ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Ένα αεροσκάφος Gulfstream Passenger της Ισραηλινής Αμυντικής Δύναμης κατευθύνεται προς Μόσχα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ένα αεροσκάφος Gulfstream Passenger της Ισραηλινής Αμυντικής Δύναμης εισήλθε στον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας κατά μήκος μιας διαδρομής πτήσης που  εμφανίζεται/ κατευθύνεται προς τη Μόσχα, στην Ρωσία. 

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιος είναι στο μέσα στο αεροπλάνο. Με τα κυκλώματα πληροφοριών να φωνάζουν για ισραηλινή στρατιωτική επίθεση σε εκκρεμότητα κατά του Ιράν, τι ελπίζει να πετύχει το Ισραήλ στέλνοντας ένα επιβατικό αεροσκάφος των IDF στη Μόσχα;; Η διαδρομή της πτήσης στην φώτο άνωθεν.

ΤΙ προσπαθεί το Ισραήλ;; Να κάνει τη Μόσχα να απομακρυνθεί από το Ιράν;;Περιγράφοντας τι έχει σχεδιάσει το Ισραήλ με την ελπίδα ότι η Ρωσία μπορεί να επηρεάσει το Ιράν να μην απαντήσει;;


Το παιχνίδι είναι σε εξέλιξη. . . .και εμείς από κοντά να παρακολουθούμε όλες τις κινήσεις των παιχτών. Και επειδή δεν θέλουν να ξέρουν τις κινήσεις τους, μόλις το μάθαμε απενεργοποίησαν τον αναμεταδότη του αεροπλάνου. Σαν να μην θέλουν κανένας να ξέρει πού πάνε. Το αεροπλάνο δεν εμφανίζεται πλέον ως κινούμενο αλλά σαν να έχει απλά σταματήσει στον αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: