ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Turkish foreign minister receives former Afghan VP

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Βρήκε ο γύφτος (τούρκος) την γενιά του (Πακιστανοαφγανά) και αγαλλίασε η καρδιά του που λέει και μια σοφή παροιμία.! Δεν υπάρχει χειρότερη ράτσα πάνω στον πλανήτη απο αυτά τα μεταλλαγμένα κρέατα.!! Ακόμα και οι ύαινες και τα τσακάλια δεν θα τρώγανε ποτέ την σάρκα ενός μεταλλαγμένου όρκ από αυτά. Μην σας κάνουν εντύπωση τα τόσα πολλά μετάλλια που έχει το όρθιο πτώμα, για κάθε μάχη που έχασε του έδιναν και από ένα. Αυτά τα μετάλλια τα πήρε με την μισθό που του έδιναν οι Η.Π.Α . Αυτός ο πίθηκος ήταν μέρος της «Βόρειας συμμαχίας» των ΗΠΑ που πολεμούσε από την πλευρά των ΗΠΑ ενάντια στους Ταλιμπάν. Και όχι ένα μετάλλιο δεν ισοδυναμεί με 1 παρθένα στον παράδεισο για αυτόν, αλλά για 1 αγόρι.!! Προτιμάει αγοράκια ο τύπος. Αυτός ο σκύλος βέβαια τα μετάλλια τα έχει και σαν ένα είδος πανοπλίας...για να προστατεύεται από τις σφαίρες που θα του έρθουν. Η καταγωγή του πιθήκου δεν είναι από την φυλή των Παστούν αλλά από την μειονότητα των  Τατζικιστάνων στο Αφγανιστάν. Είναι ένας βίαιος γιος σκύλας, ήταν γνωστός για τη σκληρότητα του σαν ένας από τους Αφγανούς "άρχοντες πολέμου" που ανέλαβε τον έλεγχο του Αφγανιστάν με τη βοήθεια των ΗΠΑ. Με αυτόν συναντήθηκε η άλλη τουρανομογγολική σκατόφατσα ο Τσαβούσογλου....όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα. Μεγαλύτερες κοπριές απο αυτούς δεν υπάρχουν πάνω στον πλανήτη.

Turkey is ready to contribute to peace and reconciliation process between Afghan government and Taliban, says Cavusoglu.

The Turkish foreign minister on Wednesday hosted former Afghan vice president in the capital Ankara on Wednesday.
"Had a fruitful meeting w/former Vice President of #Afghanistan Marshal Abdul Rashid Dostum. Will continue to stand by our Afghan brothers and sisters during the peace and reconciliation process," Mevlut Cavusoglu said on Twitter.
The two discussed Turkey's leading role in international efforts to achieve peace in Afghanistan, the Turkish diplomatic sources said.

Turkey is ready to contribute to the peace and reconciliation process between the Afghan government and the Taliban, which he sees as a historic opportunity to end the conflict that has been going on for more than 40 years in Afghanistan, Cavusoglu said, adding his country is also ready to host a next round of peace talks which are expected to be held in Doha first.
Turkey’s top diplomat emphasized that it was welcomed that the Afghan government released 5,000 Taliban prisoners as a confidence-building measure before the peace talks in terms of preparing the ground for intra-Afghan negotiations.
Following a recommendation by a traditional Afghan council, President Ashraf Ghani pledged on Sunday to release the remaining 400 Taliban prisoners to pave the way for peace talks aimed at ending the nearly two-decade-long war.
The prisoner exchange -- the release of 5,000 Taliban prisoners in return of 1,000 captive security forces -- was agreed in a landmark deal between Washington and the Taliban in February.

ΠΗΓΗ

 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ουτε ο Σεφερλης δεν φοραγε τοσα οταν εκανε τον Βασιλειου

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πράγματι φίλε ανώνυμε...αν όμως κοιτάξει κανείς λίγο πιο προσεκτικά θα δει ότι ανάμεσα στα άλλα έχει και το παράσημο του Τάγματος του Ερυθρού Αστέρα της τότε Σοβιετικής Ένωσης, του το δώσανε και καλά για την συμβολή του στην άμυνα της ΕΣΣΔ είτε σε καιρό πολέμου είτε σε περίοδο ειρήνης.!!! Και εδώ γενάτε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ερώτημα...αφού πληρωνόταν και απο τους Αμερικανούς για τις υπηρεσίες του προς αυτούς....οι Ρώσσοι ΠΩΣ του έδωσαν το μετάλλιο;;;

https://prnt.sc/u0dwad

Είτε αυτοί οι δύο είχαν επαφή και συνεργασία (ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ) είτε το πιθηκόμορφο όρκ είναι εμ "σαμπού" εμ "κοντίσιονερ". χα χα

Μμ. είπε...


Δεν μας τα λέγουσι καλά αι Γραφαί μάλλον.
Και γαρ, ως φαίνεται ο Δημιουργός άλλους έπλασε με τα χέρια κι άλλους με τα πόδια.
Ή όπως έλεγε και μια παλιά αθυρόστομη κρητικιά φιλενάδα:
¨άλλους τους έπλασε κι άλλους τους έκλασε!¨

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Μμ δεν είναι μόνο ένας ο "Δημιουργός" και δεν είμαστε όλοι εγγεγραμμένοι στο ίδιο δημοτολόγιο ψυχών.!!

Ανώνυμος είπε...


ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΙΟ.
ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.
ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ

Μμ. είπε...


Λ.
ΧΑ, χα! κρύβε λόγια...

Τοίς αμυήτοις γαρ απευθυνόμεθα.
Δηλονότι οι καθαροί αδούλωτοι Έλληνες γιγνώσκουσι, το γενεολογικόν αυτών ουράνιον δένδρον όπερ και ελάτρευσαν ωσεί γνωστούς θεούς εκ παραλλήλου προς τον άγνωστον Πανδημιουργόν θεόν.
Άλλοι τινες, ως ανθρώπινα κακέκτυπα, έκγονα κακεκτύπων αντιθεών,
¨δεν έχουν τον θεό τους¨ και τον ψάχνουν, εναγωνίως και εντρόμως, σε καταστροφικές θρησκείες δούλων. δούλων εντεταλμένων εις το γενοκτονικώς εξαλείψαι από προσώπου γης τον λευκόν Έλληνα και ελληνόρριζον λευκόν ελεύθερον άνθρωπον. Το θείον πρότυπον έργον.
Αλλά δεινόν προς ¨ελληνικά¨ κέντρα λακτίζειν...



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε Μμ με αυτό που έγραψες θυμήθηκα αυτό :
"«Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων». -Αριστοτέλης".

Δηλαδή τι μας είπε στα ΗΘΙΚΑ του ο Αριστοτέλης, μας έγραψε για το δίκαιο μεταξύ των πολιτών.Ότι η ΙΣΟΤΗΤΑ (που κάποιοι έχουν κάνει σημαία, ότι όλοι είμαστε το ίδιο) κρίνεται μεταξύ των ΙΣΩΝ και η ανισότητα μεταξύ των ΑΝΩΤΕΡΩΝ.!!
Δηλαδή στην ουσία υποστηρίζει την Αριστοκρατία, όχι στην καταγωγή, αλλά εν ολίγοις με την έννοια του "ΕΚΑΣΤΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ".

Στην φύση δεν υπάρχει ισότητα, πουθενά στο Σύμπαν ολόκληρο δεν υπάρχει ισότητα....ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ υπάρχει , όχι ισότητα. Την ισότητα την εφηύρε ο "προοδευτικός" άνθρωπος νομίζοντας ότι έτσι θα τιθασεύσει την φύση, φτιάχνοντας δικούς του κανόνες. Κούνια που τους κούναγε.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Λ.
Στην φύση δεν υπάρχει ισότητα, πουθενά στο Σύμπαν ολόκληρο δεν υπάρχει ισότητα....ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ υπάρχει , όχι ισότητα. Την ισότητα την εφηύρε ο "προοδευτικός" άνθρωπος νομίζοντας ότι έτσι θα τιθασεύσει την φύση, φτιάχνοντας δικούς του κανόνες. Κούνια που τους κούναγε.

====================================================================

ΜΑ φυσικά, φίλτατε.
Ελληνικόν ίσον το κατά φύσιν αρμονικόν. Και αρμονικόν ίσον το φυσικόν, ελεύθερον, περικαλλές, ευδαίμον διό και ένθεον.

Τα λοιπά εισίν, εβραιοκομμουνιστικαί και ψευδοδημοκρατικαί, δημαγωγικαί οδοντόκρεμαι.