ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

Θα επαναληφθεί η Ιστορία; Ο «Νοστράδαμος» των αμερικανικών εκλογών προβλέπει τον νικητή

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :  Χαιρετίσματα στον "Νοστράδαμο" τους...έρχεται δεύτερος στην πρόβλεψη.!! Εμείς τι λέγαμε ΕΔΩ...στις 23 Ιουλίου ποιο μπροστά από τον Λίχτμαν....." η Αμερική πηγαίνει για εμφύλιο πόλεμο μετά το Νοέμβριο, καθώς ο Τραμπ θα χάσει στις εκλογές, αλλά δεν θα εγκαταλείψει την εξουσία". 
Μιλούσαμε για μεγάλο χτύπημα και επίθεση και έγινε αλλά όχι στο Ισραήλ , αλλά στον Λίβανο....μια ανάσα δρόμο από τα εβραιάκια. Όπως και να έχει δεν έχει σημασία είτε βγεί ο ένας είτε βγεί ο άλλος. Γνωρίζω πλήρως ότι κάθε αυτοκρατορία που καταρρέει θα βιώσει ταυτόχρονα και την κατάρρευση της Δημοκρατίας της. Και δεν έχει σημασία ποιος θα είναι στο τιμόνι του κράτους, δεν έχει σημασία αν θα είναι ο Μπάιντεν ή ο Τραμπ. Διότι οι πολιτικές της Αυτοκρατορίας (PAX AMERICANA) στοχεύουν όλες στην επέκταση της Αυτοκρατορίας.!! Αυτό το μάθημα το έκανε ιδιωτικό ο Αριστοτέλης στον Αλέξανδρο, και για αυτό ήξερε το νόημα της λέξεως  ΕΠΕΚΤΑΣΗ της αυτοκρατορίας. Η Αυτοκρατορία δεν ενδιαφέρεται για τις διαμαρτυρίες που πραγματοποιούνται στην δική της περιοχή, ενδιαφέρεται μόνο για περαιτέρω έλεγχο των παγκόσμιων πόρων. Δεν την νοιάζει αν εσείς, ο φορολογούμενος πολίτης της, ζείτε ή πεθαίνετε, νοιάζεται μόνο ότι πρέπει να πληρώνετε τους φόρους σας ακόμη και αν έχετε πεθάνει. Πρέπει να είσαι ο υπάκουος υπηρέτης της. Ο εχθρός της αυτοκρατορίας είναι το ΕΘΝΟΣ / τα έθνη που είχαν/ έχουν την ικανότητα να ανταγωνίζονται μαζί τους πάνω από τους πόρους του κόσμου. Για αυτό και θέλει και προωθεί τον πολυπολιτισμικό και τις επιμειξίες. Όποιος και να κερδίσει τις επόμενες εκλογές θα συνεχίσει  στον ίδιο σφυρηλατημένο δρόμο στον οποίο βρίσκεται  η αυτοκρατορία στη Μ.Ανατολή και σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω πραγματικά να μην περιμένετε καμία αλλαγή - γιατί δεν θα συμβεί. Ακόμα κι αν ξεσπάσει μεγάλος εμφύλιος πόλεμος ή κρατική απόσπαση, η Αυτοκρατορία θα συνεχίσει να χαζεύει την αποτυχημένη πορεία της μέχρι την τελευταία της ανάσα.
Την ώρα που ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, κλείνει την «ψαλίδα» των τελευταίων εβδομάδων με τον Τζο Μπάιντεν ο μέσος όρος του RealClearPolitics τον δείχνει πίσω από τον αντίπαλό του αλλά μόλις έξι μονάδες.
Ο Άλαν Λίχτμαν, καθηγητής Ιστορίας του Αμερικανικού Πανεπιστημίου, είναι γνωστός ως ο «Νοστράδαμος» των προεδρικών εκλογών, καθώς έχει προβλέψει με ακρίβεια τον νικητή κάθε κούρσας για τον Λευκό Οίκο από την επανεκλογή του Ρόναλντ Ρίγκαν το 1984.
Επιτέλους, ο Λίχτμαν, ανακοίνωσε την ετυμηγορία του για το 2020, σε βίντεο των The New York Times στις 5 Αυγούστου, δίνοντας την οριστική πρόβλεψή του:
«Η πρόβλεψη είναι ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα χάσει τον Λευκό Οίκο φέτος».
​Ο καθηγητής χρησιμοποιεί σύστημα «13 κλειδιών» για τις προβλέψεις του που περιλαμβάνουν παράγοντες όπως η οικονομία, οι κοινωνικές αναταραχές, τα σκάνδαλα και η θητεία.
Κάθε κλειδί είναι μία δυαδική δήλωση που μπορεί να απαντηθεί ως σωστή ή λάθος. Και αν έξι ή περισσότερα κλειδιά απαντηθούν ως λάθος, ο ένοικος του Λευκού Οίκου εμφανίζεται να είναι στην έξοδο.
Τα «κλειδιά» σχετίζονται και με το χάρισμα του υποψηφίου.
«Το μυστικό είναι να προσέχεις την μεγάλη εικόνα της δύναμης και της απόδοσης του εκάστοτε προέδρου. Και να μην δίνεις καμία σημασία στις δημοσκοπήσεις και τα καθημερινά σκαμπανεβάσματα της προεκλογικής εκστρατείας. Και αυτό μετρούν τα κλειδιά. Τη μεγάλη εικόνα» δήλωσε ο Λίχτμαν σύμφωνα με το CNN.
Για την ώρα, οι δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα στον Τζο Μπάιντεν έναντι του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Ωστόσο, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών του 2016, οι δημοσκοπήσεις μπορεί να κάνουν λάθος. Παράλληλα, οι εθνικές και πολιτειακές δημοσκοπήσεις είχαν επανειλημμένα δείξει ότι η Χίλαρι Κλίντον θα κέρδιζε τον Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Άλαν Λίχτμαν, συγγραφέας του γνωστού βιβλίου «Τα κλειδιά για τον Λευκό Οίκο» έχει με ακρίβεια προβλέψει τους νικητές των προεδρικών εκλογών από τον Ρόναλντ Ρίγκαν το 1984 έως τον Ντόναλντ Τραμπ το 2016.
Το 1980 ο ακαδημαϊκός ανέπτυξε το σύστημα προεδρικών προβλέψεων που, αναδρομικά, αντιπροσώπευε 120 χρόνια προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.
Όταν ρωτήθηκε αν το σύστημα μπορούσε να κάνει προβλέψεις για ζητήματα όπως η πανδημία του κορονοϊού, ο Λίχτμαν απάντησε:
«Κοιτάξτε, αναδρομικά και μελλοντικά, τα κλειδιά πάνε πίσω στο 1860. Είναι ένα δυναμικό σύστημα. Γι’ αυτό μην το παίζετε μαζί του. Έχει αντέξει σε τεράστιες αλλαγές στην πολιτική μας, την οικονομία μας, τη δημοκρατία μας. Μην παίζετε με τα κλειδιά».
Παρά τις προβλέψεις του εκλογικού αποτελέσματος από το 1982, ο καθηγητής παραδέχτηκε ότι αισθάνεται την ίδια πίεση κάθε τετραετία.
«Είμαι 73 ετών, ωστόσο, κάθε φορά, χωρίς εξαίρεση, νιώθω ταραχή» δήλωσε.
Ο Τζο Μπάιντεν λαμβάνει τα επτά από τα 13 κλειδιά υπέρ του, σύμφωνα με το σύστημα. Ο επικεφαλής της εκστρατείας του Τραμπ, Τιμ Μουρτό σχολίασε σχετικά με την πρόβλεψη:
«Πρόκειται για εκλογές χωρίς προηγούμενο στην Ιστορία και η επιλογή δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη, ανάμεσα στον πρόεδρο Τραμπ που έχει ρεκόρ επιτευγμάτων για όλους τους Αμερικανούς και τα 47 χρόνια αποτυχίας και συναίνεσης με την άκρα αριστερά, του Τζο Μπάιντεν».
Η τελευταία εθνική δημοσκόπηση του RealClearPolitics, δείχνει τον Τραμπ να βρίσκεται πίσω από τον Τζο Μπάιντε αλλά με μόλις έξι μονάδες, σε σύγκριση με τις εννέα μονάδες πριν έναν μήνα.
Δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο αγώνας θα είναι σκληρός σε κάποιες πολιτείες-κλειδιά.

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας λές ομως, ποιοί μεγάλοι μάγοι και φαρμακοί έκαναν χρήση των « 13 κλειδιών» μωρή Χαζαροσαυρικη κλωνισμένη Κερκόπια μαϊμού; Να του πει κανείς.


ΕΡΙΩΠΑΣ

Μμ. είπε...Ε.
Δεν μας λές ομως, ποιοί μεγάλοι μάγοι και φαρμακοί...
===========================================================
Έλα ντε;
Σε ποια υπόγεια στοά, πίνει άραγε τον καπουτσίνο του ο wasp μάγγας αυτός;
Δος πόνον ταις σαύραισιν οξύ, ολύμπιε μεγαμήστορ!

Ιωάννης είπε...https://dailystormer.su/gun-sales-going-through-the-roof-civil-war-coming/