ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Πάλι στο νοσοκομείο;; Οι Δυτικοί Υπουργοί Άμυνας που επισκέπτονται τις ζώνες μάχης είναι σαν γάτες...με πολλαπλές ζωές.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο λόγω «συμπτωμάτων που υποδηλώνουν επείγοντα πρόβλημα ουροδόχου κύστης».

Ο Γραμματέας Τύπου του Πενταγώνου εξέδωσε δήλωση στην οποία αναφέρει: «Σήμερα, περίπου στις 2:20 μ.μ., ο υπουργός Άμυνας Lloyd J. Austin III μεταφέρθηκε με τα στοιχεία ασφαλείας του στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed για να εξεταστεί για συμπτώματα που υποδηλώνουν επείγοντα πρόβλημα ουροδόχου κύστης. «Έχουν ενημερωθεί ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας και ο Πρόεδρος του Μικτού Επιτελείου. Επιπλέον, υπήρξαν ειδοποιήσεις του Λευκού Οίκου και του Κογκρέσου».

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πάλι στο νοσοκομείο;; Οι Δυτικοί Υπουργοί Άμυνας που επισκέπτονται τις ζώνες μάχης είναι σαν γάτες...με πολλαπλές ζωές. Πιστεύω ότι έχει ήδη πεθάνει. Αυτό είναι το δεύτερο της ιστορίας για δημόσια κατανάλωση. Το τρίτο μέρος πιθανότατα που θα μας πουν θα είναι ότι πέθανε  στο νοσοκομείο και όχι ότι σκοτώθηκε στην Ουκρανία από ρωσικό πυραυλικό χτύπημα. 

Τα λέγαμε ΕΔΩ.  Ότι..".Μπορεί να βγούν στο τέλος και να πουν στο πόπολο ότι ....πέθανε από μετεγχειρητικές επιπλοκές.!!!"...Ο κλώνος του Ώστιν επέστρεψε στο νοσοκομείο.Παρακολουθήστε τον κλώνο Austin να πεθαίνει ξαφνικά.

Η είδηση ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: