ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ

Όπως αναμένονταν από την εξέλιξη του "γεωπολιτικού παιγνίου", η όδευση προς λήξη της Ουκρανιάδας θα μεταφέρει τις συγκρούσεις "δι αντιπροσώπων" για την διευθέτηση των ορίων των νέων ζωνών επιρροής (στο δυτικό της μέτωπο) στις ακόλουθες περιοχές:
 
🔸Στα Δυτικά Βαλκάνια, με κίνηση της Ρωσίας (σιγοντάρει και η Τουρκία, όπως φάνηκε από την συνάντησή Πουτιν-Ερντογαν στο Σότσι στις 5/8/23). Ήδη η ένταση περί το Κόσσοβο μυρίζει πάλι μπαρούτι, η Αλβανία κάνει τρελίτσες με τουρκικά drones και στα Σκόπια ετοιμάζουν πάρτι με ουγγρικά κεφάλαια και τουρκικές επιχειρήσεις. Κάτι πήγαν να προλάβουν ο Τσίπρας αλα-μπρατσέτα με τον ΓΑΠ στην Σερβία την περασμένη εβδομάδα, αλλά μην περιμένεις πολλά. Η διπλωματία θέλει και στρατηγική και τέχνη και διάρκεια.
 
🔸Στο Ιρακ-Κουρδισταν (κίνηση του θείου Σαμ). Ξεκίνησε με διαδηλώσεις στην Βαγδάτη, που έφτασαν και στην κατάληψη του Κοινοβουλίου, από τους οπαδούς του κόμματος που κέρδισε εκεί τις εκλογές πριν κάτι μήνες και διαμαρτύρεται τώρα για την συνέχιση της θητείας της φιλο-ιρανικης υπηρεσιακής κυβέρνησης της Βαγδάτης. Συνεχίζεται ως καραμπόλα της διένεξη Ισραήλ-Ιράν και καταλήγει σε αναγνώριση Κουρδικού κράτους για τα 80εκ Κούρδων της περιοχής, που ανατρέπει 5-6 γεωπολιτικά σχέδια του Πούτιν (στο * μια πολύ καλή ανάλυση με πολύ πληροφορία για το τι πέτυχε και εδώ και ποτέ δεν το έμαθες. )
 
🔸 Ανάλογα με την εξέλιξη των πιο πάνω θα οριστεί και το εύρος των επόμενων συγκρούσεων στον εύθραυστο ( σε χρεοκοπία) Λίβανο και στα Κατεχόμενα του Ισραήλ, με λεία κάπου 35δισ μαύρα ολιχαρχών που βρίσκονται μπλοκαρισμένα στις Λιβανικές τράπεζες. Δύσκολα θα αφήσουν να ξεπλυθούν μέσω μιας Τράπεζας στο Βατικανό των Τιράνων (στο ** με σχετική ανταπόκριση αυτού του ιστολογίου)
 
Συγνώμη για την διακοπή της ροής σας. Συνεχίστε τώρα με ότι κάνατε.
Ευχαριστώ.
 
* ΕΔΩ

** Περί Λιβάνου, Χεζμπολάχ κλπ ΕΔΩ..

Και οι συμπέθεροι από τα Τίρανα ΕΔΩ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.pirinoslogios.com/post/κι-όμως-οι-διεθνιστές-του-wef-μελετούν-τον-άγιο-παΐσιο-μέσω-της-cia-μέρος-b στη παραγραφο με τιτλο " 3ος Παγκοσμιος Πολεμος"

ΛΟΚΙ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ρε αδελφέ μιας και οι διεθνιστές μελετούν τον άγιο Παστίτσιο μπαρδόν Παίσιο ήθελα να πω....και όλοι οι υπόλοιποι περί του Παίσιου... εσείς που τον είδατε... και σας είπε, του είπατε κ.λ.π. ο Παίσιος είπε τίποτα για Ισραήλ;; Για Γερμανία;; Μήπως για Η.Π.Α;.; Κάτι για Αγγλία;; Για τους... "συμμάχους" βρε... είπε κάτι;; Διότι τις αλυσίδες... δεν μας τις έχουν περάσει οι Τούρκοι... αλλά οι "σύμμαχοι" με τους εδώ συνεργούς τους.

Αν δεν το έχετε καταλάβει... που μάλλον δεν το έχετε καταλάβει... μιας και δεν το είπε ο Παϊσιος!... Οι "σύμμαχοι" προς στιγμήν, διαλύουν την πατρίδα μας...

Ε και αφού ο πάτερ Παίσιος το είπε... πάει και τελείωσε!

..."Στην Ελλάδα δεν θα ανοίξει μύτη!"...

Ο ίδιος ο Θεός θα βάλει το χέρι του!!! Και αν δεν φτάνει το ένα.... θα βάλει και το άλλο! Ακόμα και αν δεν φτάνουν και τα δύο χέρια του Θεού (ας ελπίσουμε ότι θα έχει μόνο δύο) ... υπάρχουν εκατοντάδες αρχαγγελικά τάγματα!!... Έχει να πέσει χούφτωμα... και οι φτερούγες μέσα!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το έργο είναι χιλιοπαιγμένο…. δεν τα βάζω με κανένα Παίσιο, αλλά με τους κατά καιρούς «συγγραφείς και αντιπροσώπους» που πλασάρουν τις όποιες (έστω και παραποιήμενες) προρρήσεις του Άγιου Παίσιου, ως προφητείες!

Η συνείδηση δημιουργεί τον υλικό κόσμο, τότε όποιος μπορεί να χαλιναγωγεί την συνείδηση, χαλιναγωγεί τον υλικό κόσμο.Από αυτή την γραμματική εξίσωση, καταλαβαίνουμε τι κάνουν με τις συνεχόμενες και διαμορφούμενες κατά περιόδους και τάσεις «προφητείες», από αόριστους, η συγκεκριμένους νεοπροφήτες.

Η συνεχείς προπαγάνδα προσπαθεί να χαλιναγωγήσει την συνείδηση… που δημιουργεί μέσα από τον καθένα από εμάς, τον υλικό κόσμο. Η ελεγχόμενη συνείδηση ανάμεσα στα άλλα, δημιουργεί την πίστη (θρησκευτική η πολιτική)… και η πίστη έχει δύο χαρακτηριστικά α) Δεν έχει λογική, β) Κινεί βουνά.

Ένα άλλο παράδειγμα. Οι Η.Π.Α. φοβόντουσαν την συμμαχία Ρωσία – Ιράν – Κίνα, διότι θα τους έβγαζε από την Μ. Ανατολή. Χρησιμοποιήθηκε κάποιος ώστε να «βγάλει» προφητείες κομμένες και ραμμένες για τα αμερικανικά συμφέροντα!!! Σε αυτές τις «προφητείες» η Ρωσία άγνωστο το γιατί, θα επιτείθονταν στο Ιράν!

Στην ουσία γίνονταν μια προσπάθεια (από τις χιλιάδες), ώστε να λάβει σάρκα και οστά στο συλλογικό ασυνείδητο μια σκεπτομορφή… όπου με την προπαγάνδα του πομπού και την πίστη του λήπτη, να γίνονταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ η επίθεση της Ρωσίας στο Ιράν, μια πραγματικότητα εκτός του πεδίου, που όμως θα επηρέαζε το πεδίο! Η πίστη έχει άμεση σχέση με αυτό που λέμε, ψυχή και εγκέφαλος… αχαρτογράφητες περιοχές….

Ανώνυμος είπε...

Μην εξαπτεσαι, συμφωνω μαζι σου. Ο γεροντας Παισιος, και ο καθε γεροντας, εχει πει/γραψει οτι του αποκαλυφθηκε, ενα μερος δηλαδη της μεγαλυτερης εικονας του Σχεδιου. Απλα στο αρθρο μου εκανε εντυπωση το πως σχετιζουν οι τζονιδες, και καθηστερουν, κατα τον συγγραφεα τη δημιουργια του κουρδισταν με τα γεγονοτα που ακολουθουν στην ευρυτερη περιοχη μας.

ΛΟΚΙ

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Σωστα Λυκαστρε για αυτο λεμε .....και χειρα κινει.
Αμα τα αφησουμε ολα στον Αγιο Παισιο σε εμας τι μενει?
Παλι να ξυνουμε τα αρχιδια μας, και να πεσουν τα μηλα να τα φαμε.
Απο τα λιγα που ξερω μονο κατι τετοιο δεν ελεγε ο Παισιος.