ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΕΙ
Σούπα τραχανά μουσταρδάτη με γάλα και φέτα
Υλικά:






Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό να βράσει.
Όταν μαλακώσει ο τραχανάς, προσθέτουμε στην κατσαρόλα το γάλα,
την μουστάρδα, το τσίλι, το ,αλάτι, το πιπέρι και το τυρί. Ανακατεύουμε.
Αφήνουμε το φαγητό να πάρει μια τελευταία βράση 3-4 λεπτά.
Κατεβάζουμε από τη "φωτιά" και σερβίρουμε.
Μετά, και αφού την σερβίρεις με μπόλικο πιπέρι, οι φωνές της θα ακουστούν μέχρι τον ακάλυπτο!
ΤΙP: βοηθάει πάντα πολύ στο τελικό αποτέλεσμα αν σκουπίσεις τα χέρια σου από την μουστάρδα με τις καλές κουρτίνες του σαλονιού.
* Έναν έρωτα τον έχω με την μουστάρδα. Μόνο σε γλυκά δεν βάζω (ακόμα).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου