ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Τα καλά ακόμα δεν άρχισαν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το ίδιο θα γίνει και εδώ...όποιοι πάρουν την καρτούλα αυτό θα έχουν.Το ίδιο το σύστημα θα τρέχει και εδώ, και θα τους τρέχει γαμιώντας... και αυτό γιατί ενώ στην Κίνα δεν θέλουν αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού, στην Ελλάδα θέλουν... εξ΄ου και το γαμιώντας.

Βέβαια και όπως συμβαίνει πάντα οι περισσότεροι γηγενείς κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων... άλλα τους λένε και τους δείχνουν και άλλα καταλαβαίνουν. Και  άντε μετά να τους εξηγήσεις την μαλακία που έκαναν... που λόγο εγωισμού δεν την δέχονται, και επιμένουν!!! Με τα γνωστά αποτελέσματα που βιώνουμε και θα συνεχίσουμε να βιώνουμε...θα μου πεις σπίρτα υπάρχουν παντού,και πάντα θα υπάρχουν....

Οι ψηφοφόροι των μνημονιακών κομμάτων στην Ελλάδα   δεν μπορούν να μάθουν με την πρώτη... χρειάζονται δεκάδες φορές για να καταλάβουν το απτό. Οι  ψηφοφόροι των μνημονιακών κομμάτων έχουν κάνει την Βουλή των υποτιθέμενων Ελλήνων, αδελφάτο των νεότερων Ελλήνων. Η πραγματικότητα είναι ποιο τραγική από όσο νομίζουμε...Με τον Κούλη έχουμε να δούμε ακόμα πολλά επεισόδια.

Οι επιλογές μας διαμορφώνουν την πραγματικότητα μας... η πραγματικότητα μας είμαστε εμείς, και εάν εμείς είμαστε φρικτοί, τότε θα είναι φρικτή και η πραγματικότητα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: