ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

ΓΙΑΤΊ Ο BILL GATES ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΓΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΑΓΟΡΆΖΟΥΝ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΧΩΡΑΦΙΑ;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΓΙΑΤΊ Ο BILL GATES ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΓΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΑΓΟΡΆΖΟΥΝ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΧΩΡΑΦΙΑ;;

Έγινε γνωστό εδώ και 4 χρόνια ότι ότι ένας από τους πιο πλούσιους άνθρωπους στον κόσμο, με προσωπική περιουσία γύρω στα 168δισ$, αγοράζει μανιωδώς γεωργική γη.
 
Μέχρι τώρα, o Bill Gates κατέχει περίπου 12 εκατομμύρια στρέμματα εύφορης γης σε 19 Πολιτείες των ΗΠΑ, κάπου ένα εκατομμύριο στρέμματα περισσότερα από την βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας, το σοβαρότερο κατάλοιπο της φεουδαρχικής περιόδου. (όψιμο ρεπορτάζ του κ... από το όργανο του ακεραίου κέντρου στο *). 
 
Κάτι αντίστοιχο κάνουν τώρα πολύ μεγάλες πολυεθνικές και ...Ο Ερντογάν, που ήδη ελέγχει, μέσω μακροχρόνιου ενοικίου από φύλαρχους που ελέγχει στην Αφρική, γεωργική γη σε έκταση 3 φορές της Τουρκίας!
 
Η επίσημη δικαιολογία είναι "για να αντιμετωπιστεί η επερχόμενη επισιτιστική κρίση μέσω εφαρμογών και τεχνολογιών γεωργίας ακριβείας". 
 
Bull shit, και excuse my language!
 
Δεν χρειάζεται να αγοράσεις τόσα χωράφια για να εφαρμοστούν τέτοιες τεχνολογίες, που επηρεάζουν το πολύ το 2% του γεωργικού κόστους (ή αν θέλετε την αποδοτικότητα της γεωργικής παραγωγής) πάνω στο αποτυχημένο μοντέλο της εντατικής καλλιέργειας. Φτάνουν μερικές δεκάδες στρέμματα επίδειξης της εφαρμογής τους και πουλάς τις τεχνολογίες. Εδώ κάτι άλλο παίζει!
 
Και αυτό που μόνο μπορεί να "παίζει", είναι η προετοιμασία του Gates για μια άλλη μετάβαση σε ένα επόμενο σύστημα!Εικάζω ότι ο Gates και οι σύμβουλοι του διαβλέπουν τις επερχόμενες καταρρεύσεις της φούσκας του σημερινού χρηματοπιστωτικού συστήματος, που έχει φάει τα ψωμιά του.
 
✔️Αυτή η γη θα χρησιμοποιηθεί από τον Μπιλ ως ενδιάμεσο ανταλλακτικό μέσο με τα επόμενα νομίσματα, τα λεγόμενα "κρυπτονομίσματα", που δεν είναι τίποτα άλλο παρά ψηφιακά assets. 
 
Όσο για τις ψηφιακές ρεπλικες των σημερινών "fiat" νομισμάτων (παραγόμενα πρωτογενώς από δάνεια ή κρατικά χρέη), αυτά που τρέχουν τώρα να εισάγουν όλες οι Κεντρικές Τράπεζες του πλανήτη ακολουθώντας την Κίνα σε ότι λάθος κάνει, μπας και "το σώσουν":
 
Καμία η τύχη τους! Κινδυνεύουν να μηδενιστούν αυτά μαζί τα ψηφιακά μέσα συναλλαγών μαζί με τα κλασσικά, μόλις σκάσει η φούσκα των τοξικών παραγώγων των δανείων. 21 φορές το Παγκόσμιο ΑΕΠ το μέγεθος της! Μαζί κινδυνεύει να σκάσει και η φούσκα των big data και οι αλγόριθμοι τύπου Facebook ή ChatGPT3 επί των οποίων θέλουν να κινείται πλέον η επόμενη παγκόσμιοποίηση επί ενός πιο άγριου νεοφιλελευθερισμού ver2.0, που θυμίζει έντονα την φεουδαρχια.
 
Και σπεύδουν και οι big data τεχνολογικοί κολοσσοί να εισάγουν τα δικά τους εναλλακτικά νομίσματα (τύπου diem), να προκανουν και αυτοί, ακολουθώντας την γραμμή της big mama των Bigtech. Κάποιας Blackrock, αν έχετε ακουστικά, που ετοιμάζει τώρα το επόμενο ψηφιακό δολάριο αντικρυσμένο με την αξία των μετοχών των εταιρειών που ελέγχει.
 
Ρωτήστε τον Bill Gates, κάτι παραπάνω ξέρει.
 
YΓ: Ότι καταλάβετε, μην προσπαθήσετε να το εξηγήσετε σε κανένα Τσακαλωτο, Σταθακη, Σταϊκουρα ή Στουρνάρα. Δεν νογάνε από αυτά! Ακολουθούν και αυτοί τυφλά τις επιταγές της Blackrock για μια δήθεν "Πράσινη " μετάβαση.

* ΕΔΩ.

Σχετικό με το θέμα και αυτό ΕΔΩ...και ΕΔΩ.

Το ερώτημα για το τι μπορούμε να κάνουμε εμείς ως άνθρωποι λέγεται "Οργανώσεις Παραγωγών ".

Δηλαδή συνεταιρισμούς νέου τύπου. Και αν μας κόβει και λίγο παραπάνω, αξιοποίηση της ΚΑΠ για την χρηματοδότηση της παραγωγής "από τα κάτω " με ψηφιακά πάγια που μπορούν να εκδώσουν σήμερα οι παραγωγοί στην ΕΕ (κανονισμος ΜICA), και που έχουν μηδενικό κόστος χρήματος.
 
Μια  ιδέα για την αλφαβήτα των πολλών, ΕΔΩ. Δεν χρειάζονται διαφορικές εξισώσεις για το τι πρέπει να κάνουμε τώρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Πάντα άξιος ΛΥΚΑΣΤΡΕ!
Επειδή τα σχέδια του Μπιλ και υπολοίπων είναι "διαστροφικά" γιγαντιαία, είναι καθήκον μας να προστατεύουμε την Ελλάδα και ιδίως τους Έλληνες αγρότες, πριν αρχίσουμε να τρώμε όλοι τα μπρόκολα του Μπιλ και σια.

https://forward-h2020.eu/stakeholder/cirad/

https://sociable.co/government-and-policy/un-gates-foundation-50-in-5-digital-public-infrastructure/

https://www.iatp.org/agra-still-failing-africas-farmers

https://www.nyse.com/introducing-natural-asset-companies

Οι ΜΚΟ και τα διάφορα ιδρύματα άρχισαν να θυμίζουν ταινίες τρόμου. Ο Επίμονος Κηπουρός (πρωτότυπος τίτλος: The Constant Gardener) είναι ταινία του 2005 σε σκηνοθεσία Φερνάντο Μεϊρέγιες και σε σενάριο του Τζέφρι Κέιν, βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Τζον Λε Καρρέ.
ΕΝΩΜΈΝΟΙ και προσεκτικοί.