ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Ο Ρώσος πρέσβης έφυγε από τις ΗΠΑ.Και πήρε μαζί του ασφάλεια, κρυπτογράφηση και διαβαθμισμένα έγγραφα.

 Ρωσικά ΜΜΕ: Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στις ΗΠΑ Αντόνοφ «ολοκλήρωσε» τη θητεία του 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, Ανατόλι Αντόνοφ, «ολοκληρώνει» τη διπλωματική του αποστολή, μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία αργά το Σάββατο. «Ο Ρώσος πρεσβευτής στις ΗΠΑ, Ανατόλι Ιβάνοβιτς Αντόνοφ, ολοκληρώνει την αποστολή του στην Ουάσιγκτον και κατευθύνεται στη Μόσχα», ανέφερε το πρακτορείο Interfax επικαλούμενο εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών. 

Ο απεσταλμένος θα επιστρέψει στη Μόσχα εντός ωρών.Όταν ο Πρέσβης έφυγε, η συνοδεία του πήρε μαζί του όλο τον εξοπλισμό επικοινωνίας, τον κρυπτογραφικό εξοπλισμό, τα απόρρητα έγγραφα, όλο το Διπλωματικό Προσωπικό και (εδώ είναι το καλύτερο) ολόκληρο το Διπλωματικό Επιτελείο Ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιαπωνία έκανε παρόμοια πράγματα με το προσωπικό και τον εξοπλισμό της Πρεσβείας της, λίγο πριν από την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ. 

O λόγος που έφυγε ο πρέσβης έχει να κάνει ίσως με μια ανεπιβεβαίωτη φήμη που κυκλοφόρησε από το Ισραήλ (από ανώτερο αξιωματούχο της Ισραηλινής Άμυνας) που υποστηρίζει ότι ο Μπενιαμίν Νετανιάχου φέρεται να είπε χθές: «Εάν το Ιράν απαντήσει στην απάντηση του Ισραήλ, το Ισραήλ θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα». Αλλά είναι μια ανεπιβεβαίωτη φήμη.

Εάν το Ισραήλ ανταποδώσει με οποιονδήποτε ουσιαστικό τρόπο - οι Ιρανοί θα κλιμακωσούν! Το πόσο μακριά και πόσο καταστροφικές θα είναι αυτές οι κλιμακώσεις και για τις δύο πλευρές - είναι προς το παρόν άγνωστο! Το μόνο για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι ότι οι κλιμακώσεις θα οδηγήσουν σε περαιτέρω κλιμάκωση!

Πιθανοί στόχοι: - Εγκαταστάσεις παραγωγής πετρελαίου - Στρατηγικές τοποθεσίες - Συστήματα αεράμυνας - Πυρηνικές εγκαταστάσεις. 

Η είδηση ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: