ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου ενέκρινε τα σχέδια του Ισραήλ για αντίποινα κατά του Ιράν.

 Ιράν - Ισραήλ: «Δεν επιδιώκουμε τον πόλεμο αλλά θα ασκήσουμε το δικαίωμά  στη νόμιμη άμυνα» | in.gr 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο  Ισραηλινός Πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου ενέκρινε τα σχέδια του Ισραήλ για αντίποινα κατά του Ιράν.

Ο Νετανιάχου μόλις ενημέρωσε τις ΗΠΑ: «Το Ισραήλ θα επιτεθεί σε ιρανικούς στρατιωτικούς στόχους και θα αποφύγει επιθέσεις σε πυρηνικές και πετρελαϊκές εγκαταστάσεις». Για αυτό και η Πρεσβεία των ΗΠΑ  στη Βηρυτό έβγαλε  ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ και ΑΜΕΣΗ Προειδοποίηση: «Φύγετε από τον Λίβανο ΤΩΡΑ!»».

Ανώτερος αξιωματούχος είπε ότι το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Ιράν αφού ολοκληρωθεί όλος ο συντονισμός με τις ΗΠΑ. Το αμερικανικό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας THAAD θα φτάσει στο Ισραήλ σήμερα Τρίτη. Δεν είναι ακόμη γνωστό τι ώρα θα φτάσει το THAAD αύριο (πιθανώς τις πρώτες πρωινές ώρες) και πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ πραγματικά το THAAD... πιθανώς λίγες μόνο ώρες για να φτάσει εκεί και να εγκατασταθεί.

Με βάση αυτά που ακούω από το Ισραήλ, Φαίνεται (σε ​​εμένα) ότι η ισραηλινή επίθεση στο Ιράν θα συμβεί άμεσα.

Επίσης εδώ θα  πρέπει να σημειωθεί ότι οι ισραηλινές δυνάμεις ξεκίνησαν να παρεμποδίζουν τις υπηρεσίες GPS γύρω από το Υπουργείο Άμυνας και το στρατιωτικό αρχηγείο στο Τελ Αβίβ πριν από την αναμενόμενη ιρανική απάντηση στην επικείμενη ισραηλινή επίθεση στο Ιράν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που λάβαμε ιδρύθηκε ένα μυστικό ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ένα «Κέντρο Κοινής Διοίκησης Συνασπισμού» είναι πλέον πλήρως επιχειρησιακό για τον συντονισμό του πολέμου μεταξύ...ΗΠΑ και Ισραήλ εναντίον Ιράν και Ρωσίας!!

Μου γίνεται σιγά σιγά ξεκάθαρο ότι οι Τζώνηδες δεν θα προλάβουν να φτάσουν στις εκλογές του Νοεμβρίου. Ο πρωθυπουργός Νετανιάχου και ο στρατιωτικός του γραμματέας αποχώρησαν παραδόξως από τη σημερινή κυβερνητική συνεδρίαση λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξή της. Δεν υπάρχει επίσημη εξήγηση για την απότομη αποχώρηση. Φαίνεται ότι συμβαίνει κάτι επείγον.

Νομίζω ότι πάμε ολοταχώς για.....ΠΟΛΕΜΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: