ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Αυτός δεν πήγε εκεί για να βάλει λουρί στο Ισραήλ, πήγε για να λύσει οτιδήποτε έκτακτο προκύψει κατά την διάρκεια της επιχείρησης.

 🚨Οπως σας τα είχα πει στο Space. Ο Διοικητής της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ, στρατηγός Michael Kurilla έφτασε νωρίτερα στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, όπου θα βοηθήσει στον σχεδιασμό Ισραηλινων Αντιποίνων κατά του Ιράν καθώς και της Άμυνας κατά της Ιρανικής απάντησης. pic.twitter.com/t5lQDaRtQs

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Διοικητής της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ, στρατηγός Μάικλ Κουρίλα, έφτασε πρόσφατα στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, όπου θα βοηθήσει στον σχεδιασμό των Ισραηλινών  στα αντίποινα εναντίον του Ιράν και στην άμυνα έναντι ιρανικών αντιποίνων.

Ταυτόχρονα  ο στρατός των ΗΠΑ στέλνει περισσότερα στρατεύματα στην περιοχή.Να τη η βοήθεια στο Ισραήλ! Αυτός δεν πήγε εκεί για να βάλει λουρί στο Ισραήλ, πήγε για να λύσει οτιδήποτε έκτακτο προκύψει κατά την διάρκεια της επιχείρησης. Αυτός διατάζει όλα τα μέσα των ΗΠΑ στην περιοχή.

-Το Ισραήλ δήλωσε ότι θα χτυπήσει το Ιράν με τουλάχιστον ίση ένταση, άρα όχι απλά μια καταδρομική επιχείρηση.

- Το Ιράν  έριξε 200+ βαλλιστικούς σε τουλάχιστον 3 στόχους.

Το Ισραήλ διεξάγει ήδη αεροπορικές επιχειρήσεις στον Λίβανο.

- Το Ισραήλ  για να πάει μόνο με ΠΑ, θέλει comao 40+ Α/Φ, πολύ δύσκολο χωρίς βοήθεια.

Το πιθανότερο είναι να κάνουν μια καταδρομική όπως στο παρελθόν με ΠΑ σε ένα στόχο. Ή αν πραγματικά χτυπήσουν να παν με άλλα όπλα, πολύ stand off 

Δεν υπάρχουν σχόλια: