ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Οι κυρώσεις στην Τουρκία δεν είναι οι τελευταίες…

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Κύριε Ιγνατίου...έρχεσαι δεύτερος και καταϊδρωμένος, όταν εδώ στον Ζ.Ε γράφαμε πόσο φιλότουρκος είναι ο μισοαλβανός Τράμπ εσύ κοιμόσουνα όπως και οι άλλοι αναλυτές. Όταν λέγαμε ΕΔΩ...από το 2018 ότι μόλις οι Αμερικάνοι διασφαλίσουν αυτά που θέλουν θα αρχίσουν οι "σφαλιάρες" στην Τουρκία, εσύ σήμερα μας λες ότι αυτές οι κυρώσεις δεν θα είναι οι τελευταίες.!! Ο Τράμπ έκανε την ανάγκη φιλοτιμία, προτιμώντας να υπογράψει αυτός τις κυρώσεις, ώστε να επιβάλλει τις λιγότερο επώδυνες. Ενώ ταυτόχρονα "δηλητηριάζει το πηγάδι" για τον διάδοχό του, η έτσι τουλάχιστον νομίζει. Πάντως, ο κύβος ερρίφθη για τους Μογγόλους και η μυλόπετρα έχει αρχίσει να κυλάει. Είμαστε το μοναδικό μέσο/ιστολόγιο που ζήτησε και συνεχίσει να ζητάει...το κεφάλι της Τουρκίας στο πιάτο....και κάποια στιγμή θα το πάρουμε κύριε Ιγνατίου.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είμαστε στο τέλος του αγώνα, που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2018 μετά τη σημερινή απόφαση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του υπουργείου Οικονομικών για την επιβολή κυρώσεων στην κατοχική δύναμη Τουρκία στη βάση του νόμου CAATSA, που ψηφίστηκε από το Κογκρέσο για να τιμωρούνται οι εχθροί της Αμερικής.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: HELLAS JOURNAL

Η ικανοποίηση των ανθρώπων που έδωσαν τις όμορφες μάχες και τις κέρδισαν είναι πολύ μεγάλη. Για πρώτη φορά στην ιστορία, η Τουρκία τιμωρήθηκε για τις αντισυμμαχικές ενέργειές της. Θα έπρεπε να είχε τιμωρηθεί προ πολλού για ένα σωρό απαράδεκτες πράξεις της, με πρώτη την άνανδρη εισβολή εναντίον της Κύπρου. Αλλά μονίμως την έσωζαν οι Αμερικανοί και οι Νατοϊκοί.

Για να φτάσουμε στο τέλος του 2020 και να αναγκαστεί ο μεγαλύτερος φιλότουρκος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, να υπογράψει τις κυρώσεις εναντίον της χώρας που προστάτευε τα τελευταία δύο χρόνια. Ήταν τόσο το πάθος του για την Τουρκία, που έφτασε στο σημείο να ενημερώσει τον Ταγίπ Ερντογάν, ένα ξένο ηγέτη για τις προθέσεις της Αμερικής, αποκαλύπτοντας κρατικά μυστικά της υπερδύναμης.

Επειδή οι ελληνικής καταγωγής οπαδοί του κ. Τραμπ άρχισαν ένα νέο αφήγημα, ότι δηλαδή ο σημερινός Πρόεδρος να τόλμησε να τιμωρήσει την Τουρκία, ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:

Αυτός που κίνησε τις διαδικασίες ήταν ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, ο οποίος δυσκολεύθηκε πολύ να πείσει τον κ. Τραμπ. Αν ο τελευταίος τον άκουγε, και δεχόταν να επιβληθούν οι κυρώσεις πριν τις εκλογές, το αποτέλεσμα των προεδρικών θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΩΣ ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΚ ΚΥΠΡΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΓΙΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ, ΡΟΜΠΕΡΤ (ΜΠΟΜΠ) ΜΕΝΕΝΤΕΖ, ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Κρατείστε αγαπητοί αναγνώστες τα ονόματα αυτών που δικαιούνται συγχαρητήρια: Νίκος Μούγιαρης, ο Έλληνας Πατριώτης που χρηματοδότησε την προσπάθεια, ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ με άλλους συναδέλφους του νομοθέτες, όπως ο Κρις βαν Χόλλεν και οι ακτιβιστές του HALC με τον ηγέτη τους, Έντι Ζεμενίδη. Ακόμα και όταν χάνονταν μάχες, σήκωναν ανάστημα. Και έτσι φτάσαμε εδώ. Είναι πολύ μεγάλη στιγμή αυτή. Όσοι ζήσαμε την προσπάθεια για την επιβολή του εμπάργκο όπλων στην Τουρκία, θεωρούμε ότι τούτη η νίκη είναι μεγαλύτερη από εκείνη…

 

ΠΗΓΗ


14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σύντομα θα μάθει ο κόσμος τι ακριβώς είναι αυτός ο μέγας αρχιαπατεώνας. Θα μάθει επίσης και γιατί είχε 4 ΣΥΖΎΓΟΥΣ όσες επιτρέπει η Θρησκεία του. Δύο μάλιστα τις είχε μαζί, κανονικό τρίο, για κάποια χρόνια.

Όπου νἀναι θα πάει να βρεί τα λαγουδάκια του και τα Επστίν τσιράκια του σε μέρος σκιερόν.


ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μουσουλμάνος όπως και πριν από αυτόν ο Παρδαλός γάιδαρος που βρίσκονταν στο Λευκό Σπίτι στο Λιβάδι.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όλο αυτό το κτιριακό συγκρότημα είναι επίσημα ναός του Τυφώνος και του Χουμπάλ (Ωπόλλωνος) με το μαύρο κοράκι στο κεφάλι της Περσεφόνης.



ΕΡΙΩΠΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

...Δηλαδή έπρεπε να διαλέξουμε ανάμεσα στον φιλότουρκο Τραμπ και τον τουρκόφιλο Μπάιντεν ;;;

ΧΑΧΑΧΑΧΑ !! Καλό !!

Εμένα με ενδιαφέρει να εκτελέσει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ την αποστολή του...

Ήτοι, επιθυμώ την κεφαλήν της τουρκιάς επί πίνακι !!

Ο Τσώρτσιλ δεν ήταν που είπε " όταν ο εχθρός σου αυτοκαταστρέφεται, ΜΗΝ τον διακόπτεις" ;;;

ΑΡΡ. είπε...


Κρατείτε κάλαθον μικρόν πάντως και διακριτικόν
μέχρι της υπερεκχειλίσεως αυτού.
Οι προερωτικοί γαρ διαπληκτισμοί κρίσεις καθιστούν και οδηγούν ενίοτε
συμφιλιωτικώς εις άνευ προηγουμένου ηδονικόν σεξ.

Χρήστος είπε...

μία που Είσαι χαρούμενος στο αφιερώνω...https://youtu.be/ZWhdNSLw2Bs

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Μπαίντεν δηλώνει στην Τουρκία ότι εγώ και ο Ομπάμα σας δώσαμε τα F35 εγώ και θα σας τα ξαναδώσω κάνετε το κινέζο. Όταν ο Τραμπ βάζει 250 εκατ. δολ.
στην αναβάθμιση των F 16 τον λέτε τσιγγούνη, όταν μας χαρίζει τα KIOWA που είναι δοκιμασμένα και αξιόπιστα λέτε ότι είναι σαπάκια , όταν χαρίζει υπερσύγχρονα ταχύπλοα στους πεζοναύτες διαμαρτύρεστε ότι δεν έχουν τώμαχοκ, όταν λέει ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα του ΝΑΤΟ που πληρώνει τη συνδρομή της τον λέτε καρφί, όταν λέει ότι θέλει να κάνει το ελληνικό Λας Βέγκας με τα προσωπικά του λεφτά δεν τα θέλετε γιατί βρωμάνε. Ακόμα και τις Arlei Burge θα τις είχε δώσει εάν δεν βάζανε τρικλοποδιές οι γραφιάδες του ναυστάθμου γιατί δεν θέλουνε να πάνε στη Σούδα. Κατά τα άλλα είναι φιλότουρκος και εσείς ελληναράδες ! Ου να χαθείτε !

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Όταν ο Μπαίντεν δηλώνει στην Τουρκία ότι εγώ και ο Ομπάμα σας δώσαμε τα F35 εγώ και θα σας τα ξαναδώσω κάνετε το κινέζο"

Όλα αυτά τα είπε ο Μπάιντεν μονοκοπανιά, ή έκανε και μια διακοπή να πάρει ανάσα μαζί με τον μαυρούλη;;!!!
Αυτός φοράει πάνες ακράτειας από μέσα από το παντελόνι...και περιμένει από την γυναίκα του να του δείξει που είναι η πόρτα στο δωμάτιο για να φύγει.!!! Και όλα αυτά δίχως κάποιος να του τα ψιθυρίσει.!!

ΡΕ άντε πάνε να σχολιάσεις πουθενά αλλού...που θα μας πουλήσεις εδώ μούρη για τον Αλβανό τον Τρόμπα, ποιον τον ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ τον Τράμπα...είναι σαν κάποιος να διαλέγει μεταξύ Σκύλας (Μπάιντεν) και Χάρυβδη (Τράμπ)...τα ίδια σκατά είναι όλοι τους και αχυράνθρωποι άλλων. Παπάρα ε παπάρα και ήρθες εδώ σαπρόφυτο να μας πουλήσεις εξυπνάδα..λες και ότι στρατιωτικό εξοπλισμό μας έχουν δώσει οι ΗΠΑ δεν τον χρυσοπληρώσαμε με τον ιδρώτα το αίμα και το υστέρημα του ελληνικού λαού.!

Σιγά μην μας χάρισε τα KIOWA Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΣ Τράμπ. Ευτυχώς πήρε τον πούλαρο...όπως θα τον πάρουν και τα εδώ λαμόγια...όσο για τον Μπάιντεν θα περιμένουμε να δούμε, τι θα πει ο Μπάϊντεν από την αφορολόγητη έδρα των πολυεθνικών στις Η.Π.Α., το Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουέαρ. Που στην ουσία θα είναι τα λόγια του Βαθέως Αμερικανικού κράτους παπάρα...και όχι του sleepy Τζό.

Λοιπόν τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...ΕΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ και μην ξανατολμήσεις να σχολιάσεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Άντε γιατί πολλοί νομίζουν ότι ΜΑΛΑΚΩΣΑ και δεν βρίζω...ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΟΥΡΗ ΕΔΩ..ΘΑ ΤΟΥ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΒΑΡΔΟΥΛΑ.

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

ΛΥΚΑΣΤΡΕ, μην στενοχωριέσαι και μην χάνεις την θετική σου διάθεση.

Υπάρχουν πολλοί κι εδώ στην Ελλάδα που θεωρούν τον Τραμπ ως το αντίπαλον δέος των παγκοσμιοποιητών, ο οποίος αγωνίζεται εναντίον των ερπετοειδών κλπ κλπ.

Δεν είναι όλοι τους απαραιτήτως κακοπροαίρετοι...απλώς δεν έχουν την κατάλληλη πληροφόρηση και - επιπλέον - πρέπει κάπου να πιστέψουν.

Δεν καταλαβαίνουν ότι η διαμάχη Τραμπ-Μπάιντεν είναι εσωτερική διαμάχη του Κρονίου ιερατείου και ΟΧΙ διαμάχη "καλού- κακού".

Από αυτή την εσωτερική διαμάχη πρέπει εμείς να επωφεληθούμε.

Βεβαίως ο "ανώνυμος" που μπήκε εδώ για να υπερασπιστεί τον Τράμπα είναι προκλητικός και προσβλητικός - και ορθώς του τα είπες.

Σε παρακαλώ, κράτα ψηλά την ψυχοκβαντική σου εγρήγορση...εμείς έχουμε έναν σκοπό, ήτοι ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ !!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όχι φίλε Μιχάλη δεν στεναχωριέμαι..καθόλου μάλιστα.! Απλά δείχνω σε αυτό το σαπρόφυτο (και σαν αυτόν υπάρχουν και άλλοι) ποια είναι η θέση του. Το αν θεωρεί τον Τράμπ το αντίπαλον δέος..δικό του πρόβλημα, όχι δικό μας. Ας άνοιγε τα στραβά του να μάθει την αλήθεια. Ο γράφων δεν είναι υποχρεωμένος να πάρει από το χεράκι κανέναν για να του δείξει το παραμικρό.

Αντίθετα όμως αυτός ο καργιόλης από την στιγμή που πάτησε εδώ σε αυτόν τον ιερό χώρο..και μόνο το όνομα ΖΕΥΣ φτάνει για έναν Έλληνα να νοιώθει δέος...θα έπρεπε να έμπαινε όπως μπαίνει μέσα σε μια εκκλησία.!! Με ΣΕΒΑΣΜΟ...δεν το έκανε. Με αυτό το υφάκι να μιλάει έτσι στην γαμιόλα την χοντροφακλάνα την γυναίκα του (αν έχει) η στην πουτανιάρα την χοντροκώλα κόρη του(αν έχει)..η στον πουστράκο τον γιό του.

Αφού μπήκε λοιπόν στο σπιτικό μου με αυτό τον τρόπο, ευκαιρία να γνωρίσει και τους "καλούς" τρόπους και την "φιλοξενία" του ιδιοκτήτη. Ψώνισε από σβέρκο αν νομίζει ότι είμαι από εκείνους τους αγαπούληδες που γυρνάνε και το άλλο μάγουλο.

Μην ανησυχείς η ψυχοκβαντική μου εγρήγορση κάνει εξάσκηση με κάτι τέτοια κνώδαλα που έχουν καταπιεί αμάσητη τόνους προπαγάνδας για τους Qκλάνων και τον μισοαλβανό Τράμπ . Μπορεί λοιπόν να πάρει τα ανύπαρκτα λεφτά του Φράντζα και να τα χώσει στην χοντροκωλάρα του. Εμείς δεν γουστάρουμε ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ για Πρόεδρους των ΗΠΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αλλά από την άλλη φίλε Μιχάλη μπορεί να μην είναι ανώνυμος αλλά ανώνυμη.! Οπότε καταλαβαίνουμε όλοι τι ανοργασμικιά καριόλα είναι και από πότε έχει να δει χαρά στα σκέλια της.!!! Λογικόν. Οπότε ας της αφιερώσουμε αυτό το τραγουδάκι.

Σκύλα δεν θα σου ξαναμιλήσω
και αν μου γράψεις θα το σβήσω
θα σου δείξω εγώ.!

Κάργια έσβησα το μήνυμα σου
μάζεψα τα σχόλια σου
τέρμα ως εδώ.

Γιατί είσαι αγάμητη, άχρηστη
είσαι μονόχνωτη, κομπλεξικιά
είσαι κρυόκωλη και ανοργασμικιά.

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!

Όλα εντάξει ΛΥΚΑΣΤΡΕ, με αυτό το αριστοφάνειο στιχούργημα ήρθε η καρδιά μου στην θέση της...Λειτουργείς μια χαρά και συνεχίζουμε !!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΣΤΡΙΒΕ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ.ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.