ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Αυτά που σας λένε είναι μόνο για τριμάλακες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πριν λίγες μέρες βρέθηκα και μίλησα με γνωστό μου άτομο Ρουμάνο που υπηρετεί στο ΝΑΤΟ και κατεβαίνει τακτικά στην Θεσσαλονίκη. Το άτομο αυτό έχει πολύ καλές σχέσεις με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ρουμανίας και γνωρίζει πολλά. Μου είπε λοιπόν ότι ο Ρουμάνος υπουργός Άμυνας μίλησε με τον δικό μας υπουργό Άμυνας και του είπε τι μπορεί να κάνει για να βοηθήσει σε σχέση με την επιθετικότητα της Τουρκίας (σχετικά με τις παραβιάσεις του ΕΕΧ και τις εδαφικές διεκδικήσεις των Τούρκων).

Η απάντηση που πήρε από τον "δικό" μας υπουργό Άμυνας ήταν ότι : ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.!!!

Μην απορείτε γιατί δόθηκε αυτή η απάντηση από τον κοντό μυτόγκα. Με την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα στις 7/12/2023, η Ελλάδα πέρασε στην γεωπολιτική σφαίρα επιρροής του Β΄Οθωμανικού κράτους, μιας και επίκειται κατάρρευση της Ε.Ε. και των Φράγκων, που έχει ήδη ξεκινήσει αρχικά από την Γερμανία και ακολουθεί η Γαλλία. 

Ουσιαστικά η κυβέρνηση υπέγραψε και συμφώνησε να έχουμε μειωμένη εθνική κυριαρχία σε δικό μας εθνικό χώρο, αρχικά προς τα ανατολικά μας σύνορα, με αντάλλαγμα αόριστη περίοδος επισφαλούς ειρήνης. 

Τι σημαίνει αυτό αρχικά;... ότι ο Υπουργ. Εξωτερικών της Τουρκίας, μετά την διακήρυξη των Αθηνών, πήγε στην Ουάσιγκτον για να μιλήσει και να ζητήσει τα F -16 (για αυτό και τα πήρε)... ότι στην Κύπρο, η Τουρκία κατασκευάζει νέες στρατιωτικές βάσεις... και ότι ο Πρόεδρος τη Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης, αλλά και η Σομαλία σε επίσημη συνάντηση με τον Ερντογάν, συμφώνησαν σχετικά με την "Γαλάζια Πατρίδα"...

Και όλα αυτά μόλις λίγες ημέρες μετά την νέα διακήρυξη υποτέλειας. Ήδη εταιρείες κολοσσοί, όπως η Volkswagen, PIRELLI, και Goodyear φεύγουν από την Γερμανία για χώρες εκτός Ε.Ε.... δεν υπάρχει επαρκείς ενέργεια για να παράγουν. Αυτά που μας λέει ο Κυριάκος περί πράσινης ανάπτυξης και πράσινης ενέργειας κ.λ.π. είναι μόνο για τριμάλακες*. Την Γερμανία ακολουθεί η Γαλλία...

* ...στην νεότερη Ελλάδα, το μεγαλύτερο μέρος του γηγενούς πληθυσμού δεν έχει μνήμη πάνω από τρία δευτερόλεπτα... δηλαδή όση και ένα χρυσόψαρο...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς μόνο επιβεβαιώνονται αυτά που υποψιαζόμαστε από αυτά που λες ότι το νόθο του γκουζκούνη που παριστάνει τον γλόμπο και δουλεύει για τους χαζάρους μας επιτρέπει μερικούς εξοπλισμούς μόνο σαν αντίβαρο ελαφρύ στους Μογγόλους . Κατά τα άλλα και εδώ και η στρατιωτικοποίηση της βόρειας Κύπρου δείχνει που έχουν γραμμένες τις συμφωνίες οι απέναντι και πόσο στρατιωτικό τουρισμό σκοπεύουν να κάνουν , χτες ήρθαν πάλι εδώ 200 από την Λιβύη , τύφλα να έχει το λιμενικό που τους αναχαιτίζει .
Αλλά το δράμα είναι με το πόσο γραμμένο έχουν τον ελληνισμό οι συμπολίτες μας , μόνο την πάρτη τους και έστω στα ξένα . Μαμά στο σχολείο έλεγε σε μια άλλη , αυτή δουλεύει στο ΙΤΕ και ο άντρας της πάλι πληροφορική σε μια εταιρεία ότι αν γίνει τίποτα να πάρει τις 3 κόρες να φύγουν , εδώ θα κάτσουν ? Μόνο όσο πέφτει το παραδάκι , για προγόνους γονείς κτλ σιγά μην σκάσει .

τα νεύρα μου

kakos04