ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Η Ελλάδα πρέπει να απαλλαγεί όσο πιο γρήγορα γίνεται από αυτόν τον "καρκίνο".


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Γράφει η Ντόρα για τον πατέρα της στο twitter : "Πέρασαν κιόλας τέσσερα χρόνια. Μας λείπεις και ειδικά σήμερα που ένα όνειρό σου αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα." ... 

Ποιο "όνειρο" του "αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα" άραγε;;; Τι γνωρίζει η Ντόρα και λέει αυτά τα λόγια;;

Μα το μοίρασμα του Αιγαίου φυσικά το είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο καταδότης στον Παπαχελά..." Η υφαλοκρηπίδα θα μοιραστεί λογικά, εμείς θα πάρουμε το μεγάλο μέρος , και οι Τούρκοι θα πάρουν το μικρό." !!!

Τα έχουμε ξαναγράψει παλαιότερα ΕΔΩ ότι οι μυστικές διαπραγματεύσεις συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία, είναι μια ιστορία που αρχίζει από παλιά. Με δεκάδες απόρρητα έγραφα του ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών, τις διαπραγματεύσεις Ελλάδας – Τουρκίας από το 1976 – 1981 και πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως υπουργός Εξωτερικών, με το Ελληνοτουρκικό Σύμφωνο Φιλίας, παρέδιδε με πολιτικό τρόπο, το ανατολικό Αιγαίο στην Τουρκία.

Αυτός ο καταδότης λοιπόν έβγαλε και τα ανάλογα τέκνα , απογόνους.  Φήμες λένε ότι ο άγριος καβγάς παρουσία του, συγκεκριμένα πάνω από το κρεβάτι του μετά την ανακοίνωση του τενεκέ ότι διεκδικεί την αρχηγία μεταξύ των δυο φυντανιών του , τον έστειλε μια ώρα αρχύτερα γιατί ειπώθηκαν πααααρα πολύ βαριές κουβέντες..Ο Κούλης με τις ευλογίες του Δράκου το ετοίμαζε από την μέρα που έχασε η μαμά τις εσωκομματικές.... ότι έγινε άγριο τσάκωμα ουκ ολίγες φορές.... είναι γεγονός.

Η Ελλάδα πρέπει να απαλλαγεί όσο πιο γρήγορα γίνεται από αυτόν τον "καρκίνο". Αλλιώς δεν θα έχουμε καλό τέλος ως έθνος.

5 σχόλια:

kakos04 είπε...

Μια ζωή προδότες , για να μην χάσουν τα κεκτημένα κάνουν μεγαλύτερα εγκλήματα κάθε φορά (τώρα το Αιγαίο) για να παραμείνουν επιπλέοντες στον βούρκο + ότι αυξάνονται οι ανάγκες της οικογένειας παρασίτων όσο μεγαλώνει η εγκληματική οργάνωση.Πανούκλα που σπαταλάει την ζωντάνια του έθνους αυτοκαταστροφικά για εμάς ενώ αυτοί πλουτίζουν . Δείτε εδώ φάρμακα που μελετώνται από πέρυσι (σε 2 μέρες σπίτι σου με διορθωμένη την ζημιά στους πνεύμονες) για τον κορονοϊό αλλά αυτοί θέλουν τσίμπημα για $$$ και στείρωση. Και σίγουρα υπάρχουν και άλλα φάρμακα .Κρίμα τους ανθρώπους που πέθαναν .
The Jerusalem Post: 10 serious COVID patients given Israeli drug, leave hospital in one day.
https://www.jpost.com/health-science/10-serious-covid-patients-given-israeli-drug-leave-hospital-in-one-day-669564
Για να μην πω που το δρακουλόσογο θα βάλει διόδια για μια διαπλάτυνση δρόμου στην Κρήτη , αυξάνοντας το κόστος στα πάντα και προκαταβολικά . Αλλά τα πρόβατα χειροκροτούν και βελάζουν .

Ανώνυμος είπε...

Έ, άμα της λείπει, να πάει να τον βρεί! Άμα είναι, να βοηθήσουμε κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Το να μας σοκάρει το Μητσοτακέικο και να θεωρούμε τη ΝΔ πατριωτικό κόμμα, είναι ένδειξη ότι βρισκόμαστε ακόμα σε νηπιακή κατάσταση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 31 Μαΐου 2021 - 2:37 μ.μ

Προσωπικά δεν σοκάρομαι με ότι έχει κάνει και όσα θα κάνει στην συνέχεια το δρακουλόσογο. Βλέπεις γνωρίζω ότι είναι Φοινικοβαβυλώνιοι στην καταγωγή και κακοφτιαχμένα υβρίδια. Έχει πολύ καιρό που το λέω δημόσια ότι όλοι αυτοί ΔΕΝ είναι Έλληνες. Το ότι τα λέμε όμως και δείχνουμε δημόσια τα έργα και τις πράξεις τους είναι για να μην πηγαίνουν και τους ψηφίζουνε αυτοί που βρίσκονται σε νηπιακή πνευματική κατάσταση. Τα κομματόσκυλα που σιτίζονται από αυτούς πάντα θα τους ψηφίζουν.

ΑΡΡ. είπε...



Αυτά τα επιμελώς επιλεγμένα, τα εκ γενετής
ψυχοπνευματικώς αλλά και σωματικώς ανάπηρα πολιτικά δρακουλοσαυροϋβρίδια, έχουν την κακόφημον μοίραν των ευνούχων.
Τους εδόθησαν γαρ παρά των Κρονείων χορηγών τους τα κλειδιά του δημοκρατικού χαρεμίου αλλά όχι και της φυσικής χρήσεως και απολαύσεως αυτού πλήν τινων διεστραμμένων και νοσηρών προσεγγίσεων αυτού που όμως αντί του σβεννύειν
αυξάνουν βασανιστικώς την ανώμαλον και φρικτήν δίψαν των.