ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Αποκάλυψη WikiLeaks: Έκθεση Ντόκου στην Τουρκική Πρεσβεία;

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Γιατί ο Ντόκος μόνος του και από δική του πρωτοβουλία ενεργούσε;;; Μόνος του πήρε αυτήν την εξουσία στα χέρια του;; Καλό θα ήταν να βρούνε ποιου εντολές ακολουθούσε ο Ντόκος. Όταν η ΕΥΠ ράβεται και ξηλώνεται μετά από κάθε εκλογική διαδικασία λογικό είναι κάποιοι να κάνουν πάρτι. Τι γράφαμε εμείς ΕΔΩ για τον Ντόκο. ..." Γιατί δεν έβαζε Τούρκο κατευθείαν;; Αυτός είναι υποστηρικτής του αντιπάλου, δηλαδή της Τουρκίας.!! Δεν είναι ΕΛΙΑΜΕΠ  αλλά  ΤΟΥΡΚΙΑΜΕΠ .!! Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε ο Κούλης. Έτσι γίνεται πάντα.....Βάζουν ένα "λαγό" αναλώσιμο να βάλει το θέμα στο τραπέζι...οπότε καταλαβαίνετε που το πάει το πράγμα ο Κούλης. Έχει σκοπό ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ..."

Τώρα γιατί απορούν;;; Έπρεπε να το περιμένουν...και ακόμα δεν βγήκαν στην φόρα όλες οι βρωμιές..περιμένετε να δείτε τι έχει να γίνει.

Σοκ έχει προκληθεί από την αποκάλυψη των WikiLeaks, όπου και αναφέρει πως υπήρξε αποστολή έκθεσης για την Τουρκία από τον νυν Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας, Θάνο Ντόκο, την εποχή που ήταν Γενικός Διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ τον Απρίλιο του 2010, στην Τουρκική Πρεσβεία στις Βρυξέλλες γράφει το Militaire. Πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής.

Σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιοποιούν τα WikiLeaks ο Θάνος Ντόκος έστειλε με προσωπικό mail στην Τουρκική Πρεσβεία στην ΕΕ στις Βρυξέλλες έκθεση του ΕΛΙΑΜΕΠ. Συντάκτης της έκθεσης είναι ο Έλληνας καθηγητής του πανεπιστημίου Μπιλκέντ της Άγκυρας και στέλεχος του ΕΛΙΑΜΕΠ Ιωάννης Γρηγοριάδης.

Τι αναφέρει η έκθεση

Στην έκθεση δίνονται κατευθύνσεις για το πως μπορούν να συνυπάρξουν οι απόψεις Νταβούτογλου, οι περιφερειακές φιλοδοξίες της Άγκυρας και η ένταξη στην ΕΕ.

Σε ηλεκτρονικό μήνυμα της Τουρκικής Πρεσβείας στην ΕΕ στις Βρυξέλλες με ημερομηνία 29 Απριλίου 2010 αναλύεται η έκθεση του κ. Γρηγοριάδη και στο τέλος γίνεται μία ιδιαίτερη αναφορά στις συμβουλές για το πως να επιδιώξει η τουρκική ηγεσία τις περιφερειακές της φιλοδοξίες και το «δόγμα Νταβούτογλου» κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της ένταξης στην ΕΕ.

Δείτε εδώ την αποκάλυψη των WikiLeaks:



ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Χααααααανς.γιαβολ ,ριξτον ενα πουτσεν-σκουπισμα νομιζω σημαινει-να κλαιει να οδυρεται και να φωναζει γοερα μα ουτε ενα ΓΡΑΑΑΑΑΜΑ.
Ε ρε γλεντια,πως θα θελα να ημουν αρκουδα!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους.

kakos04 είπε...

Καλημέρα σε όλους, ακόμη δεν τον έχουν συλλάβει για διαρροή εγγράφων? Ισόβια τουλάχιστον θέλουν οι Τουρκόσποροι. Ευκαιρία να ξηλωθεί και η παρέα του. Ο Γρηγοριάδης στην Τουρκία έχει συγγένεια με τον ξάδερφο?

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Οι τουρκογαμόσποροι εμβόλιο Ζένεκα-Κούλη και τάχιστα μυστική αποστολή
άνευ επιστροφής στον Άρη. Σουβλίστε τους και μετά ψηφίστε τους

Υ.Γ. Πουστοκοτσαμπάσηδες, ο Καραϊσκάκης ζη και τα μεμετοπαρτάλια μαμεί.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλησπέρα σε όλους σας...ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...ΑΡΡΙΩΝ ...ΝΙΚΟΛΑ...ετοιμαστείτε το επόμενο διάστημα να μπενιλικόσουμε όλους τους φλώρους που νομίζουν ότι θα καταβάλουν το παραγωγικό μας ήθος. Η εποχή που δεν μιλούσαμε μας ετελείωσε.Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.