ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Το Ιράν δέχεται έντονη κυβερνοεπίθεση – Επηρεάζονται ΟΛΕΣ οι κρίσιμες υποδομές του !

 

ΛΥΚΑΑΣΤΡΟΣ :

Το Ιράν δέχεται έντονη κυβερνοεπίθεση – Επηρεάζονται ΟΛΕΣ οι κρίσιμες υποδομές του !

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται υποστηρίζουν ότι το Ιράν βρίσκεται υπό έντονη κυβερνοεπίθεση. Οι αναφορές αναφέρουν ότι απολύτως ΟΛΗ η υποδομή ζωτικής σημασίας του Ιράν δέχεται επίθεση και «με τον τρόπο αυτό καταστρέφεται».

Κυβερνητική πηγή στο Ιράν ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ότι και οι τρεις κλάδοι της ιρανικής κυβέρνησης υφίστανται αυτήν τη στιγμή μια «σαρωτική» κυβερνοεπίθεση. Επιπλέον, η πηγή αναφέρει ότι επηρεάζεται και το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Μια άλλη πηγή λέει :  "Και τα τρία σκέλη της κυβέρνησης του Ιράν - το δικαστικό σώμα, η νομοθετική και η εκτελεστική εξουσία - έχουν πληγεί από σφοδρές κυβερνοεπιθέσεις και οι πληροφορίες τους έχουν κλαπεί."


Αυτή η δεύτερη πηγή συνέχισε λέγοντας .."Οι πυρηνικές μας εγκαταστάσεις έχουν επίσης γίνει στόχος κυβερνοεπιθέσεων, καθώς και δίκτυα όπως διανομή καυσίμων, δημοτικά δίκτυα, δίκτυα μεταφορών, λιμάνια και παρόμοιοι τομείς. Αυτά είναι μόνο μέρος μιας μεγάλης λίστας διαφόρων περιοχών της χώρα που δέχτηκε επίθεση».

Η επίθεση αντιμετωπίζεται από ειδικούς υπολογιστών και δικτύων του Ιράν. Η επίθεση ξεκίνησε ενώ οι πιο κρίσιμες εργασίες της ημέρας είχαν ήδη ολοκληρωθεί και τα περισσότερα κυβερνητικά γραφεία (και τα άτομα είχαν πάει σπίτι τους για την ημέρα. Τα συστήματα πυρηνικού προγράμματος του Ιράν λέγεται ότι είναι καλά προστατευμένα και πλέον, απρόσιτα με τα μέσα που χρησιμοποιούνται για την επίθεση τους. 

Ιρανοί λέγεται ότι καλούν τους τεχνικούς τους πίσω στην εργασία για να αντιμετωπίσουν ζητήματα που έχουν προκύψει. Τα βασικά συστήματα παραμένουν στο διαδίκτυο εντός του Ιράν. Η βασική υποδομή εξακολουθεί να λειτουργεί εντός του Ιράν.

Υ.Γ Αυτό (η κυβερνοεπιθεση)είναι κάτι που γίνεται λίγο πριν την ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. Και συν τις άλλοις έχουμε και την περίεργη δήλωση του Πούτιν χθές το βράδυ αργά ...ο Ρώσος Πρόεδρος είπε:

«Ο κόσμος βρίσκεται μπροστά σε μια μοιραία και μη αναστρέψιμη καμπή!» !!! Τι θέλει να πει ο ποιητής;;

Υ.Γ1 Σας λέγαμε ΕΔΩ...Θα σας γειώσω λιγάκι, αλλά πιστεύω ότι το χτύπημα του Ισραήλ θα είναι μεγάλο. Αυτά είναι τα προεόρτια του χτυπήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: