ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

ΤΕΛΟΣ τα F-35 για την Τουρκία και ΕΠΙΣΗΜΑ.

 US officially notifies Turkey of removal from F-35 program https://t.co/KEGJfBGPSY

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σήμερα το ιστολόγιο Ζ.Ε επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά. Σας το είχαμε πει πολλάκις στο ιστολόγιο ότι τα μογγόλια ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ το F-35. Tα λέγαμε ΕΔΩ, πριν 3 χρόνια ακόμα. ..." Άποψη μου είναι ότι ότι δεν θα παραδοθούν τα F-35 μιας και οι ΗΠΑ δεν θέλουν να ξαναπάθουν ότι έπαθαν με το Ιράν,δίνοντας τους την τεχνολογία των F-14 και AIM-54."

 Θυμάμαι όταν πριν καιρό διάβαζα σε ΜΜΕ και ιστολόγια να λένε..."Η Τουρκία παρέλαβε σήμερα τo πρώτο μαχητικό αερoσκάφος τύπου F-35 σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Φορθ Γουόρθ, Τέξας των ΗΠΑ, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. ".

Είμασταν το ΜΟΝΟ ιστολόγιο τότε που βγήκε και έγραψε : "ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ;;;ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ...ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ.Τα πρώτα δύο αεροσκάφη  βρίσκονται και θα συνεχίσουν να βρίσκονται έως την αρχή του 2020 στην Luke Air Force Base της Αριζόνα.!!!"

Φώναζαν τότε ότι τα Μογγόλια αφού πήραν την ιπτάμενη πατάτα, εμείς θα χάναμε την κυριαρχία στο Αιγαίο. Ξέρετε, αυτά τα "ακατάρριπτα", προηγμένης τεχνολογίας μαχητικά, που πρέπει απαραιτήτως να στάξουμε κάμποσα δις για να τα προμηθευτούμε και μεις, γιατί αλλιώς θα μας κάνουν μια χαψιά, οι "ανίκητοι"  "υπερπολεμιστές" Μογγόλοι. Εντομολόγοι έχουν καταντήσει μερικοί και όχι αληθινοί αναλυτές....βέβαια όλες οι ειδήσεις στην χώρα μας "φιλτράρονται" και περνάνε προς τα έξω, σύμφωνα με πως βολεύει κάποιους και όχι όπως είναι στην πραγματικότητα.

Υ.Γ Μένει να επιβεβαιωθούμε και για την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη και μάλιστα με μεγάλο κρότο....και για την τριχοτόμηση της Τουρκίας. 

2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρα :) , το έλεγες από τότε που ξεκίνησα να σε διαβάζω περίπου , μακάρι να βγει από το ΝΑΤΟ και επίσημα και να ξεκινήσει η τριχοτόμηση . Κάποιες χώρες έχουν κυρίως ποινικό μητρώο παρά ιστορία . Όσο για αυτά που λες και αυτά που παρουσιάζει το κατεστημένο μας σαν ειδήσεις , η διαφορά είναι χαώδεις . Καλή δουλειά .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα φίλε Νικόλα καλή δουλειά και σε σένα . Σε όλα θα επιβεβαιωθώ φίλε Νικόλα. Σε όλα .!! Το 2021 είναι χρονιά που θα έχουμε αρκετά γεγονότα. Ετοιμαζόμουν να κάνω ανάρτηση πάνω σε αυτό. Αυτός που θέλει να "δει"...βλέπει.Στην Ελλάδα δυστυχώς οι περισσότεροι είναι "τυφλοί" διότι στα μάτια τους έχουν "πολιτικές παρωπίδες" και δεν θέλουν να τις βγάλουν.