ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Εσείς, πόση ώρα χρειάζεστε για να φορέσετε ένα μπουφάν;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δεν μπορώ , δεν αντέχω άλλο από γέλια πόνεσε η κοιλιά μου. Κλαίωωωωω. Για να δέσει τα κορδόνια του ξεκίνησε την προηγούμενη μέρα;;
Ακριβώς όπως παλεύει να ντυθεί ένα εξάχρονο τον πρώτο καιρό που πηγαίνει σχολείο, ακριβώς όμως! Αυτό το "πράγμα που δεν ξέρει που να βάλει τα χέρια του είναι κυβερνήτης χώρας. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε  στην Κόρινθο, αλλά όπως θα δείτε στο βίντεο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ, ο πρωθυπουργός ρωτάει τον μηχανικό του έργου, πότε θα κλείσει η Διώρυγα που είναι ήδη κλειστή από τον Ιανουάριο. Μπορεί να φαίνεται κωμωδία, αλλά πήγε να επιθεωρήσει διώρυγα που είναι κλειστή.!!! Ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα γενικότερα...Με δυο λόγια, δεν ξέρει τι του γίνεται.Και του εμπιστευθήκανε την πανδημία και τα ελληνοτουρκικά;;

Ου να σου γκ@μήσω τη μπουφάνα..........

2 σχόλια:

Μμ. είπε...



Δεν κατείληφας καλά. ¨Μανικοσταυρόλεξο¨ λέγεται. Η πιο εξειλιγμένη μορφή όπως λέμε υβριδικού πολέμου και μυστικής διπλωματίας εδώ μυστικής υβριδικής πολιτικής!
Αμ' τί; Αυτά βλέπει ο Τούρκος κάθε τόσο και μπερδεύει τα ούρα του με την γαλάζια θάλασσα. Χα, χα!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα αγαπητέ φίλε Μμ. Το ότι τα λαδωμένα και αναξιόπιστα ΜΜΕ (σαν το ΒΟΣΚΑΙ)έχουν αποκρύψει το γεγονός ότι η διώρυγα της Κορίνθου είναι κλειστή και τα πλοία κάνουν τον γύρο της Πελοποννήσου.... από τον Ιανουάριο κι ούτε ο Κούλης το ξέρει...έχει περάσει στο ντούκου. Ενδιαφέρθηκε όμως το ζαβό αν γίνεται ακόμα bungee jumping ....να του το αναγνωρίσουμε αυτό. Αυτό είναι το μόνο που τον ενδιέφερε.