ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΑΡΜΟΝΙΚΑ, ΕΝ ΑΦΘΟΝΊΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΉ ΗΡΕΜΊΑ, ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΛΟΓΙΚΉ ΚΙ ΕΥΘΥΚΡΙΣΙΑ ΑΔΈΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΌΣΜΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΕΎΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΟΡΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΜΕΝΕΣ ΑΠΌ ΖΟΦΟ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΎΣ ΚAΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΌ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΦΑΛΤΉΡΙΟ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΆΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΤΑΡΧΉΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΌ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΎΝΔΕΣΗ ΗΜΏΝ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ, ΣΕ ΜΙΑΝ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΣΤΌΧΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΆ ΤΗΣ ΝΌΜΟ ΤΈΛΕΙΑΣ... 
 
ΌΣΟ ΟΙ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΕΠΙΒΆΛΛΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΊΣΩ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΑΦΗ, ΤΗΝ ΑΝΆΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΎ ΜΑΣ ΙΣΤΟΎ...
ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΎΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΊΩΣΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΌ ΚΆΘΕ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΙΔΕΩΔΕΣ....
 
ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΣΉΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΊ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΆΘΕ ΤΡΌΠΟ .....ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΆΣΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΜΕ ΚΟΙΝΆ ΙΔΕΏΔΗ....ΕΚΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΡΆΣΕΙΣ ΕΛΈΓΧΟΥ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΜΑΣ.... 
 
ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΕΛΕΎΘΕΡΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΆΝΘΡΩΠΟ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ, ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΘΕΙΚΗ ΤΟΥ ΦΎΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΑΥΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΑΡΝΗΤΙΚΉ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΟΝΤΌΤΗΤΑ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΝΟΗΣΕΩΣ ΜΑΣ.....
Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΜΕΘ ΗΜΏΝ ΕΣΤΙ....ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ, ΑΛΛΆ ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ...
Η ΏΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΏΡΑ.....
 
ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΑΡΜΟΝΙΚΑ, ΕΝ ΑΦΘΟΝΊΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΉ ΗΡΕΜΊΑ, ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΛΟΓΙΚΉ ΚΙ ΕΥΘΥΚΡΙΣΙΑ ΑΔΈΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΌΣΜΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Καλά Ηλιούγεννα!!!!!!!!!
Χρόνια μας πολλά.
Να μας δώσει δύναμη για ότι έρχεται.
Μνημοσύνη σε όσους επιτρέπεται .....
Αγάπη,υπομονή.
Τέτοια μέρα του χρόνου να έχουμε πάρει τον δρόμο της απαλλαγής από δαύτους.

Χρόνια πολλά Ερίωπα για σένα και την όμορφη οικογένεια σου.
Χρόνια πολλά Λύκαστρε και σε εσένα.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΓΕΝΑΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλά Χριστούγεννα/Ηλιούγεννα και σε σένα φίλε σχολιαστή. Είθε αυτά τα Ηλιούγεννα να είναι τα πρώτα που θα οδηγήσουν το έθνος μας στην συνειδητοποίηση και την ενσυναίσθηση για να διεκδικήσουμε πίσω τις ζωές μας .

Χρήστος είπε...


Ήλιε,
πέμπε με εφ' όσον της γης
εμοί τε και σοί δοκεί,
και γιγνώσκοιμι άνδρας αγαθούς,
φαύλους δε μήτε εγώ μάθοιμι
μήτε εμέ φαύλοι!" Απολλώνιος τυανεύς...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολύ σωστά φίλε Χρήστο...σε ευχαριστώ που μας το θύμισες.
Ο Φιλόσοφος ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ στο «Περί Αγαλμάτων» λέει με σαφήνεια τα εξής:
«Καθό δε απαλεξίκακος εστί των επιγείων ο Ήλιος, Ηρακλέα αυτόν προσείπον εκ του "κλάσθαι προς τον αέρα" απ΄ανατολής εις δύσιν ιόντα».

Η λέξη "Ηρακλής" αποτελεί προσωνυμία του Ηλίου και δηλώνει την ανίκητη δύναμή του να διαλύει κάθε κακό, το οποίο τείνει να σχηματίζεται ιδίως στον αέρα.Το ρήμα κλάω-ώ σημαίνει θραύω, τσακίζω...
Άρα, ο ανίκητος Ήλιος ως Ηρακλής θραύει, τσακίζει, διαλύει κάθε τυφωνικό σχηματισμό που εκδηλώνεται
ιδίως στο πεδίο του αέρος... για αυτό και κάθε είδους μαγεία γίνεται βράδυ...που δεν υπάρχει το φώς του Ήλιου και υπό το φώς της Σελήνης.!

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια Έλληνες, ας αφήσουμε επιτέλους τον ωχαδελφισμό και ας κηρύξουμε το έτος 2021 ἐτος συσπείρωσης και αλληλεγγύης όπου και αν βρισκόμαστε. Ας αγνοήσουμε τι λένε και τι κάνουν οι άλλοι. Ας βροντοφωνάξουμε όχι μιά φορά αλλά όσο συχνότερα μπορούμε και ας γράψουμε όπου μπορεί να διαβαστεί ΕΞΩ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΕ ΛΗΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΚΥΠΡΟ, ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΑΠΛΥΤΕ ΜΟΓΓΟΛΟΠΙΘΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΣΙΑ.

Πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να κάνει σε προσωπικό επίπεδο αρχικά ό,τι περνάει από το χέρι του αρκεί να γίνει μία αρχή. Να τρίξουμε δόντια σε εσωτερικούς εφιάλτες και σε εξωτερικούς εχθρούς. Να συνδράμουμε εκείνους που θα κρατήσουν όπλο όταν χρειαστεί και άλλα πολλά.

Ας είναι ευλογημένοι οι άτρωτοι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και οι ΔΙΚΑΙΟΙ και να γνωρίζουν ότι η αμείλικτη Συμπαντική Δύναμη της Δικαιοσύνης θα είναι πάντα αρωγός τους.
Και όπως γράφει και ο Ορφεύς, η Δύναμη της Δικαιοσύνης είναι ακατανίκητη.
Ο Άγγελος προστάτης των Ελευθέρων και Δικαίων ανθρώπων ήταν πάντοτε ο Ήλιος, η κοσμική αγνή ενέργεια. Είναι ο Ζευς Ελευθέριος, ο Ήλιος της Δικαιοσύνης, ο Γαυρός Ήλιος, ο Γαυρός Ηρακλής.

Καλή δύναμη σε όλους

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας δικαιωση και τελικώς ευωδωση στον τιμιο αγώνα για την ελευθερία.

Με ειλικρίνεια και εκτίμηση

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Ρόκκο και εμείς σου στέλνουμε τις δικές μας ευχές, να είσαι γερός δυνατός, υγιείς και φωτισμένος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ερίωπα σε ευχαριστούμε όλοι οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ για τις ευχές σου. Είθε μέσα στο 2021 να βάλουμε τις βάσεις ώστε να αρχίσουμε σιγά σιγά να "καθαρίζουμε" την πατρίδα μας...από όλα τα καλικαντζαράκια και τα καβειράκια που μας έχουν μπαστακωθεί στον σβέρκο εδώ και αιώνες.

Όσο για τα μογγολάκια, που μας διαβάζουν κιόλας...θα έχουν "ειδική περιποίηση"...η Τροία/Τουρκία θα καεί και θα καταστραφεί συθέμελα...και αυτήν την φορά. Λίγο υπομονή να ετοιμαστεί ο Αχιλλέας με τους Μυρμιδόνες του. Χρειάζεται τα "νέα όπλα" του. Αυτό που έχουμε αφήσει μισοτελειωμένο....πρέπει να ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.

ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ ! είπε...

ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ

23 Δεκ 2020

https://www.youtube.com/watch?v=2G6Yu4mdgco

ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ....

ΕΔΩΣΑ ΟΝΟΜΑ, ΕΠΙΘΕΤΟ, ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ , ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο Χ Ι,

ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΗΛ ΤΟΥ Κ. Γ. ΛΕΚΑΚΗ

ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ

ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ Ή ΝΟΜΙΚΟΣ,

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. Γ. ΛΕΚΑΚΗ ,

ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ!

Γιώργος Λεκάκης | ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) με το ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ πατήστε

ΕΔΩ: glek@otenet.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6944.336.980

http://www.arxeion-politismou.gr
ΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΠΟΙΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ Ή ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,

ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ…

kakos04 είπε...

Χρόνια πολλά σε όλους, να είστε όλοι καλά. Μέχρι το μεσημέρι ευχαριστήθηκαμε ήλιο στην Κρήτη. ( Μαζί με το φαγητό :) . Μετά τον έκρυψαν αλλά δεν θα τους περάσει. Καλή απελευθέρωση σε όλους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Χρόνια πολλά και σε σένα φίλε Νικόλα και στην όμορφη οικογένεια σου. Φιλιά και χαιρετίσματα στην όμορφη Κρήτη μας. Ο καιρός και εδώ ήταν καλός όλη μέρα....για τέλη Δεκεμβρίου δεν έχει κρύο...είναι μαλακός και ζεστός. Πολλά βράδια δεν ανάβω ούτε θέρμανση....μάλλον είμαι frozen τύπος.! χαχαχα

Μμ. είπε...




Εορταστικό γεύμα, χοιρινό κότσι στην γάστρα με γλυκοπατάτες.
Μαγεία γαστροεισοφαγική, συνιστώ.

Α, και για το μη ξεχνιέσθαι μας.

(Από ξένα σχόλια).

Οι Τουρκοι θα μπουκαρουν για τα καλα ,ο κουλης ασχολειτε με τον ιο !! Συνεχιζει να κραταει κλειδωμενους τους Ελληνες οχι φυσικα γιατι φοβαται τον κορονοιο !!! Πολεμος εν οψει ,θα φυγει χωρις να τον παρει κανεις ειδηση !!!!

Η δικτατορία του Κούλη έχει υπογράψει την εισβολή των Τούρκων ένα χρόνο τώρα για να παμε "ανώδυνα" σε συνεκμετάλευση.
Ολοι τους φυσικά λογαριάζουν χωρίς Τον ξενοδόχο...

...................................................


( δικό μου σχόλιο τώρα αυτό κατωχυρωμένον και περιπεφραγμένον.)

Η βιοφυσική διδάσκει, συμφωνούντων και των εθνικών αστροφητών ημών,
Πατέρα και Λεφάκη, ότι οι Έλληνες λίαν κεκαυλωμένοι όντες
λόγω Κουλοεγκλεισμού, σε περίπτωσι πολέμου
θα φάγωσι τον Τούρκο για πρωινό και
συντρίβοντες το προγονικόν αυτών Μεγαλεγαλεξανδρινόν ρεκόρ
η Ελλάς θ' αποκτήσει εντός δεκαημέρου - ποια Κων/πολις; -
σύνορα επί τέλους με την Κίνα!

Κι αυτό διότι όλοι οι ενδιάμεσοι λαοί,
εν αυθορμήτω τρόμω και φόβω μετανοίας θεού θα δηλώσωσι
μετηλλαγμένοι και εξηπατημένοι υπό των σατανικών κρονατλαντίων δυνάμεων, ουάου, αρχαίοι πρωτοέλληνες!
Ε ρε, δόξης μεγαλεία!






Μμ. είπε...


Γεια σου ρε Κούλη βουτσαρά.
Το έκανες κι αυτό το θαύμα.
Τα ηλιοχριστούγεννα, ΓΑΜΟΥΓΕΝΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμε κ. Γ. Λεκάκη, αξιοθαύμαστη η προσπάθειά σου να βάλεις και εσύ λίγο ώμο στην παρεμπόδιση του απόλυτου ξεπουλήματος της αξιοπρέπειας της χώρας μας και του πολιτισμού μας και είμαστε υποχρεωμένοι να σου πούμε καλή επιτυχία.
Πράγματι κάποιοι απατεώνες έχουν μετατρέψει την χώρα μας σε ανοιχτό "γιουσουρούμ" μέσα στο χάος του γενικού ξεχαρβαλώματος αξιών και ανθρώπων και εισβολής ενόπλων εποίκων οι οποίοι περιμένουν το γενικό σύνθημα γιά την πλήρη ισοπέδωση της χώρας.
Το ότι κάποιοι μέσα στην γενική αναμπουμπούλα έχουν βάλει στο μάτι ορισμένους αρχαιολογικούς θησαυρούς δεν το αμφισβητεί κανείς.
Έμαθα για παράδειγμα ότι κάποια λαμόγια διαπραγματεύονται σοβαρά την μεταφορά ολόκληρων μουσείων στο εξωτερικό έτσι για να μην ενοχλούνται οι επείσακτοι εισβολείς. Ένα απ΄αυτά είναι και το μουσείο Μπενάκη που συζητιέται να μεταφερθεί στην Μελβούρνη από Αλβανό επιχειρηματία που προσποιείται ότι είναι Έλληνας.
Εκεί σηκώνεις τα χέρια κ. Λεκάκη όταν πληροφορείσαι για τέτοια πονηρά κόλπα.
Ο Διεθνής Νόμος στον οποίο υπακούουν οι συμμορίες δεν είναι αγαθός. Ούτε λαμβάνει υπ΄όψη του διαμαρτυρίες με υπογραφές. Ξέρεις τι έχω ακούσει με τα αυτιά μου σε μιά τέτοια περίπτωση; "Τι λέει έχουν 40.000 υπογραφές διαμαρτυρίας σε πληθυσμό 25.000.000, μα καλά τόσο βλάκες είναι; Εδώ 24.960.000 άνθρωποι συμφωνούν με εμάς γι'αυτό και δεν υπέγραψαν."
Υπάρχει όμως άλλος Νόμος που βάζει τα πράγματα στη θέση τους και κάνει τις συμμορίες να στέκονται σε στάση προσοχής. Αυτός ο Νόμος ανέτρεψε καταστάσεις και καταστάσεις από τις 3 Ιανουαρίου 2020.
Ισοπέδωσε οικονομικά όλους όσους συμμετείχαν στο έγκλημα των πυρκαγιών στην Αμερική, στην Αυστραλία και κυρίως στο Μάτι.
Αυτό που επείγει αυτή τη στιγμή είναι η ενδυνάμωση της λαϊκής αυτοάμυνας στην Ελλάδα και στην Κύπρο και η εντατικοποίηση της παραγωγής τροφίμων έστω για μερική αυτάρκεια.Παράλληλα καίμε και όσα ζιζάνια έχουν φυτρώσει από το πουθενά παντού. Μηδενική ανοχή στα ζιζάνια.
Εύχομαι να σε δούμε στο θέμα που σχολιάζουμε εδώ: http://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/12/blog-post_83.html και να διαβάσουμε τις απόψεις σου καθὀτι από ό,τι φαίνεται έχεις ασχοληθεί αρκετά και συστηματικά με το θέμα της Καρίας, του Σαρπηδόνος και του Σαρπηδονίου Απόλλωνος.

Φιλικά

ΕΡΙΩΠΑΣ





ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ ! είπε...

ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ
23 Δεκ 2020
https://www.youtube.com/watch?v=2G6Yu4mdgco

ΑΝΤΕΞΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΕΝΑΓΑΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ,
ΑΛΛΑ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΩ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΠΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΡΥΠΙΟ ΔΟΧΕΙΟ,
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΕ ΚΟΥΦΟΥΣ, ΤΥΦΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ,

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ( ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ )
ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ....

ΥΣ.

ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ:

ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ
23 Δεκ 2020
https://www.youtube.com/watch?v=2G6Yu4mdgco

ΕΚΑΝΑ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ( ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ π.χ, ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΦΙΜΩΤΡΟ, κ.α… )

Η ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ : η ενδυνάμωση της λαϊκής αυτοάμυνας στην Ελλάδα και στην Κύπρο και η εντατικοποίηση της παραγωγής τροφίμων έστω για μερική αυτάρκεια. Φ

ΑΝΤΑΖΕΙ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ.

ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ π.χ :

Σωτήριος Σοφιανοπουλος Η Προδοσία της Ελλάδας! Οι λόγοι καταστροφής της Ελλάδας, σε ένα βίντεο!
22 Σεπ 2020

https://www.youtube.com/watch?v=4AA6IwEN-Vg&feature=emb_title

Υπάρχει Αυτό Το Ολλανδικό Ρητό: Ο Θεός Έφτιαξε Τον Κόσμο Και Οι Ολλανδοί Την Ολλανδία! - ΒΙΝΤΕΟ

Νοεμβρίου 13, 2020

Η Ελλάδα και η Ολλανδία έχουν σχεδόν ίδια καλλιεργήσιμη έκταση , παρόλα αυτά η Ολλανδία είναι πάρα πολύ μπροστά στον γεωργικό τομέα. Αντί να το εκμεταλλευτούμε εμείς αυτό που έχουμε ήπιο κλίμα και ιδανικό για όλες τις καλλιέργειες. Αντίθετα οι Ολλανδοί καλλιεργούν τις περισσότερες καλλιέργειες το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σε θερμοκήπια.

https://www.ksipnistere.com/2020/11/blog-post_778.html
.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΛΥΚΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ .


.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΡΥΠΙΟ ΔΟΧΕΙΟ,
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΕ ΚΟΥΦΟΥΣ, ΤΥΦΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, "

Κύριε Λεκάκη....αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα πρέπει κάποια στιγμή ο κάτοικος της χώρας να καταλάβει έστω και στο τέλος, ότι ο βασικός εχθρός του έθνους των Ελλήνων, είναι οι πολιτικοί της Ελλάδος... όλοι οι άλλοι έπονται.!!

Και 10.000.000 υπογραφές να είχατε πάλι ΔΕΝ θα καταφέρνατε απολύτως τίποτε. Δεν τους τρομάζουν οι υπογραφές...δεν τους τρομάζουν οι συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες -2 εκατομ. κόσμος είχε μαζευτεί τότε στην Θεσσαλονίκη για να βροντοφωνάξουν ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, και μια χαρά δώσανε το όνομα-....μην ξεχνάτε το 65% ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του Τσίπρα που το κάνανε ΝΑΙ.!!! Και ένα σωρό άλλα....όλα αυτά θα έπρεπε να σας προβληματίσουν..

Αυτό που πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ είναι να απαλλαγεί η χώρα από αυτούς. Με ψήφους και με δημοκρατικές διαδικασίες αυτό δεν θα γίνει στον αιώνα τον άπαντα. Τι μπορεί να γίνει;;; Εγχειρίδιο Πολέμου Ναπολέων Βοναπάρτης.Τρομοκρατήστε τους μνημονιακούς ψηφοφόρους… όλους αυτούς που σε κάθε εκλογική αναμέτρηση δίνουν το όπλο στο χέρι των τρομοκρατών σου, των εκτελεστών σου.
Αυτό για αρχή και για μετά βλέπουμε.

" Γενικός κανόνας: ποτέ κοινωνική επανάσταση δίχως τρόμο. " Εγχειρίδιο Πολέμου .Βοναπάρτης.

ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ ! είπε...

ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ Κ. ΛΕΚΑΚΗ,

ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ,

25/12/20
ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ
ΔΕΙΤΕ: https://www.youtube.com/watch?v=2G6Yu4mdgco

ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. Γ. ΛΕΚΑΚΗ ΣΤΟ "ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ"
EMAIL: glek@otenet.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6944336980
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.arxeion-politismou.gr

ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ.

faos fos
https://isxys.blogspot.com/2020/12/50_25.html?utm_medium=%24%7B%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7+%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CE%99%CE%A3%CE%A7%CE%A5%CE%A3%7D&utm_content=%24%7Bblogspot%2FgCCBQ%7D

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ :

ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ
ΔΕΙΤΕ: https://www.youtube.com/watch?v=2G6Yu4mdgco


ΥΣ.

ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΠΟΝΤΟΥΣ,
ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ,

ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ...

ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΡΕΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,

ΜΗ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ…

ΕΝΑΣ ΤΟΝΟΣ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΡΑΜΙ ΠΡΑΞΗΣ.

.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" 1-ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΠΟΝΤΟΥΣ,ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ,
ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ...

2- ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ Κ. ΛΕΚΑΚΗ,
ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ,"

Να με συμπαθάτε αλλά δεν γνωρίζετε ΠΟΥ και ΑΝ δίνουμε τα στοιχεία μας....απλά το υποθέτετε. Όσο για την πρωτοβουλία σας να γράψετε ότι γράψατε ΧΩΡΙΣ να πάρετε την συγκατάθεση του κυρίου Λεκάκη..πολύ κακώς.!!!

Μια φιλική συμβουλή προς τους αναγνώστες μας . Μην ψάχνετε για γνωριμίες στο διαδίκτυο με άτομα για τα οποία δεν γνωρίζετε τίποτα, και ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. Το σάπιο σύστημα το μόνο που ΦΟΒΑΤΑΙ είναι η ΑΝΩΝΥΜΙΑ...αυτό που δεν γνωρίζει. Η ανωνυμία (διαδικτυακή, κοινωνική κλπ.) και η ζωή του μοναχικού λύκου, σου εξασφαλίζουν τα μεγαλύτερα ποσοστά ασφαλείας.

Την ημέρα της μεγάλης σύγκρουσης θα γνωρίσετε τους πραγματικούς ηγέτες που θα σταθούν στο πλευρό σας, η οποία ημέρα πλησιάζει για όλους εμάς όλο και περισσότερο. Οι διάφοροι ιδεολόγοι και κρατικοί μπλαμπλάδες της φάπας που παριστάνουν τους "αρχηγούς του εθνικισμού" θα εξαφανιστούν από την μια στιγμή στην άλλη, να είστε απόλυτα βέβαιοι γι αυτό.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μάθετε τι σημαίνει Honeypot. Μάθετε ότι το σύστημα θέλει να βλέπει τους Έλληνες να δραστηριοποιούνται και να οργανώνονται σε ομάδες-οργανώσεις ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, διοτι αυτό που το Σύστημα φοβάται και τρέμει είναι η Α Ν Ω Ν Υ Μ Ι Α. Το Σύστημα φοβάται και τρέμει αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει, που δεν μπορεί να ελέγξει και που δεν μπορεί να προβλέψει. Μάθετε αυτά τα βασικά πρώτα και μετά ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ.

Στην Ιστορία του έθνους μας έχουμε αρκετούς ήρωες. Δεν κατάφεραν τίποτα. Ούτε η Επανάσταση του 1821 πέτυχε τον στόχο της, βλέποντας την σημερινή Ελλάδα αλλά και διαβάζοντας αντικειμενικά και ψύχραιμα την ιστορία. Μπουχτίσαμε από ήρωες, ήρθε η ώρα να κερδίσουμε και κάτι. Αλλοιώς θα το πετύχουμε όμως και όχι δίνοντας τα στοιχεία μας. Το ΠΩΣ δεν αφορά την δημοσιότητα...ούτε θα γραφτεί φανερά.

ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ ! είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ...

ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΤΕ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

ΟΜΩΣ ΡΩΤΗΣΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.

Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΗΚΙΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΣΠΟΡΟ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ.
.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς επειδή είστε ηλικιωμένη αγαπητή σχολιάστρια...δεν γνωρίζεται τα "νέα κόλπα" του σάπιου συστήματος και το πόσο ύπουλες μεθόδους χρησιμοποιεί.

Χρόνο μπορώ να σας διαθέσω όσο θέλετε...τα στοιχεία μου όπως ποτέ. Καλή σας μέρα.

ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ ! είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ - ΕΚΤΟΣ -

ΕΣΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ, ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ...

ΥΣ.

Η ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΣΥΧΗ,

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ !!!

ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ...

ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!!!!

.

ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ ! είπε...

ΑΠΟΤΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Κρυπτεία ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΤΗΣ...

ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

.