ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Μαζέψου Κούλη και άσε τις παπαρολογίες και τα ευχολόγια με τον Pyatt . Να του πεις πως οι MMSC τελείωσαν μιας και δεν είναι φρεγατες.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όταν έχεις μπερδέψει τη πούτσα με τη βούρτσα καταλήγεις κάπως έτσι. Κατά τα άλλα πανηγύρια που οι κάσα-τράτες MMSC θα πάρουν NSM. Στο μεταξύ οι Ισραηλινοί σε 2.000 τόνους τα χώρεσαν όλα και η LM μαζί με τον Pyatt προσπαθούν να βάλουν σε 4.500 τόνους έναν τορπιλοσωλήνα.

Ώπα ξέχασα η MMSC aka Horrible Fucking Fraud δεν έχει χώρο για τέτοιες πολυτέλειες (τορπιλοσωλήνες) και προσπαθούν να βάλουν SCL VLS μέσα στο φουγάρο ή σε κάνα δελφίνι που θα περνάει από δίπλα. Αυτή η κινούμενη κάσα - τράτα ονομάζεται φρεγάτα από το lobby της LM & Pyatt και κάποια site μας την βγάζουν και ως τεχνολογικά ισάξια με της F110 και την FDI HN.

Κάποιοι πανηγυρίζουν που τα LCS θα πάρουν NSM. Υποτίθεται πως αυτό είναι καλό σημάδι για τις MMSC. Αμ δε. Η LCS- MMSC έχει πολλά προβλήματα να λύσει πέραν των αντιπλοϊκών. Για αρχή gear box, απαράδεκτο ραντάρ, έλλειψη τορπιλοσωλήνων και σόναρ κύτους.Μητσοτάκη κάνε την μαλακία να υπογράψεις  και θα δεις τι έχει να γίνει , και με πόσα αυγά γίνεται η ομελέτα. Μην παίξετε με το ναυτικό.

Φέρτε φρεγάτα με πολυστρωματική αεράμυνα και αυξημένες δυνατότητες αεράμυνας περιοχής. Επιλέξτε βάσει επιχειρησιακών κριτηρίων και όχι καλοπιάσματος και δήθεν γεωπολιτικής στήριξης. Να τους καλοπιάσετε με δικά σας έξοδα και όχι με τους φόρους μας. Να πάτε όσα ταξιδάκια θέλετε μετά  στην Αμερική και στην Γαλλία. Να βοηθήσετε τις οικονομίες τους έτσι, αλλά όχι με το ναυτικό μας. Μαζέψου Κούλη και άσε τις παπαρολογίες και τα ευχολόγια με τον Pyatt . Να του πεις πως οι MMSC τελείωσαν μιας και δεν είναι φρεγατες.

Υ.Γ Αυτό το ..."Αν κάναμε διαγωνισμό θα υπογράφαμε το 2030" που γράφουνε κάτι σάιτ  σαν την Φθήση , μιλάμε για γιάφκα ηλιθίων. Διαβάζει το μέσο αμόρφωτο γίδι και μαθαίνει ότι θέλει 10 χρόνια ένας διαγωνισμός... 2 χρόνια θέλει. Ε σιμά κοντά τα κλείνουμε όπου να ναι.

Υ.Γ 1 Κάτι ήξεραν οι Ισραηλινοί που απέρριψαν τις MMSC. Έτσι δεν Παναγιωτό;; Δεν πιστεύω να θέλετε να σκάσει ένα σκάνδαλο 5 δις στα χέρια σας για 4 περιπολικά που δεν παραλαμβάνει πλέον το USN; 

2 σχόλια:

Μμ. είπε...



Την φούτσα με τον Βρούτση,
την μίζα με την πρίζα,
τον Μένιο με την Μάρθα Βούρτση
και το εμβόλιο με το μαρκούτσι.

Θέλει λάδι από Κορώνης
και σε φόρους το χρεώνεις.

Μμ. είπε...



Την φούτσα με τον Βρούτση,
τον Μένιο με την Μάρθα Βούρτση,
Το Φάιτσερ με το Γκούτσι,
το εμβόλιο με το μαρκούτσι.

Κι ενώ εμείς ακόμα ψάχνουμε
το θαλάσσιο εξοπλιστικό,
το Μογγόλι μέχρι Θεσσαλονίκη
έχει χώσει το δικό του ¨υβριδικό.¨ (έτσι το λένε τώρα το οθωμανικό.)

( Και ίνα επαληθευθή το ρηθέν του Αλτσχαϊμερίτου προφήτου ειπόντος:
¨Πρώτα θα τους λαθρογαμηθώμεν και μετά θα τους ερωτοεπιδοτώμεν.)¨