ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Φωτιά και τσεκούρι σε αυτούς που εκλέγουν εφιάλτες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μιας και πλησιάζει η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ας πούμε μερικά πραγματάκια, καθότι ξυπνήσαμε "ορεξάτοι" πρωί πρωί.... .τουλάχιστον το 95% όσων πηγαίνουν πλέον στις παρελάσεις εθνικής μνήμης, πηγαίνουν είτε για λόγους συνήθειας, είτε για εθιμοτυπικούς ψυχολογικούς λόγους... όπως είναι κατά φύσιν, δειλοί και παρτάκιδες, τους κάνει καλό, νομίζοντας ότι έκαναν το χρέος τους απέναντι στο έθνος, η την πατρίδα. 

Γιατί όμως τους κάνει καλό;; Γιατί άλλο το ιδεατό, που είναι το έθνος, η πατρίδα κ.λ.π. και άλλο το συμφέρον, όπου οι περισσότεροι από αυτούς ψηφίζουν τους νεότερους Κωλέτιδες, τους νεότερους Μαυροκορδάτους κ.λ.π. προδίδοντας έτσι και την πατρίδα και το έθνος, και αυτό είναι κάτι που το ζούμε έντονα. 

Εάν ακόμα και τώρα ζούσε ο Κολοκοτρώνης, το μόλις πρόσφατο κοινοβουλευτικό σώμα που ψηφίστηκε από αυτούς που σήμερα ξανά φώναζαν εκ τους ασφαλούς ζήτω... θα τον καταδίκαζαν μέσω των πετσομένων ΜΜΕ και θα τον έβαζαν φυλακή με την κατηγορία του εγκληματία πολέμου (βλ. και Τριπολιτσά), φασίστα, του εθνικιστή, του τουρκόφοβου και του... φιλορώσου, που αγγίζει το σκότος!!! 

Φωτιά και τσεκούρι σε αυτούς που εκλέγουν εφιάλτες.

Υ.Γ Μου λέει ο Φώντας : Ο Ελληνικός λαός για να έχει μέλλον πρέπει να έχει εθνική συνείδηση.......

ΛΥΚ : εδώ δεν έχει καν τυπική συνείδηση χώρου... θα έχει και εθνική που χρειάζεται βάθος;;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μακριά πας. Η εξέγερση των Κολοκοτρωναίων ξανασυνέβη στην Κύπρο και την έλεγαν ΕΟΚΑ Β'. Βλέπεις πέτυχε τόσο καλά το κόλπο στην μάνα, που εφαρμόστηκε αυτούσιο και στην κόρη. Ρώτα όποιον θες για την κατασυκοφαντημένη ΕΟΚΑ Β'. Φασίστες, θα σου πουν, εθνίκια, που καταλύσανε την "δημοκρατία" και "φέρανε τους Τούρκους".