ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Το νταβατζιλίκι των Τζώνηδων δεν έχει όρια.

 Trump says he would encourage Russia to attack NATO allies: I said I would not protect our NATO allies. In fact, I would encourage Russia to do whatever the hell they want pic.twitter.com/ak1a3Mtwzq

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το νταβατζιλίκι των Τζώνηδων δεν έχει όρια.

Λοιπόν, οι Αμερικανοί δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν κάνει μόνο ψεύτικους πολέμους - στους οποίους ήταν ήδη αποφασισμένοι να είναι οι νικητές. Δεν τους περνάει από το μυαλό ότι αυτή τη φορά η καβάλα παίζει πιο δυνατά και ότι μπορεί να βρεθούν ηττημένοι πριν ξεσπάσει ο επόμενος πόλεμος. Πριν κάν τους την πέσει η Κίνα.

Αυτή τη φορά θα χρειαστεί να πολεμήσουν ΕΝΤΟΣ της χώρας τους και όχι όπως στους δύο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους που πολέμησαν ΕΚΤΟΣ γεωγραφικών τους ορίων . Θα είναι η τέλεια καταιγίδα για αυτούς. Σύντομα θα συρθούν να αντιμετωπίσουν τόσο τον Οθωμανό Χίτλερ όσο και τον Κινέζο Χίτλερ.

Ο μεταπολεμικός χρυσός κανόνας «τα σύνορα δεν αλλάζουν», που οδηγεί μέχρι σήμερα την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ και της Ε.Ε θα καταρρεύσει με αιματηρό πάταγο.

Όλη  η Ελλάδα είναι μια κατάφορτη αμερικάνικη βάση, εναντίων ορθοδόξων και Ελλήνων... δεν τίθεται ζήτημα για το εάν θα εμπλακούμε και το πότε θα μας χτυπήσουν... το ζήτημα είναι πότε θα εμπλακούμε ενεργά και με τι θα μας χτυπήσουν. 

Εάν πυρήνες των Κούρδων ενεργοποιηθούν στο εσωτερικό της Τουρκίας... τότε πυρήνες των λαθραίων θα ενεργοποιηθούν στο εσωτερικό της Ελλάδας... εμείς είμαστε με την σωστή πλευρά της υστερίας, η ιστορία μας έχει εκδιώξει λόγο των επιλογών μας. Η πτώση του διεθνούς Εβραισμού ήδη γίνεται δια μέσω του εθνικιστικού Εβραισμού... το βιβλικό Ισραήλ σέρνει από την μύτη τους χάζαρους, σε κάτι που δεν το θέλουν, δεν το είχαν σχεδιάσει.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τραμπαρ'ιφας λέει ότι "αν δεν πληρώσεις την συνδρομή σου στο ΝΑΤΟ, ας σου την πέσουν".....
Συνεπώς, σωστά τα λέει: "δεν πληρώνεις προστασία;;Θα σου σπάσω τη μούρη εγώ ή κάποιος άλλος". Ρωτήστε την όποια πόρνη , το ίδιο θα σας πεί για την σχέση της με τον προστάτη της, και όποιον μαγαζάτορα πληρώνει προστασία στη γκρηκμάφια, την ιταλική , τη ρωσική κ.ο.κ....Δεν θα μας αλλάξετε τώρα εσείς τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς που ισχύουν σ'όλο τον κόσμο.....

Όσο για εμάς, εκτός του ότι τα κάνουμε όλα και σε καλές τιμές, πλερώνουε μπροστάτζα, μόνο από τους συμμάχους εντός ΝΑΤΟ,και τους μελλοντικούς της €υρωπε'ι'κής €νεσης (Σκηπτάρε,Μακεντόνιγια,και Κόσσοβα)πρέπει να φυλαγόμαστε (και να τους δώσουμε και κάμποσα στρέμματα)Και με το νομοσχέδιο στου ΑηΒαλέντη ανήμερα, κάνουμε και Οθωμανικό0 δίκαιο χωρίς έξτρα χρέωση, για να θυμηθούμε και τον τύπο που κάνει καρτέρι ξεβράκωτος 2-3 πόστ πιό π-ίσω...
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΑΡΡ είπε...


Λυκ.
Η πτώση του διεθνούς Εβραισμού ήδη γίνεται δια μέσω του εθνικιστικού Εβραισμού... το βιβλικό Ισραήλ σέρνει από την μύτη τους χάζαρους, σε κάτι που δεν το θέλουν, δεν το είχαν σχεδιάσει.

.........................................

Εμ, το ήθελε ο λώκος των Σοδομοχαζάρων, δεν το ήθελε; Όταν έχεις για μεγάλη Ιδέα το ΛΟΑΤΚΙ αφήγημα... Πού πας, ρε Καραμήτρο ... εδώ τρόμαξαν ακόμα και αι μεγάλαι θρησκείαι!... Μα ο αρνητής - πόσο μάλλον ο πολέμιος - της ερωτικής ταυτότητος του φύλου του δεν είναι και επίδοξος προδότης της φυλής του και του θεού της φυλής του; Και τότε τί μένει; Ο εκφυλισμένος αποχαρακτηρισμένος άνθρωπος, ο αυτοκαταστροφικός υπάνθρωπος.
Ο ημέτερος Ταχτσής προς τιμήν του (γι αυτό και εδολοφονήθη άλλωστε αγρίως) όταν του επροτάθη για πρόεδρος ομο-κόμματος τότε, ¨τί κόμμα , βρε παιδιά, εμείς είμεθα εξ επιλογής μας περιθώριο, τι δουλειά έχομε με την κανονικότητα, ου δύνασαι δυσι κυρίοις δουλεύειν, περιθώριο και κανονικότητα, διαλέγεις, γι αυτό καθήστε στ' αυγά σας...
Αλλά αυτός ορθολογίζετο ελληνικώς, οι εβραιοχάζαροι όμως έσπασαν όλες τις κόκκινες γραμμές της Ύβρεως διό επικρέμαται αυτοίς δίκην σπάθης του Δαμοκλέους και ανάλογος αμείλικτος Νέμεσις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 11:10 π.μ.

Το Ισραήλ βρίσκεται στο δρόμο προς την καταστροφή αυτή τη στιγμή και θα πάρουν μαζί τους τις ΗΠΑ και τη Ρωσία. Και ο μόνος κερδισμένος βγαίνει η...Κίνα.

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι χωρίς την ενεργή τεχνολογία Transver οι Κινέζοι δεν θα είχαν το μαχητικό αεροσκάφος Y10 ή Y20. Η ισραηλινή αεροπορική βιομηχανία βοήθησε στην ανάπτυξη του Y10 στις δικές της αεροδυναμικές σήραγγες. Η τεχνολογία F16 μπήκε αρχικά στο Lavi, και στη συνέχεια το Lavi δόθηκε στην Κίνα και έγινε Y10 και Y20.