ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Τυχεροί όσοι το λάβουν: Η Moderna επιβεβαίωσε ότι το τσιπάκι στο εμβόλιο της έχει δωρεάν συνδρομή στο Netflix

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :  Όντως πολύ τυχεροί.!!! Θα βλέπουν δορυφορική τιβί χωρίς πιάτο και δέκτη..... 🤣😂😅 

Τυχεροί είναι όσοι θα λάβουν το εμβόλιο της Moderna καθώς η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το δικό της τσιπάκι περιλαμβάνει και δωρεάν συνδρομή στο Netflix.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, σε συνεργασία με την Microsoft και τη Netflix, όσοι λαμβάνουν το δικό της εμβόλιο θα έχουν αυτόματα πρόσβαση σε ταινίες και σειρές, ακόμα και χωρίς τηλεόραση.

«Τα δικά μας εμβόλια είναι πιο moderna» είπε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας.

Πως λειτουργεί

Σας προτείνουμε:

Μόλις λάβουν το εμβόλιο, το τσιπάκι εκτός από τα updates των Windows θα εγκαθιστά και το λογισμικό της Netflix, και οι εμβολιαζόμενοι θα μπορούν απλά να κλείνουν τα μάτια τους και να απολαμβάνουν τη μεγάλη γκάμα ταινιών και σειρών της πλατφόρμας.

Υπενθυμίζεται ότι από την ανακοίνωση της διανομής των εμβολίων, η παγκόσμια συνωμοσιολογική κοινότητα εμφανίζεται διχασμένη για το ποιο εμβόλιο έχει το καλύτερο τσιπάκι.

Παράλληλα, επικρατεί τεράστιος ανταγωνισμός μεταξύ των φαρμακευτικών εταιρειών, με την AstraZeneca να δίνει το εμβόλιο της σε συλλεκτική συσκευασία και δώρο ένα ταξίδι στην Κίνα ενώ η Pfizer υποστηρίζει ότι το δικό της τσιπάκι έχει κεραία 5G ώστε οι εμβολιαζόμενοι να τηλεκατευθύνονται από τον Μπιλ Γκέιτς με ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες.

ΠΗΓΗ

 



7 σχόλια:

Μπάμπης είπε...

Άστα να πάνε Λύκαστρε.Εδώ δεν μπορείς να πείσεις δικούς σου ανθρώπους να μην το κάνουν.
Μεγάλη δύναμη η τηλεόραση.Αν θελήσουν μπορούν να πείσουν τον
κόσμο για τα πάντα.Ακομα και στρυχνίνη να πιουν, πάντα για το καλό τους.Να μην πεθάνουν μόνο από κορονογιό.Έσπειραν το φόβο καί τώρα ελέγχουν τα πρόβατα.
Φαίνεται ότι έχουν σπουδάσει το αντικείμενο.
Ομολογώ ότι ηττήθηκα.Προσπάθησα όμως.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Προσωπικά φίλε Μπάμπη στους γύρω μου τους προειδοποιώ μόνο μια φορά να μην το κάνουν το εμβόλιο. Όποιος το κάνει μετά του λέω να μην ακούσω τίποτε.! Θέλεις να πας να το κάνεις...κάντο. Κάνε και ένα και δύο και τρία και 13 εμβόλια . Μετά όμως να μην μου κλαίγεσαι του λέω ότι θα πάθεις και ότι θα σου έρθει. Αλλά όπως αυτός κάνει ότι θέλει στο σώμα του και πάει και τρυπιέται, το ίδιο δικαίωμα με το δικό μου σώμα ΑΠΑΙΤΩ να έχω και εγώ που δεν γουστάρω να κάνω το εμβόλιο.

Μπάμπης είπε...

Συμφωνώ μαζί σου,το ίδιο τους λέω και εγώ.Το φοβερό είναι ότι βάζουν καί μέσο καί προσπαθούν να βρουν άκρες, όταν ακυρωθεί κάποιο ραντεβού να τρέξουν να πάρουν τη θέση πού ακυρώθηκε.
Μωραίνει κύριος όν βούλεται απωλέσαι.

kakos04 είπε...

Καλημέρα , τα ίδια και εδώ , τους το λες και σου λέει επιλογή μου . Τρέχει και κόσμος που δεν έχει κάνει παιδιά ακόμα και δεν υπολογίζει τι ζημιά κάνει στις μελλοντικές γενιές , οι δε 30-40 το παίζουν πιο ψαγμένοι και θέλουν να επιλέξουν εμβόλιο και εμβολιαστικό κέντρο τρομάρα τους που ξέρουν . Χτες το βράδυ συζητούσαν 2 στο μαγαζί που το έχουν κλείσει . Ήξερα για την δύναμη της τηλεόρασης αλλά αυτό παραπάει , άμα τους πουν η στρυχνίνη αδυνατίζει θα την πάρουν χωρίς σκέψη .
Κατά τα άλλα έχουν λυσσάξει να φύγουν από τον πλανήτη όπως λες και τα δίνουν όλα στην spacex https://arstechnica.com/science/2021/04/five-reasons-why-nasas-starship-award-is-a-watershed-moment-in-spaceflight/ . Πλήρη χρηματοδότηση εκεί με ψίχουλα για αντίστοιχες εταιρείες και με προοπτική να γίνει ο elon musk μονοπώλιο . Θα προλάβουν ?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Νικόλα. Άστους να χαίρονται σαν παιδάκια που είναι ότι θα φύγουν από εδώ. Δεν μπορούν διότι τους έχει απαγορευθεί.!! Ούτε καν στην Σελήνη δεν τους επιτρέπεται να κατοικήσουν. Τώρα θα μπορούσε κάποιος να με ρωτήσει "Ποιος μάστορα τους το έχει απαγορέψει";; Για να του απαντήσω...τους έχει απαγορευτεί από τους Αρνούς.!! Δηλαδή από τους ΝΙΚΗΤΕΣ της Τιτανομαχίας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Διάβασε τι έγραφα ΕΔΩ και κυρίως τι έλεγα στα σχόλια μου.

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/07/in-case-anyone-needs-clarification.html

ΑΡΡ. είπε...



Θα βαρέσουν τόσες δισεξαμηνιαίες ενέσεις τα κοβιντοτζάνκια, τα εθισμένα του Εισαγγελάτου και της Μενεγάκως, που στο τέλος θα νοσήσουν καθαρά από στερητικό ενεσιακό σύνδρομο. Και όπως συν τω χρόνω θα βγαίνουν όλο και νέα (στημένα) τηλεβομβαρδιστικά σενάρια τρόμου, μεταλλάξεων, (και δόσ' του νέα εμβόλια), όπως και βαρέων παρενεργειών (- ωχ, τί έκανα ο μαλάκας, έρχεται η σειρά μου, από πού θα πρωτόλθει τώρα -)... ο κόσμος θα γεμίσει ζόμπια, τζάνκια και ψυχάκια.
Και η κόλασι θα φαντάζει τότε θρησκευτικό ρομάντζο, παιδική χαρά για νήπια προσχολικής ηλικίας. Καλώς ήλθατε στο ¨νιου μπρέηβ γουόρλδ¨, στιούπιδ!