ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Ιδιωτικό νοσοκομείο και όχι απλά Πολυιατρείο θέλει να δημιουργήσει η Τουρκική εταιρεία στην Αλεξανδρούπολη

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μετά Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο. Μετά θα ζητήσει δίγλωσσες πινακίδες. Μετά θα ζητήσει ξεχωριστές κάλπες. Και στο τέλος Δημοψήφισμα. Έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές, βήμα βήμα. Η ανθελληνική κυβέρνηση (Τούρκοι Εσωτερικού) με την προδοτική της πολιτική θα μας δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα και πονοκεφάλους στο άμεσο μέλλον.


Όχι απλά Πολυιατρείο, αλλά ιδιωτικό νοσοκομείο και πολλές ακόμα δομές υγείας θέλουν να δημιπυργήσουν οι Τούρκοι, με το υποκατάστημα εταιρείας της Κωνσταντινούπολης που εγράφηκε στο ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίιυ ΈΒρου.

Μια απλή ανάγνωση της απόφασης εγγραφής στις 10 Ιανουαρίου 2024  ίδρυσης υποκαταστήματος αλλοδαπής Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης  (ΤΟΥΡΚΙΑ) με την επωνυμία «ATERNA SAGLIK HIZMETLERI TICARET ΕΠΕ – ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ» και έδρα την Κωνσταντινούπολη, δεν αναφέρεται απλά σε Πολυιατρείο, αλλά όπως αναφέρεται εοικαλούμενη σχετικό νόμο, μπορεί να ασχοληθεί με πλήθος επιχειρηματικών δραστηριτήτων που άμεσα ή έμμεσα αφορούν την υγεία. Επισημαίνει συγκεκριμένα, ότι:

Λαμβάνοντας τις απαραίτητες άδειες στο πλαίσιο των υφιστάμενων νόμων για το θέμα αυτό, μπορεί να ιδρύει

Ιδιωτικά νοσοκομεία, πολυλατρεία, ιατρεία, κέντρα υγείας-ιατρικά κέντρα, καμπίνες υγείας, κέντρα οικογενειακής υγείας, κέντρα αιμοκάθαρσης, κέντρα αντιμετώπισης εγκαυμάτων, κέντρα οφθαλμολογίας για την παροχή πάσης φύσεως υπηρεσιών υγείας.

ΠΗΓΗ

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάμε και την Ζηράτ Μπάνκ που δίνει δάνεια στους αγρότες της Θράκης και της Μακεδονίας......
Είναι και η αδελφομητέρα στην Επιτροπή Ανάπτυξης της Θράκης του Κυναιδοβουλίου, και πιάνουν πόστα για να κόβουν τις εξάρες
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ