ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Αφιερωμένο στο δικό μας Μάπα Σώου.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το ασματάκι εξαιρετικά αφιερωμένο στο δικό μας mapa show των σημερινών συμβολικών " εμβολιασμών" της πωλητικής ιεραρχίας.....
Πολύ mapa όμως και το έργο κι οι ηθοποιοί κι οι σκηνοθέτες της παράστασης "ελευθερία".....
Κι αν η ανάρτηση αυτή δεν ήταν χιουμοριστική θα έλεγα στους παλιάτσους της κορωνοπληγμένης παράστασης "Κάτω τα ξερά σας απ τις ιερές Ελληνίδες λέξεις μας"...
Βεβηλωτές και βιαστές της νομοτέλειας!!!!! Καλημέρα σας.

2 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


Μετά την βεβήλωσι-διαστροφή των εννοιών: (αρχαιοελληνική) ¨εκκλησία,¨ και ¨δημοκρατία¨ ήρθε φυσιολογικά και η σειρά της ¨ελευθερία.¨ (Το ¨τρίτο κύμα¨ που λέει εύστοχα και ο φίλος ¨Κακός.¨)
Κορυφαία όλων φυσικά η θρησκευτική βεβήλωσις της αγάπης(= εθνοκτονία, γενοκτονία) ως και η κομμουνιστική της ισότητος (ισοδουλία, ισοπενία.)

Υ.Γ.
Εντός ολίγου ο θάνατος θα λέγεται ελευθερία και η αυτοχειρία ηράκλειος ηρωισμός. Όσοι πιστοί πρσέλθετε λοιπόν. Μη λάθητε μόνο, και προ του απονενοημένου εγχειρήματός σας, του συντάξαι την διαθήκη των κληρονόμων σας. Ξέρετε σε ποιούς. Μα στο μεταφυσικό κόμμα-ασφαλιστική φυσικά που εξασφαλίζει στους πεισιθάνατους πελάτας του αντί δωρεάς διαμερίσματος εις την παρούσα ζωή, πολυτελή έπαυλι εις τον παράδεισο.

kakos04 είπε...

Καλημέρα σε όλους , θεοί το muppet show , καμιά σχέση με τους μάπες μας. Όπως λέει και ο Αρρίων βλέπω μια που έκλεισαν τις εκκλησίες για εμβολιαστικά κέντρα τα συγχωροχάρτια ξανά στο προσκήνιο για να ισοφαρίσει το παγκάρι από την μεγάλη χασούρα (έχουν και την τεχνογνωσία του μεσαίωνα) , γιατί όχι και στα προπατζίδικα (παρόμοια δουλειά κάνουν) ...............Καλημέρες .