ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Zούμε σε ένα ανθελληνικό κράτος , με ένα εφιαλτικό πολιτικό προσωπικό, όπου το ψηφίζει ένας προδότης λαός.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Zούμε  σε ένα ανθελληνικό κράτος , με ένα εφιαλτικό πολιτικό προσωπικό, όπου το ψηφίζει ένας προδότης λαός. Οι δολοφόνοι του αείμνηστου Κατσίφα ήταν από την αλβανική ειδική αστυνομική μονάδα RENEA. 

Δεν πέρασαν ούτε 5 χρόνια από την δολοφονία του ήρωα Κατσίφα, και η φερόμενη και ως ελληνική πολιτεία, μέσω των ΕΚΑΜ τον Φεβρουάριο του 2023 έκανε συνεκπαίδευση στο Μαρκόπουλο με την συγκεκριμένη ειδική μονάδα που δολοφόνησε τον άοπλο Κατσίφα... έγινε και βράβευση των δολοφόνων του... αντάλλαξαν και γλωσσόφιλα. 

Όλοι  όσοι ψηφίζουν Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ  ΚΚΕ (όλους τους άσπρους ,μαύρους, μπλέ, ρόζ, και κόκκινους κόκκους κ.λ.π. δηλαδή τα συστημικά κόμματα, δεν είναι θύματα που δεν γνώριζαν... είναι συνεργάτες με αντάλλαγμα. Σκοτώνουν το έθνος και την Ελλάδα για να ζήσουν αυτοί... να μην χάσουν την βολή τους. 

Υ.Γ Πιστεύω ότι θα έρθει η κάθαρση... αλλά όχι όπως την νομίζουμε εμείς. Η κάθαρση θα έρθει ως τιμωρός με άγριο τρόπο σε όλη την Ελλάδα. Μέχρι τότε προετοιμασία και καβάτζες...

Η είδηση ΕΔΩ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα φίλε , δυστυχώς έχεις δίκιο που τα λες, τέτοια αμνησία με τους άσπονδους φίλους που έχουν κάνει πλακομ@@ν1 με τους Τούρκους & αμυντικό μνημόνιο καινούριο +30000 Ιρανούς στην βόρεια ήπειρο . Δολοφονία Κατσίφα , τρομοκράτηση του Ελληνικού στοιχείου στην Αλβανία , δήμευση περιουσιών (ειδικά παραθαλάσσιων), εγκληματικότητα (οι μισοί που έχουν μαγαζιά εδώ ξεπλένουν) , χτες στο Πήλιο εγκλιματισμένο Αλβανό έβγαλε τη σημαία τους σχολείο από την αγάπη που μας έχει , τζάμπα συντάξεις - ιατρικά κτλ . Όλη η παιδεία τους είναι κλεμμένη και τους εκπαιδεύουν να μας σκοτώνουν , σαν την μονάδα του ΝΑΤΟ που έδερνε Έλληνες επί Τσίπρα με Ελληνικές στολές SEEBRIG
https://esxatianasxesi.blogspot.com/2018/06/seebrig_98.html
. Σκατά στα σόγια τους . Τους έβαλε ο Σαμαράς και ακόμη έχουν άσβεστο μίσος . Στο σχολείο που περιμένω να πάρω τα παιδιά είναι κάθε μεσημέρι αρκετοί , συνομιλούν πάντα στα αλβανικά να μην καταλάβουμε τι λένε ως ανάγωγοι επίτηδες .
Αν είχαν χρηματοδοτηθεί οι γεννήσεις στην Βόρεια Ήπειρο από εκκλησία και κράτος από το βαθύ ανθελληνικό βέβαια πασοκ του 90 όπως οι Αλβανοί στο Κόσσοβο που την έκαναν στους Σέρβους θα ήταν διαφορετικά και να συντηρηθούν οι Ελληνικές επιχειρήσεις εκεί έμμεσα να τα αγοράσουν όλα . Από ηγέτες στην οικονομική ανάπτυξη καταντήσαμε ουραγοί σε όλα τα βαλκάνια και τα μουσκάρια τους ψηφίζουν και τους υποστηρίζουν ακόμη .
Σοκ είχα πάθει όταν διάβασα και την παράδοση των νησιών έξω από την Αυλώνα τότε μαζί με τους Οθώνους Μαθράκι κτλ από τους συμμάχους και τι έπαθε ο ελληνικός πληθυσμός . Εδώ θα μου πεις απαγόρευσαν την διαμονή στην χρυσή απέναντι από την Ιεράπετρα για να μην έχει αοζ σαν ακατοίκητο νησί και καλά να το προστατέψουν και δεν κουνιέται φύλλο .

kakos04

Ανώνυμος είπε...

Lord Rothschild Claims His Family Created Israel

https://www.youtube.com/watch?v=lUpZT5hEh8Q

Ποιος είπαμε έχει το "φτωχικό"του διπλα στην Κέρκυρα.....

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα να δεις βρε παιδί μου......τον μελέταγα πριν δυο μέρες και τώρα μας λένε ότι ψόφησε........χαχα

ΚΑΛΗ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ...

https://attikanea.info/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B7-%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B7/

Απλός ανώνυμος σχολιαστής