ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Η "πολιτική" μας γεωγραφία με όρους φυσικής

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η "πολιτική" μας γεωγραφία με όρους φυσικής 
 
🔺️Στην δεξιά/ακροδεξια πολυκατοικία κυριαρχεί το Ε=m*c^2
Ε(εθνική κυριαρχία)=m(mitsitakis) *c(catasrohes) στο τετράγωνο
Κάργα σχετικότητα μεταξύ των ιδεολογικών της τάσεων με το εκάστοτε τελικό αποτέλεσμά απώλειας Ε!
 
🔺️Για την "αριστερή" πολυκατοικία,' οι έρευνες για να βρεθεί μια γάτα του Σρέντιγκερ για να τους σώσει συνεχίζονται, πάντα όμως υπό την επήρεια του νόμου του Ωμ (ή αντίσταση είναι αντιστρόφως ανάλογη της τάσης).
Κβαντική εκεί παραμένει η κατάσταση, αλλά όλα τα γατιά εκεί είναι ψόφια λόγω έλλειψης έντασης ρεύματος.
 
🔺️Στο μουσειακό ΚΚΕ κυριαρχεί ο νόμος της αδράνειας. Καρατσεκαρισμένο!
 
🔺️Το "κέντρο" υπάρχει μια μαύρη τρύπα χρέους στο ΠΑΣΟΚ, που είναι έτοιμο να τo καταπιεί μια άλλη μαύρη τρύπα δήθεν απολιτίκ ακροκεντρώων.. 
 
Αυτή που καταπίνει (ελλείψει πολιτικής) και κάτι προβεβλημενους/ες μονοθεματικούς δικαιωματιστές υπό την αβάσταχτη βαρύτητα της έλλειψης λογικής, με αποτέλεσμα στο τέλος να μην διαφέρουν από τους σταλινικούς, αφού μόνο διαγράφουν και μπλοκάρουν, όταν ζοριστούν, στρέφοντας την "συζήτηση " πάντα επί του προσωπικού τόνου της εκφοράς του λόγους του συνομιλητή τους ως παιδονόμοι του διαδικτύου. Ενίοτε και μέσω επιτροπών δοντολογίας (σκόπιμα του λείπει ένα "ε") που έχουν ως μοναδική αποστολή να διατηρούν την πολιτική ως ένα μηχανισμό απομάκρυνσης των πολιτών από την λύση των προβλημάτων τους.
(Και σε αυτό τον χώρο τελικά ισχύει η κάργα Γενική Θεωρία της Σχετικότητας του Ε=mc2,, να μα την Παναγία την Διαμαντοπουλιώτισα)
 
 Συμπέρασμα: Τα πάντα είναι φυσική!
 
Εκτός από την φυσική που, ως γνωστόν από τα αρχαία χρόνια, είναι κάτι αχώνευτα γυμνασιακά μαθηματικά, αυτά που ποτέ σου δεν τα κατάλαβες αφού χάζευες την Γιαδικιαρογλου μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι για διάλειμμα. .
 
Υ.Γ  Είπα να το διασκεδάσω παρασκευοβραδιάτικα πίνοντας σφηνάκια με κάτι λογότυπα, ως ανωτέρω. Τα μοιράζομαι μαζί σας για να υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: