα χέρια σου..γιατί πιστεύει ότι αντέχει και ως πιο έμπειρος σοφός επιμένει στα δικά του!!!
Κρίσεις λοιπόν..
κάτω άλλωστε απο τους 3 νέους κύκλους της χρονιάς..
Κρονος Πλούτωνας..
Δίας Πλούτωνας..
Κρόνος Δίας..και Ο Άρης το φυτίλι η πυριτιδαποθήκη που θα αναταιναχτεί και θα τινάξει τα πάντα στον αέρα..
όπως πρόσφατα κάτω απο το τετράγωνο Άρη Δία στον Λίβανο...στις 4 Αυγούστου..είδαμε το τι έγινε εκεί...δυστυχώς.
----------------------------------------------------------------------
 Αν κανείς δει τον χάρτη του Ερντογάν είναι Ιχθύς , έχει πολλούς πλανήτες στους Ιχθύς, Ερμή ανάδρομο στους Ιχθύς , Αφροδίτη στους Ιχθύς, έναν Άρη στον Λέοντα και έναν πολύ δυνατό Κρόνο. Ο Κρόνος του στον Σκορπιό πάνω στον Ήλιο της Τουρκίας δείχνει -ανάδρομος μεν- ότι με έναν τρόπο μπορεί και επιβάλλεται , και έναν Άρη στον Λέοντα πολύ περήφανο που δείχνει ότι διεκδικεί και δεν φοβάται. Ότι λέει τα εννοεί, αλλά δεν είμαστε ακόμα στην κρίσιμη φάση. Η Ελλάδα είναι Υδροχόος στις 14 μοίρες, έχει ωροσκόπο Δίδυμο (αέρας πολύς)...η Τουρκία είναι Σκορπιός , έχει ωροσκόπο Καρκίνο.....η Κύπρος μας  -διότι μας ενδιαφέρει και αυτή- είναι Λέοντας. Το τρίγωνο λοιπόν αυτό που σχηματίζουν μεταξύ τους στην Μεσόγειο, και στο πιο "καυτό σημείο" της Μεσογείου αφορά τα σταθερά. 
Τι θα πάθουν τα σταθερά αυτό το διάστημα. Ξέρουμε ότι ο Κρόνος θα εισέλθει από τις 18 Δεκεμβρίου στον Υδροχόο μαζί με τον Δία . Ο Νέος Κύκλος ...από εκεί και πέρα θα φανεί το τι θα γίνει με την Τουρκία, δύσκολος θα είναι ο Δεκέμβριος για την Ελλάδα στο θέμα Τουρκία , αλλά πιο πολύ θα είναι του χρόνου , όταν τον Ήλιος της Ελλάδας θα τον ακουμπήσει ο Κρόνος. Ο Κρόνος είναι ένα βαρίδιο...σε βάζει σε όρια, σε βάζει σε πιέσεις. Τώρα θα είναι πιο πολύ τα οικονομικά που θα μας προβληματίσουν...όμως τέλος του 2021 και αρχές του 2022 εκεί η Ελλάδα θα έχει δυσκολίες . Αυτό το καλοκαίρι ναι μεν θα είναι δύσκολο...αλλά δεν θα πάμε σε πόλεμο...έτσι όπως τον φαντάζονται οι περισσότεροι. Απλά ο Άρης θα είναι εκρηκτικός αυτό το διάστημα , μέσα στον Κριό είναι σαν ένας ελεύθερος σκοπευτής που είναι έτοιμος να πατήσει την σκανδάλη. 
Θα είναι δηλαδή πολύ εκρηκτικός μέσα στον Αύγουστο διότι κάνει κάποιες όψεις πολύ δυνατές, θα ξανά ενεργοποιήσει τον Πλούτωνα τον Δία και τον Κρόνο, και 10 Σεπτεμβρίου γίνεται ανάδρομος....ο ανάδρομος Άρης πάντα φέρνει πόλεμο ...και σας έχω γράψει τις ημερομηνίες που γίνεται αυτό...4/8...στις 13/8 (14,15,16 Αυγούστου εκεί θα έχουμε κορύφωση) και θα έχουμε το τετράγωνο με τον Πλούτωνα , ο Άρης παίρνει τα στοιχεία του Πλούτωνα και γίνεται ακόμα πιο πολεμικός. Και θα έχουμε σφοδρές συγκρούσεις και ανωμαλίες στις καιρικές συνθήκες. ....και το ίδιο θα επαναληφθεί στις 24/8 έχουμε το τετράγωνο με τον Κρόνο , έχουμε στις 15/8 και τον Ουρανό ανάδρομο που παίζει και αυτός το ανάλογο παιχνίδι με τον Κρόνο...το οποίο θα το δούμε του χρόνου τι παίζει. Έτσι λοιπόν..έχουμε θυμό, έχουμε απρόβλεπτες καταστάσεις, έχουμε σύγχυση....έχουμε καταπίεση (θα την νοιώσουμε ακόμα περισσότερο) ...έχουμε θέματα φίμωσης...ακόμα και η Ε.Ε δεν μιλά..τον Σεπτέμβριο θα δούμε την Ε.Ε να μιλά όχι τώρα. 

Με όλα αυτά κάποιοι θα χάσουν τον έλεγχο..ο Ερντογάν θα χάσει τον έλεγχο πάνω στα τετράγωνα του Άρη τα οποία θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα , και όταν ο Άρης γίνει ορθός...τότε θα δούμε καθαρά τα αποτελέσματα. Δηλαδή θα δούμε πιο καθαρά μετά τον Σεπτέμβριο όχι τώρα. Τώρα όλες οι αποφάσεις και οι ενέργειες γίνονται κρυφά..πίσω από κλειστές πόρτες . Οπότε ας έρθουμε ξανά στο όνειρο του Ερντογάν που είναι η ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.  Ο Ποσειδώνας του (τα όνειρα) είναι στον Ζυγό στις 25 μοίρες, πιστεύω θα κάνει με τον Πλούτωνα του χρόνου ένα τετράγωνο (άσχημη όψη)...ήδη έχει μπει στην διαδικασία. Πράγμα που σημαίνει ότι κάποια όνειρα του όσο και να θέλει να τα πραγματοποιήσει , δεν θα βγούν αληθινά.

Έτσι λοιπόν θα πάρει πολλές απογοητεύσεις , και θα του μαζέψουν τα λουριά , σίγουρα θα κάνει τις προσπάθειες του...αλλά και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τις δικές μας κινήσεις. Πιστεύω ότι Αύγουστο...Οκτώβριο....Δεκέμβριο  θα έχουμε τις δύσκολες και επίπονες μέρες


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι οι περιορισμοί καραντίνας τον Δεκεμβριο θα είναι κάτι που δεν θα έχουν ξαναεφαρμώσει , θα το τερματίσουν τότε. Ούτε τουαλέτα δε θα μπορείς να πάς.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Λύκαστρε,
δεν είναι η Ελλάδα Αιγόκερως βάσει Εθνοσυνέλευσης Τροιζήνας κι όχι βάσει Πρωτοκόλλου Λονδίνου;;
Υποστηρίζω την πρώτη άποψη όπως έχει εξηγήσει κι ο Θωμάς Γαζής...
Ο Ερντογάν είναι ένα Ποσειδώνιος μπαγαπόντης-απατεώνας. Αλλά για φωτογένεια αλλόκοσμη... !!!!!!!.... ούτε λόγος -μάλλον μας κάνουν πλάκα τ'άστρα με τη σκατόφατσα του...
Χαιρετισμούς,
Ν.

Υ.Γ.
Άσε που κι η Κούλα είναι Ιχθύς... άλλη ομορφιά από εκεί... Μιλάμε χοντρό τρολάρισμα το σύμπαν...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Ν

Σύμφωνα με τα δικά μου πιστεύω το ζώδιο της Ελλάδας είναι Υδροχόος. Η Ελλάδα ως κρατική οντότητα ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου, αφού η αναγνώριση της ανεξαρτησίας της έγινε στις 3/2/1830, με το Πρωτόκολλο του Λονδίνου.
Αυτός δεν είναι ο μόνος χάρτης που προτείνεται για τη χώρα. Υπάρχουν ακόμη 2-3 βάσιμες εκδοχές, που έχουν ως κοινή συνισταμένη τις πρώτες μοίρες του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), με επιφανέστερη εξ αυτών τον χάρτη της Μεταπολίτευσης (24/7/1974, ώρα 4:00). Η ουσία όμως είναι ότι ο συγκεκριμένος χάρτης λειτουργεί αντιπροσωπευτικά, τουλάχιστον σε σχέση με την οικοθεσία του αλλά και με πολλά από τα ευαίσθητα σημεία που ορίζονται από τις πλανητικές θέσεις.