ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Biden affirms 'unwavering support' in call to Ukraine's Zelensky amid troop buildup

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Περίπου 40 λεπτά κράτησε η συνομιλία του εβραϊκής καταγωγής θεατρίνου της Oυκρανίας Ζελένσκυ με τον πρόεδρο των ΚΑΠΗ των ΗΠΑ. Το τι συμφώνησαν θα το μάθουμε στο πεδίο των μαχών. Ο Ζελένσκυ είναι άνθρωπος του Kolomoisky...και ο Kolomoisky είναι Lubavitch ή αλλιώς Chabad. Το Chabad, επίσης γνωστό ως Lubavitch, Habad και Chabad-Lubavitch, είναι μια ορθόδοξη εβραϊκή Hasidic δυναστεία. Το Chabad είναι ένα από τα πιο γνωστά Hasidic κινήματα στον κόσμο, ειδικά για τις δραστηριότητες προσέγγισης. Είναι μια από τις μεγαλύτερες Hasidic ομάδες και εβραϊκές θρησκευτικές οργανώσεις στον κόσμο. Ας δούμε λοιπόν τι θα κάνει ο Ζελένσκυ μετά από τις διαταγές που πήρε από τους Chabads . Ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ των ΗΠΑ ο Ζελένσκυ και η κοινότητα των Chabads υπηρετούν τον ίδιο Βασιλικό Σεληνιακό Οίκο.!!

WASHINGTON (AFP) - US President Joe Biden expressed firm support for Ukraine in a call to President Volodymyr Zelensky on Friday (April 2) amid a buildup of Russian armed forces on the country's border, the White House said.

Biden "affirmed the United States' unwavering support for Ukraine's sovereignty and territorial integrity in the face of Russia's ongoing aggression in the Donbas and Crimea," the White House said in a statement.

The call came after Kiev accused Russia of massing troops along its border and in Crimea, the Ukraine territory that Moscow seized in 2014.

Since that year, Ukraine has been battling pro-Russian separatists in the eastern Donetsk and Lugansk regions.

Top US leaders, including Secretary of State Antony Blinken and Defence Secretary Lloyd Austin, have called their Ukraine counterparts this week to signal US backing against what the State Department called "escalations of Russian aggressive and provocative actions in eastern Ukraine."

US troops in Europe have gone into a heightened "potential imminent crisis watch" status this week due to the Russian troop movements, The New York Times reported.

Earlier on Friday, Russia warned the west against mobilising troops to help Kiev.

"There is no doubt such a scenario would lead to a further increase in tensions close to Russia's borders. Of course, this would call for additional measures from the Russian side to ensure its security," Kremlin spokesman Dmitry Peskov told reporters.

In the call, Biden also emphasised to Zelensky Washington's commitment to revitalise the two countries' "strategic partnership," stressing that Zelensky's reforms and actions against corruption "are central to Ukraine's Euro-Atlantic aspirations," the White House said.

ΠΗΓΗ

15 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , μου φαίνεται και οι δυο έχουν υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες τους ,το πόσο θα το δούμε πολύ φοβάμαι σύντομα τόσο κοντά στην Ρωσία .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Νικόλα. Εμάς να μας αφήσουν απ' έξω και ότι θέλουν ας κάνουν μεταξύ τους.

"Η επόμενη σύγκρουση δεν θα διεξαχθεί σε ρωσικό έδαφος". ~ Βλαντιμίρ Πούτιν

Υπουργός Άμυνας: Η Αλεξανδρούπολη όσο και η Καβάλα έχουν ένα ιδιαίτερο «στρατηγικό ενδιαφέρον» για τις ΗΠΑ

Θα μας στοχοποιήσουν στη Ρωσία, θα έρθει και το Ορούκ Ρέις να κάνει γεωτρήσεις στο Αιγαίο και εμείς θα στέλνουμε κατασκοπευτικά στην Ουκρανία μαζί με τους Τούρκους.!!! Παράνοια.Όταν η Αλεξανδρούπολη και η Σούδα γίνουν κάρβουνο από τις ρωσικές βόμβες και πυραύλους να ζητήσετε τον λόγο από αυτά τα πολιτικά κοντοπίθαρα που έλαβαν ιστορικές αποφάσεις στηριζόμενοι στις "εγγυήσεις" επαγγελματιών απατεώνων.

Από ότι φαίνεται με ρωσικό αεροσκάφος μεταφέρθηκαν στην Κριμαία ανώτατοι Ρώσοι Στρατηγοί του γενικού επιτελείου..από εκεί θα διευθύνουν τις επιχειρήσεις εάν χρειατεί..κάτι τέτοιο δεν έχει απλά ξαναγίνει στο πρόσφατο παρελθόν.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1.https://sxolianews.blogspot.com/2020/10/blog-post_48.html


ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Kolomoysky has a triple Ukraine-Israel-Cyprus citizenship, despite the law penalizing dual citizenship in Ukraine.[17] By way of explanation, Kolomoyskyi stated that: "The constitution prohibits double citizenship but triple citizenship is not forbidden."[18]

https://en.wikipedia.org/wiki/Ihor_Kolomoyskyi

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΡΟΚΚΟΣ : Kolomoysky has a triple Ukraine-Israel-Cyprus citizenship,

Γνωρίζεις όμως το γιατί;; Τον αληθινό λόγο και όχι αυτό που λέει για προπέτασμα. Διότι Ουκρανία/Κολχίδα-Ισραήλ-Κύπρος είναι οι πατρίδες τωνΚόλχων...κρονίων...ατλάντων.Προμηθεύς, Άτλαντας και Κρόνος εν και το αυτό.
Ο Κρόνος είναι "Μακκαβαίος"....Maccabes και σφυριά το ίδιο πράγμα.Σύμβολο του Κρόνου η Σκύθη η το δρεπάνι. Μaccabe κάνε τώρα σύνδεση με Ισραήλ. Αυτοί κάποτε είχαν εισβάλλει και στην Κύπρο και είχαν κατακτήσει την μισή. Για αυτό και ο σημερινός Μακκαβαίος Κόλχας απο την Ουκρανία-Κολχίδα θεωρεί τον εαυτό του και Κύπριο και απο το Ισραήλ. Οι Κόλχες συν τοις άλλοις ήταν σιδεράδες καιτο όνομα αυτό στην Αιγυπτιακή γλώσσα αναφέρεται και ως "Καμπαμπίν" από το "Καμπάς" δηλαδή το σφυρί, και "Καμπάν" για το σιδεράδικο. Στα Αραμαϊκά "Maqqaba" σημαίνει σφυρί. Επομένως το όνομα "Μαccabee" δηλαδή Μακκαβαίοι σημαίνει σιδεράδες. Όλοι αυτοί είναι ΤΥΦΩΝΙΟΙ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ρόκκο ακριβώς την ίδια καταγωγή με αυτόν είχε και ο Ξέρξης. Κακώς θεωρούν τον Ξέρξη Πέρση κάποιοι. Όπως ακριβώς θεωρούν Έλληνες τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Ο Ξέρξης ήταν Άτλαντας Τελχίνας, το όνομά του ήταν Κάρχας ή Χάρχας ή Κάλχας προφέρεται με πολλούς τρόπους από Sharkash και harhash μέχρι Kerkesh. Όλοι τους υπηρέτες του ΤΥΦΩΝΑ.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Και οχι μόνο.
Δυστυχώς (για πολλους) γιορτάζουμε ΦΑΝΕΡΟΤΑΤΑ πλέον εντός της επικρατειας την εθνική γιορτή των ιδίων των εχθρών μας.
Και στη θρησκεία επίσης.
Σχιζοφρενικο.

Για τη Κύπρο οχι δεν το γνώριζα για να είμαι ειλικρινής αν και είμαι ενήμερος για την ιστορική διαμάχη για την κατάκτηση της από αυτούς.
Οι πληθυσμοί των νοτιοανατολικων κυρίως έχουν τέτοιες ρίζες ενώ των ορεινών και δυτικών περιοχών ελληνικές.

Πιθανολογώ ότι ήρθαν ως έποικοι και μετά κατακτητές και ότι δεν ησαν γηγενείς.
Όπως και οι μογγολοι στην ευρύτερη περιοχή της μέσης γης.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΡΟΚΚΟΣ : Πιθανολογώ ότι ήρθαν ως έποικοι και μετά κατακτητές και ότι δεν ησαν γηγενείς.
Όπως και οι μογγολοι στην ευρύτερη περιοχή της μέσης γης.

A K Ρ Ι Β Ω Σ .!! Όπως οι σημερινοί τούρκοι εισέβαλλαν και κατέκτησαν την μισή Κύπρο, και έφεραν εποίκους από τα βάθη της Ανατολής και αλλοίωσαν τον πληθυσμό του νησιού.Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται σε λαούς που ΞΕΧΝΑΝΕ την ιστορία τους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ρόκκο όταν κυρίευσαν την Κύπρο, οι Έλληνες την ονόμαζαν Σφηκεία. Το ίδιο και η Κρήτη, τα Σφακιά παλαιότερα ονομάζονταν Σφηκία τα έλεγαν και Τελχινία. Είχαν εισβάλλει κιτρινόμαυρες Σφίγγες..Ποιοι ήταν οι Τελχίνες;;;; Η αλλιώς TEL-XAN Ποιό είναι το χαρακτηρισμό γνώρισμα της Σφίγγας ...και το χρώμα της;; Το κιτρινόμαυρο...μαύροι και κίτρινοι δηλαδή οι εισβολείς για αυτό οι Έλληνες τους δώσαμε το παρατσούκλι Σφίγγες και γιατί η Σφίγγα πάει και χώνεται και γεννάει τα αυγά της , τους απογόνους της δηλαδή μέσα σε "ξένο σώμα".!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο Νόννος ονομάζει την Κύπρο «Σφήκειαν ἁλίκτυπον» (θαλασσόδαρτη), ενώ στο έργο του Φιλοστέφανου «Περί Κύπρου» αναφέρεται ότι η Κύπρος ονομάστηκε Σφήκεια από τους ανθρώπους που την κατοίκησαν και λέγονταν Σφήκες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Διάβασε.

https://prnt.sc/1131lcx

https://prnt.sc/1131mcx

https://prnt.sc/1131szh

Ανώνυμος είπε...

τί εννοεί όταν λέει ότι είχαν κέρατα;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αυτά τα κέρατα που λέει ότι είχαν...εννοεί ότι φορούσαν κράνος με κέρατα. Αν πρόσεξες είναι ΑΝΤΡΕΣ ...δεν αναφέρει την λέξη πλήθος, ομάδα, λαός (δεν υπάρχουν δηλαδή γυναικόπαιδα)...αλλά μόνο ΑΝΤΡΕΣ..που πάει να πει ότι ήταν πολεμική μάχιμη ομάδα αντρών. Και οι πολεμιστές συνήθως φοράνε κράνος στο κεφάλι.

https://prnt.sc/1134esj

Ανώνυμος είπε...

μμμ... αυτό πάντως με τα φέροντα κέρατα κράνη ήταν μάλλον χαρακτηριστικό σχεδόν όλων των πολεμιστών κάθε εθνικότητας, τουλάχιστον εγώ το έχω δει πολλές φορές σε διάφορες παραλλαγές κεράτων, πιθανολογώ ότι είχε να κάνει με τη σύνδεση της δύναμης του εκάστοτε ζώου που είχε τα αντίστοιχα κέρατα... δεν ξέρω όμως αν ίσχυε αυτό και για τους αρχαίους έλληνες πολεμιστές...

ΑΡΡ. είπε...



Λυκ.
Ποιό είναι το χαρακτηρισμό γνώρισμα της Σφίγγας ...και το χρώμα της;; Το κιτρινόμαυρο...μαύροι και κίτρινοι δηλαδή οι εισβολείς για αυτό οι Έλληνες τους δώσαμε το παρατσούκλι Σφίγγες και γιατί η Σφίγγα πάει και χώνεται και γεννάει τα αυγά της , τους απογόνους της δηλαδή μέσα σε "ξένο σώμα".!!

.................................................................

Και τώρα πού πήγε κι εμού το διαβολεμένο μου μυαλό. Στην κιτρινόμαυρη ΑΕΚ και, συγχωρήτωσάν με οι ΑΕΚτζήδες, αλλά φαίνεται δεν ξέρουν μάλλον τί ομάδα (Φαναριώτκη) λατρεύουν, (τώρα θα μου είπης εδώ δεν ξέρομε τί θεό (μα τον Κρόνο!) λατρεύουν οι Ρωμιοί στο ποδόσφαιρο θα κολλήσωμεν;)
Ο αρχαίος Αιγύπτιος ιερεύς άλλωστε το είχε ήδη εκμυστηρευθή εις τον Αθηναίο σοφό από τότε, πρν χιλιάδες χρόνια. Εσείς ¨οι ¨Έλληνες αεί παίδες ...¨ (ανώριμοι μαλάκες ήθελε ειπείν, το είπε ευγενικά.)

Τώρα το χρώμα του ΠΑΟΚ ίδίας κοπής, το λευκομέλαν τί άραγε να συμβολίζει.
Το του Άρεως επίσης. Χμ! Αλλά όλο και κάτι ίσως θα έχει ο Λυκ. και επί του προκειμένου προσθείναι.