ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Αφιερωμένο στους ψηφοφόρους της ΝΔ! Το ανθελληνικό κράτος, αποφασίζει χωρίς εμάς, αλλά για εμάς. Το ανθελληνικό κράτος αποφάσισε χωρίς να μας ρωτήσει να μας δώσει στο Β' Οθωμανικό κράτος που ετοιμάζουν.!.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Tροποποιημένο ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ για την κατασκευή νέων δομών (ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ είναι) σε Σάμο, Κω, Λέρο, Χίο, Λέσβο. 155εκ.€ ΕΠΙΠΛΕΟΝ χρηματοδότηση από την ΕΕ (κόστος δομών Λέσβου & Χίου). Συνολικός προϋπολογισμός των 5 δομών 269.230.663,55€!! Ημερομηνία παράδοσης των δομών: 31 Μαρτίου 2022!


Μετά απορούν οι εγκάθετοι του Μαξίμου γιατί έρχονται τρέχοντας προς Ελλάδα οι Αφγανοπακιστανοί...οι μάσκες έχουν πέσει εδώ και χρόνια,το ποιοι είστε και τι ρόλο βαράτε το γνωρίζουν και οι πέτρες. Ακόμα και ο ακραία νεοφιλελεύθερος Τζήμερος παίζει πολύ καλά το παιγνίδι του. Το μόνο που θα έπρεπε να πει για την Τριπολιτσά, είναι ότι όποιος σπέρνει θύελλες, το λιγότερο που μπορεί να θερίσει είναι οι άνεμοι. Γιατί αυτά που θέρισαν οι Τούρκοι είναι άνεμοι μπροστά στα εγκλήματα που προξένησαν. Και αυτά έπρεπε να τα υποδείξει στους Τούρκους και όχι στους Έλληνες, γιατί αυτοί χρειάζονται περισσότερο από όλους την αυτοκριτική. Αλλά βγήκε να μιλήσει για τους "κακούς" Έλληνες  που έσφαξαν μογγόλους στην Τριπολιτσά.

Όπως έχω ξαναγράψει το ανθελληνικό κράτος, όπως αποφασίζει χωρίς εμάς, αλλά για εμάς...το ανθελληνικό κράτος ,αποφάσισε και πάλι για εμάς, χωρίς εμάς... να μας δώσει στο Β΄Οθωμανικό κράτος που ετοιμάζουν.

Ο συστηματικός εμπρησμός των εκκλησιών, το σφάξιμο των απίστων, οι αναρίθμητοι βιασμοί γυναικών, η "ειρηνική μετανάστευση", είναι ΟΛΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ!

3 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



Δεν θα προλάβωσι. μαζεύονται ήδη βαριά και απειλητικά σύγνεφα.
Το Αιγαίον, καθώς το περιέγραψε ο μέγας τραγικός Αισχύλος,
θα σπαρή και θ' ανθίση και πάλι με νεκρούς, πολλούς νεκρούς.

Ανώνυμος είπε...

Να είσαι καλά για την ενημέρωση αν και μου ανεβάζουν τέτοιες ειδήσεις το αίμα στο κεφάλι. Με 270 μύρια θα σπιτώσουν και άλλα εκατομμύρια , τα οποία είναι αδύνατο να συντηρηθούν μακροχρόνια στα νησιά , θα τα μοιράσουν στα σπίτια μας . Και στο πρώτο 3μερο που δεν θα δουλεύουν επίτηδες οι τραπεζικές τους κάρτες θα μας δείξουν την αγάπη τους .
Από την wiki Με τον όρο μέτοικος εννοείτο κατά την αρχαιότητα εκείνος που κατοικούσε στα όρια μιας πόλης-κράτους αλλά δεν καταγόταν από αυτήν. Οι μέτοικοι είχαν συνήθως περιορισμένα ή καθόλου πολιτικά δικαιώματα.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο Metoikos programm στο άρθρο , δείτε και εδώ
https://mavri-fatria.blogspot.com/2015/07/blog-post.html

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Νικόλα. Εγώ να δεις πόσο συγχύζομαι όταν διαβάζω τέτοιες ειδήσεις...τούρκος γίνομαι βγάζω καπνούς από τα αυτιά.!!Καλή εργασία να έχουμε και να τσακίσουμε όλους τους εχθρούς μας.