ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Μητσοτάκη διαπράττεις εθνικό έγκλημα. Δεν θέλουμε περιπολικά MMSC στο ΠΝ.

΄ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μητσοτάκη διαπράττεις εθνικό έγκλημα. Δεν θέλουμε περιπολικά MMSC στο ΠΝ.  

 
Tο ετήσιο κόστος χρήσης ενός TICO αγγίζει τα 126 millions και τον LCS χωρίς modules, φτάνει τα 64 millions. Ο ετήσιος προϋπολογισμός του ναυτικού μόλις 30 millions.
Δεν θέλουμε ρε λαμόγια τα σαπάκια - περιπολικα που μας σπρώχνει ο πρέσβης. Δεν θέλουμε τις MMSC. Δεν είναι αυτά πλοία για πόλεμο ρε. Δεν ντρέπεσαι ρε να προωθείς ένα περιπολικό το οποίο το αμερικάνικο ναυτικό δεν παραλαμβάνει πλέον, λόγω του προβλήματος με το κιβώτιο ταχυτήτων
και το σύστημα ψύξης; Δεν ντρέπεσαι ρε προδότη να προωθείς ένα περιπολικό που μας το βαφτίζει ως φρεγάτα ο πρέσβης για να σώσει τον κώλο της LM. τη στιγμή που το αμερικάνικο κοντεύει να ακυρώσει το πρόγραμμα οριστικά.

Δεν ντρέπεσαι ρε να μας προωθείς ένα πλοίο που καίει το 80% των καυσίμων ενός καταδρομικού ticonderoga των 126 κελιών, ενώ αυτό φέρει μόλις 8 κελιά για πυραύλους;; Είσαι μαλάκας ή προδότης; Καταλαβαίνεις τι έγκλημα διαπράττεις;; Καταλαβαίνεις ότι κρέμεται η μοίρα του ναυτικού για τα επόμενα 40 χρόνια από την "πολιτική" απόφαση; Είστε μαλάκες ομαδικώς;; Σας ρωτάμε.

Τι  διάολο κάνετε;; Τι διαπραγματεύσεις με τους Αμερικανούς;; Θα μας χρεώσετε ένα περιπολικό για να μας δώσουν tico, την ώρα που μπορείτε να το διαπραγματευτείτε και να το απαιτήσεις στην MDCA;; Τι πάτε να αγοράσετε ρε;; Ένα πλοίο χωρίς πολυστρωματική αεράμυνα;; Χωρίς πύραυλο μεγάλης εμβέλειας, χωρίς σόναρ τρόπιδας, χωρίς επαρκή αριθμό essm μέσης εμβέλειας για το κορεσμένο περιβάλλον της περιοχής μας, χωρίς ικανό ραντάρ ικανό να ανταπεξέλθει σε επιθέσεις κορεσμού; Ρε καταλαβαίνετε ή μόνο υπογράφετε;;

Μητσοτάκη  πρόσεχε καλά τι θα κάνεις με το ναυτικό. Γαμώ τα ναυπηγεία σου μέσα ζοντοβολο που θα κρατάνε πάλι απ' τα αρχιδια οι συνδικαλιστές το ναυτικό. 10 χρόνια ρε λαμόγια για 2 super vita. Ντροπή σου. Στις εκλογές ρε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κονιδάρης έχει πραγματικά ούμπαλα, ηγετική φυσιογνωμία, αρχηγός τάξεως 1982, με καθαρό, κοφτερό νου και αποφασιστικότητα για αυτό φρόντισαν να τον αποστρατεύσουν αντί να γίνει αρχηγός. Στο στράτευμα δεν υπάρχει θέση για αυτούς, αυτά είναι γνωστά βέβαια.

https://www.militaire.gr/imia-1996-nychta-pou-tha-vythizame-miso-tourkiko-stoloo-antinavarchos-konidaris-afigite/

ΚΙΜΩΝ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς όπως τα λές φίλε ΚΙΜΩΝ.