ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Φ-φ, Φ-φ, 1-2,, ακούγομαι;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Φ-φ, Φ-φ, 1-2,, ακούγομαι;;
 
Τι θα απαντούσα αν, με αφορμή την συνεχιζόμενη έλλειψη αντικειμενικής ενημέρωσης από τα μπουκωμένα και λαδωμένα μας ΜΜΕ, με ρωτούσαν:
 
"Πως να φτιάξουμε ένα τηλεοπτικό κανάλι, ένα ραδιόφωνο, sites, web TV, και ραδιόφωνο iκαι τα σχετικά τους;; Aλλά της προκοπής, βρε μάστορα, όχι σαν αυτά τα ξεπουλημενα που δεν τα εμπιστεύεται κανένας και τα κράζεις κατά μόνας κάθε μέρα για την ξεφτίλα τους";;
 
Και τότε θα απαντούσα:
 
1. Κατ' αρχάς δεν θα περίμενα κανένα μεγαλομεγάλο παράγοντα να βάλει το χέρι στην τσέπη. Δεν απαιτείται.
 
2. Θα πρότεινα την ίδρυση μιας ΚΟΙΝΣΕΠ από 5-10 δημοσιογράφους που το λέει η περδικούλα τους, από αυτούς που ακόμα θυμούνται εκείνο το παιδικό τους όνειρο να δημοσιογραφούν ελεύθερα. Από αυτούς πχ που δεν συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την λίστα Πέτσα. 
 
3. Η ΚΟΙΝΣΕΠ θα εξέδιδε ψηφιακά πάγια (αυτά που ακόμα ο πολύς κόσμος τα λέει κρυπτονομισματα!) εγγράφοντας τα στο κεφάλαιο της.
Πχ 100.000 κομμάτια. Και θα τα πουλούσε σε όποιον ήθελε να βοηθήσει στο εγχείρημα, ας πούμε με 100ευρω το ένα. Με αυτό το κεφάλαιο, η ΚΟΙΝΣΕΠ αρχίζει να κάνει τις σχετικές επενδύσεις για τα μέσα που θα αναπτύξει. Crowdfunding μέσω πώλησης ψηφιακών παγιων λέγεται αυτό στα ελληνικά. Επιτρέπεται αφού από τον Οκτώβριο έχει ενσωματωθεί και στην εθνική μας νομοθεσία η κοινοτική οδηγία 843/18.
 
4. Οι κάτοχοι αυτών των ψηφιακών παγίων θα έχουν το δικαίωμα
Α. Να εκλέγουν 2 ανακλητούς εκπροσώπους τους στην διοίκηση της ΚΟΙΝΣΕΠ και από 1 για τις συντακτικές επιτροπές των μέσων με τον κανόνα "ένας άνθρωπος μια ψήφος".
Β. Να συμμετέχουν σε κλειστά ηλεκτρονικά φόρουμ κριτικής, προτάσεων και ελέγχου της ποιότητας όσων δημοσιεύονται, προσδίδοντας τους έτσι συλλογικό κύρος. Στα νέα ΜΚΔ που είναι στο καρνάγιο, εύκολακι και αυτό. Και με τεχνολογίες blockchain, βεβαίως βεβαίως.
Γ. Να τα μεταπουλούν ελεύθερα τα ψηφιακά τους πάγια οπότε το επιθυμούν μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας ανταλλακτηρίου τους έναντι ευρώ ή ότι άλλο στην τρέχουσα αξία τους. Η να τα χρησιμοποιούν για τις συναλλαγές τους με επιχειρήσεις που διαφημίζονται σε αυτά τα μέσα πληρώνοντας την διαφήμιση και με αυτά τα "κουπόνια". Με ονομαστικές όλες τις συναλλαγές, δηλαδή με απόλυτη διαφάνεια σε όλο τον κύκλο.
 
5. Τα μέσα της ΚΟΙΝΣΕΠ θα διασφαλίζουν την βιωσιμότητα τους και από έσοδα από διαφημίσεις ή από την διάθεση παραγωγών τους σε άλλα ΜΜΕ.
(αν είναι μάγκες οι συνεταιριστές, μπορούν να εγγράφουν στα βιβλία και τα αξιόλογημένα από τρίτους πνευματικά δικαιώματα των παραγωγών τους ως ψηφιακά πάγια, με προφανή βελτίωση της οικονομικής εικόνας της ΚΟΙΝΣΕΠ. Έτοιμο και γι αυτή την δουλειά το αντίστοιχο κατάλληλο ψηφιακό πάγιο, ελληνικής τεχνολογίας και προέλευσης...) 
 
6. Οι αμοιβές των εργαζομένων (μετόχων ή μη) σε αυτά τα ΜΜΕ θα πρέπει να ακολουθούν τον κανόνα 1:3 (του χαμηλότερα αμοιβόμενου ως προς τον υψηλότερα αμοιβόμενο διευθυντή)
 
7. Το 60% των κερδών της ΚΟΙΝΣΕΠ θα πρέπει, κατά τον νόμο του 18, να επιστρέφεται στην κοινωνία με τρόπο που θα αποφασίζει η Γενική της Συνέλευση, το 35% θα μοιράζεται στους εργαζόμενους της και το 5% αποθεματικό.
 
Φυσικά και δεν με ρώτησε κανείς. Ούτε υπάρχουν φαίνεται δημοσιογράφοι πλέον που να το λέει η καρδούλα τους.
Μόνος μου θα ρωτάω μόνος μου θα τα απαντάω στο ιστολόγιο ο καψερός. Μέχρι να κρυώσει η Κόλαση.

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αιώνια δοσμένος στον αγώνα :) δεν είναι λίγο άχαρος αυτός ο ρόλος; ίσως και βαρετός όταν τον παίζεις από πάντα; ξανα και ξανα και ξανα μια συνεχής επανάληψη του ίδιου μοτίβου, σε έναν αγώνα εκ προοιμίου άνισο κιόλα. δε θά θελες να προχωρήσεις παραπέρα;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Επειδή γνωρίζω ότι σου αρέσει να διασκεδάζεις με την τέχνη του αντίλογου...δεν θα σου δώσω άλλη "τροφή".
Χαιρετίσματα στον γάτο τον Φανούρη.

Ανώνυμος είπε...


Γι αυτούς που ερχονται
"ξανα και ξανα και ξανα μια συνεχής επανάληψη του ίδιου μοτίβου"

ως

https://www.youtube.com/watch?v=x5Q_TSNk-p4

αλλά και για όσους νομίζουν πως μπορούν να....
και ελπίζουν πως πάντα θα υπάρχει
"ένας αγώνας εκ προοιμίου άνισος "....υπάρχουν εδώ πάντα θα είναι εδώ οι
Ρrotectors of the Earth

Ανώνυμος είπε...

όχι δεν έχει να κάνει με αντίλογο. έθεσα μια [ανα]ρώτηση λόγω του κλεισιματος του κειμένου σου, σχετικά με την συνήθεια της καρμικής επαναληπτικότητας σε σημείο να δίνει την ψευδαίσθηση ενός κάποιου cause, ώστε να εγκλωβίζει με γεωμετρική πρόοδο κάποιον περισσότερο στα βαρυτικά πεδία. και ρωτώ εσένα γιατί έχεις μια κάποια πνευματική κατάρτιση ας πούμε, αν δε θες να απαντήσεις, σεβαστό :) αυτός ο γάτος ο φανούρης όμως δεν έχω καταλάβει ποιος είναι...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" σχετικά με την συνήθεια της καρμικής επαναληπτικότητας σε σημείο να δίνει την ψευδαίσθηση ενός κάποιου cause, ώστε να εγκλωβίζει με γεωμετρική πρόοδο κάποιον περισσότερο στα βαρυτικά πεδία. "


Το Ηλιακό σύστημα όπου υπάρχει ο πλανήτης μας, αποτελείται από αμιγείς περιοδικούς μαθηματικούς νόμους κανόνες, όπου σε πολλές περιπτώσεις εκτός χρωμάτων, παράγουν είδος μουσικής. Αυτό το κλειστό πεδίο, διέπεται από συμμετρία σύμφωνα με τον "νόμο J. Bode".

Κατά τον τελευταίο Φιλόσοφο – Επιστήμονα Jules Henri Poincaré, …"Αν ένας μετασχηματισμός εφαρμόζεται κατ’ επανάληψη σ’ ένα μαθηματικό σύστημα, και το σύστημα δεν μπορεί να βγει έξω από μια φραγμένη περιοχή, τότε αυτό θα πρέπει να επιστρέφει άπειρες φορές σε καταστάσεις κοντά στην αρχική του κατάσταση"…

Έτσι λοιπόν αντιλαμβανόμεθα ότι ζούμε σε ένα Ηλιοκεντρικό κλειστό Σύστημα – Κύκλωμα, που επαναλαμβάνει σε μεγακύκλους μετασχηματίζοντας – τρέποντας προς την αρχική του κατάσταση, περιοδικά τον εαυτό του, άπειρες φορές.

…"Τα μέλλοντα είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος όμοια με όσα έχουν γίνει"… Αριστοτέλης.

Κατά την περιοδικότητα, επαναληπτικότητα του κλειστού μας ηλιακού συστήματος, όταν έρθει το «πλήρωμα του χρόνου», του κάτοπτρου - καθρέπτη… τότε ανακαλούνται λόγο εντροπίας, αρχέτυπα στον Χώρο. Αυτή η ανάκληση των αρχέτυπων πληρώνετε με ενέργεια, η ενέργεια αυτή είναι το αίμα… η σχέση Λόγου που παράγεται διαποτίζει όλους τους συνδυασμούς του χωροχρόνου, που έχει μυθιστορικές διαστάσεις.

Κατά την περιοδικότητα, επαναληπτικότητα του κλειστού μας ηλιακού συστήματος, όταν έρθει το «πλήρωμα του χρόνου», του κάτοπτρου - καθρέπτη… τότε ανακαλούνται λόγο εντροπίας, αρχέτυπα στον Χώρο. Αυτή η ανάκληση των αρχέτυπων πληρώνετε με ενέργεια, η ενέργεια αυτή είναι το αίμα… η σχέση Λόγου που παράγεται διαποτίζει όλους τους συνδυασμούς του χωροχρόνου, που έχει μυθιστορικές διαστάσεις.
Έτσι αν είναι να θυσιαστεί ένας για τους πολλούς, τότε το ανακαλούμενο αρχέτυπο μετουσιώνεται σε Θεό… όταν όμως θυσιάζονται πολλοί για τον έναν, τότε το ανακαλούμενο αρχέτυπο μετουσιώνεται σε Ημίθεο η Ήρωα. Για αυτό και στις απώτατες ιστορίες των πολιτισμών, υπάρχουν πολλοί Θεοί… πολλοί Ημίθεοι… και πολλοί Ήρωες… με το ίδιο όνομα, ως ιδιότητα εκ πορεύομενη του Λόγου προ πάντων των αιώνων.

ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ.
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2018/03/blog-post_90.html

Ανώνυμος είπε...

τώρα αυτό υποτίθεται ότι είναι η απάντηση στην αναρώτηση μου; πραγματικά με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι οι άνθρωποι είναι διατεθιμένοι να σπαταλάνε ενέργεια και ζωές ολόκληρες ώστε να δημιουργούν αέναο κάρμα, αντί να το λύνουν. είναι πολλοί φαίνεται εκείνοι που νομίζουν ότι θα γίνουν κάποια αόριστη στιγμή θεοί, χαχαχαχα, οι τραπεζίτες των πνευματικών πεδίων σα να λέμε :)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" τώρα αυτό υποτίθεται ότι είναι η απάντηση στην αναρώτηση μου; πραγματικά με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι οι άνθρωποι είναι διατεθιμένοι να σπαταλάνε ενέργεια και ζωές ολόκληρες"

Οι άνθρωποι ναι...αλλά σου έχω ξαναπεί ΔΕΝ είμαι άνθρωπος...και είμαι εκατομμυρίων ετών. Γίνεσαι πολύ προβλέψιμη , τώρα θα μου πεις με μισή καταγωγή από Κολχίδα και την άλλη μισή από Καππαδοκία λογικό να λες αυτά που λές συνέχεια. ΈΝΑ ΑΕΝΑΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΜΟΤΙΒΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ.

Ανώνυμος είπε...

Κατά την περιοδικότητα, επαναληπτικότητα του κλειστού μας ηλιακού συστήματος, όταν έρθει το «πλήρωμα του χρόνου», του κάτοπτρου - καθρέπτη… τότε ανακαλούνται λόγο εντροπίας, αρχέτυπα στον Χώρο. Αυτή η ανάκληση των αρχέτυπων πληρώνετε με ενέργεια, η ενέργεια αυτή είναι το αίμα… η σχέση Λόγου που παράγεται διαποτίζει όλους τους συνδυασμούς του χωροχρόνου, που έχει μυθιστορικές διαστάσεις.

Ο Jean-Pierre Garnier Malet σε μια συνέντευξη του λέει, παρατίθεται κατωτέρω ένα μικρό απόσπασμα

"Αλλά η Γη, για να επιβιώσει, είναι υποχρεωμένη να επανακτήσει την ενέργεια που χάσαμε κατά τη διάρκεια αυτών των 25.000 ετών. Δεν έχει άλλη επιλογή, είναι E=mc2 :έχω έλλειψη ενέργειας, ελκύω μάζα. Και υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο δεν μιλάει κανείς, δηλαδή για την αύξηση των μετεωριτών και των αστεροειδών οι οποίοι έρχονται να χτυπήσουν τον πλανήτη μας, μια καταστροφική αύξηση. Επίσης κανείς δεν μιλάει για την άφιξη των πλανητών πλησίον του Πλούτωνα. Η θεωρία της διττότητας μου επέτρεψε να αιτιολογήσω αυτή τη μαζική άφιξη πλανητών, πράγμα το οποίο μου απόφερε αυτή την επιστημονική ανταμοιβή."

https://www.timesnews.gr/%CE%B4%CE%B9%CF%84%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%AE-%CE%B5%CF%80/

Νομίζω Λύκαστρε ότι λέτε το ίδιο πράγμα ?

ΚΙΜΩΝ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Νομίζω Λύκαστρε ότι λέτε το ίδιο πράγμα ?"

Ναι φίλε ΚΙΜΩΝ ακριβώς το ίδιο. Αλλά κάνει ότι δεν καταλαβαίνει διότι παίρνει ευχαρίστηση διασκεδάζει με τον αντίλογο. Οι ανθρωπότητα δεν ήταν το ίδιο σε κάθε γένος...σε αυτά που μας μίλησε ο Ησίοδος. Κάθε γένος ήταν διαφορετικό από το άλλο. Ακόμα και σωματικά διέφεραν. Για παράδειγμα αν θυμηθώ στο Πρώτο Γένος οι άνθρωποι είχαν 7 δάχτυλα στα χέρια τους, που με την πάροδο του χρόνου έγιναν 6 και μετά στις μέρες μας στο Πέμπτο Γένος έχουνε 5 δάχτυλα.

Ανώνυμος είπε...

κι έλεγα, δε θα βρω κάτι που δεν γνωρίζει; να που βρήκα λοιπόν! οι καταγωγές που ανέφερες αφορούν τα 2/4 :) ω ναι, επαναλαμβανόμενο μοτίβο είμαι και γω, αλλα η διαφορά μας είναι ότι πλέον εγώ επέλεξα να μην είμαι αέναο, δατ'ς μάι κωζ σ' αυτήν τη ζωή... διότι πλέον ξέρω καλά τί είναι εκείνο που έχω επαναλάβει αμέτρητες φορές και που ΔΕΝ πρέπει να ξανακάνω... δεν αντιλέγω στο ότι η επαναληψη δημιουργεί βαρυτικό πεδίο που ασκεί μεγάλη έλξη στο εκάστοτε υποκείμενο και αυτή ακριβώς η έλξη σε συγκεκριμένα μοτίβα είναι και η αιτία εγκλωβισμού, το βλέπουμε συνεχώς στην ανθρώπινη ιδιοσυγκρασία αυτό, στο πώς η πλειοψηφία έλκεται από καταστάσεις που ουσιαστικά την καταστρέφουν... πόσοι άραγε είναι εκείνοι που αφιερώνουν έστω κι έναν βίο στην παρατήρηση αυτών των μορφών έλξης και στην αφιέρωση της μη επανάληψης; εγώ ξέρω μόνον έναν: εμένα :)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" κι έλεγα, δε θα βρω κάτι που δεν γνωρίζει; να που βρήκα λοιπόν! οι καταγωγές που ανέφερες αφορούν τα 2/4 :) ω ναι, επαναλαμβανόμενο μοτίβο είμαι και γω, αλλα η διαφορά μας είναι ότι πλέον εγώ επέλεξα να μην είμαι αέναο, δατ'ς μάι κωζ σ' αυτήν τη ζωή..."

Από την στιγμή που γνωρίζω την μισή σου καταγωγή γνωρίζω και τις ντιενεικές σου μνήμες. Η καταγωγή είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Δεν μπορείς να επιλέξεις να μην επαναλαμβάνεσαι, δεν μπορείς να το αποφασίσεις εσύ αυτό. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μπορείς ως ψυχή να βγείς ΕΚΤΟΣ ηλιακού μας συστήματος. Και αυτό ελάχιστες ψυχές έχουν την δυνατότητα/ικανότητα να το κάνουν. Και είναι αυτές οι ψυχές που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ την δημιουργία του Ηλιακού μας Συστήματος. Βλέπεις δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο..ούτε έχουν την ίδια ποιότητα ψυχής . Οι ψυχές που βρίσκονται γύρω μας δεν έχουν την ίδια καταγωγή. Οι άνθρωποι πάνω στην γη είχαν ταξινομηθεί σε 74 ομάδες. Παλαιότερα ήταν 72. Οι μόνες ψυχές που μπορούν να διαφύγουν από τα βαρυτικά πεδία του ηλιακού μας συστήματος είναι μόνο αυτές που ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

Δεν είμαστε όλοι εγγραμμένοι στο ίδιο Ληξιαρχίο Ψυχών.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όποιος έχει γεννηθεί/δημιουργηθεί ως ψυχή ΕΝΤΟΣ του ηλιακού μας συστήματος ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΑΕΝΑΑ. Και αυτό είναι μαθηματικός Νόμος. Όποιος μπορεί να περάσει τις Πύλες του Ήλιου μόνο αυτός ΕΠΙΛΕΓΕΙ αν θα ξανάρθει εδώ, το γιατί θέλει να το κάνει...και τους κανόνες στο "συμβόλαιο" του. ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρε, γνωρίζεις τη μισή μου καταγωγή γιατί καταρχίν την έχω δηλώσει! και μάλιστα μέχρι προσφάτως που δήλωσα τα 2/4 αυτής, γνώριζες μόνο το 1/4... ενδεχομένως να γνωρίζεις ένα μέρος των μνημών μου που συνδέονται με αυτά τα 2/4, αλλά έχω την εντύπωση ότι υπερεκτιμάς τον εαυτό σου. άραγε θα τον υπερεκτιμούσες το ίδιο αν δεν είχες τις τεχνικές γνώσεις και δυνατότητες που έχεις; θα είχε πολύ ενδιαφέρον ένα τέτοιο σενάριο, δε βρίσκεις; όχι δε βρίσκεις, σε φοβίζει πολύ μια τέτοια περίπτωση...

αν δεχτώ αυτά που λες, στην περίπτωση που μια ψυχή δεν γεννήθηκε εκτός ή πριν του ηλιακού μας συστηματος, και επιλέξει συνειδητα για κάποιους λόγους να σαμποτάρει την επαναληπτικότητα της και να αφιερωθεί με όλες της τις δυνάμεις σ' αυτόν τον σκοπο, τι λένε αλήθεια τα φυσικομαθηματικά σου θεωρηματα ότι μπορει να συμβει σε μια τετοια περίπτωση;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" αλλά έχω την εντύπωση ότι υπερεκτιμάς τον εαυτό σου. άραγε θα τον υπερεκτιμούσες το ίδιο αν δεν είχες τις τεχνικές γνώσεις και δυνατότητες που έχεις; "

Γνωρίζω τι είμαι και ποιες οι ικανότητες μου . Τις γνώσεις που έχω και τις δυνατότητες λες τυχαία να τις έχω;; Είμαι καλός μελετητής αλλά κυρίως καλός παρατηρητής. Όμως δεν φτάνει μόνο αυτό....παίζει ρόλο και από τι είμαστε φτιαγμένοι/δημιουργημένοι.

Πέραν της φυλακής των κτιστών αισθήσεων (5 όσα και τα μουσικά όργανα) υπάρχουν και άλλα "όπλα" αισθήσεις, τα οποία είναι 22....και είναι "ακατέργαστα" ακόμα "όπλα"...τα οποία δίνουν μια απλή αυτόματη ώθηση-πύρωμα (Θερμή Φλόγα)....που χρειάζεται το οργανικό σύστημα για να μπει σε μια τυπική λειτουργία. Η λειτουργία όμως στην συνέχεια είναι απίστευτα πολλαπλή (ειδικά για τους Έλληνες)....ο άνθρωπος γεννιέται δεν γίνεται...έχει όμως την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να επιλέξει λόγο φύσεως , δηλαδή ποιότητας ψυχής, τον τρόπο ζωής του με τις επιλογές του.!!

Είμεθα ότι πράττουμε και πράττουμε ότι είμεθα.

Ο τρόπος δίνει την άυξηση (majore) η την μείωση (minore) στην ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ του καθενός , δια μέσω των 27 αχανών δυνατοτήτων του και της άντυγας, από τον υπόκοσμο, στον κόσμιο και υπερκόσμιο εαυτό του ,προς την .....ΕΚΠΥΡΩΣΗ.
Υπάρχουν άνθρωποι που είναι γεννημένοι ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, αυτό σημαίνει ότι έχουν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΠΙΝΘΗΡΑ-ΠΥΡΩΜΑ από τους υπόλοιπους, και για αυτό λόγο γενέθλιας ταλαντώσεως και δομή εσωτερικής πολιτείας(κάτι έγραψε ο Πλάτωνας για αυτό)....ξεχωρίζουν.

Θερμή Φλόγα...Ψυχρά Φλόγα...και στο ενδιάμεσο αυτών....η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. Όσο περισσότερο αποκτάς την ακεραιότητα...τόσο γίνεσαι ένα με τον "θεό".

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" και επιλέξει συνειδητα για κάποιους λόγους να σαμποτάρει την επαναληπτικότητα της και να αφιερωθεί με όλες της τις δυνάμεις σ' αυτόν τον σκοπο, τι λένε αλήθεια τα φυσικομαθηματικά σου θεωρηματα ότι μπορει να συμβει σε μια τετοια περίπτωση; "

Δεν φτάνει μόνο να το θέλει κάποια ψυχή , αλλά και ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ να διαρρήξει την επαναληπτικότητα. Και για αυτό απαιτούνται άλλου είδους ικανότητες αλλά κυρίως ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΠΙΝΘΗΡΑ-ΠΥΡΩΜΑ ψυχής.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τώρα σαν καλό και Λουσιφερικό παιδάκι που είσαι άσε με να πάω να πιώ το HEMO μου.!! χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

έγραψες τόσα πολλά απλά και μόνο για να υπονοήσεις ότι τελικά δεν θες να προχωρήσεις παραπέρα... θα μπορούσες να το πεις εξ αρχής και να γλυτώσεις τόσο άσκοπο τάιπινγκ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μάλλον δεν με κατάλαβες. Λογικό είναι να μην μπορείς να με καταλάβεις αφού σύμφωνα με τα δικά σου λόγια δεν είσαι Έλληνας απλά ένας ελληνόφωνος που έτυχε να γεννηθεί και να μεγαλώσει σ' αυτήν τη χώρα.

Έχω πάει παραπέρα...εγώ είμαι το παραπέρα. Οι Έλληνες έστω και θνητοί, δεν είναι κοινοί άνθρωποι… διότι φεύγουν των συνήθη βαρυτικών, και ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, της ισχυράς και ασθενής πυρηνικής που εμπερικλείει την παγίδα ψυχών. Οι Έλληνες είναι ιδέα, και ως ιδέα υπάρχουν στον αιθέρα, έρχονται από τον αιθέρα, που συνδέει του υλαίους κόσμους. Όταν στα αιθερικά πεδία, εκ της Ανάγκης, προσδιοριστεί μια φυσικομαθηματική τοπολογική συνάρτηση Λόγου, τότε λόγο πυκνώσεως γενάτε μια ιδέα, αυτή εκδηλώνεται ως Έλληνας.

Ανώνυμος είπε...


Μα την αλήθεια γιατί Λ χαλάς το σάλιο σου.

Γνωρίζεις γιατί το κάνει άφησε τον στο λαγούμι του,
έχει μάθει εκ φύσεως να ζει σαν τον τυφλοπόντικα.
Το Φως βλάπτει σοβαρά την υγεία του.
Τα ίδια κάνει παντού και πάντα.

Ανώνυμος είπε...

αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα άποψη ομολογώ, αλλά έρχεται σε αντιδιαστολή με τον ακραίο φυλετισμό και εθνικισμό σου σε γήινο επίπεδο..βασει δλδ αυτης της άποψης Ελληνας μπορεί να είναι κι ένας Αλβανός, ένας Τούρκος, ένας Ιάπωνας κλπ. είναι έτσι; φυλετικά πάντως ήδη από τον 1ο αι. μΧ. κάποιοι γράφανε ότι οι Ελληνες έχουν σχεδόν εξαφανισθεί λόγω των εμφυλίων και του ξένου επικοισμού...τουλάχιστον εγώ έχω το σθένος και τη σοβαρότητα να αναγνωρίζω ότι σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να θεωρούμαι Ελληνας, εν αντιθέσει με πολλούς αστείους που στην πραγματικότητα είναι σλαβότουρκοι αλλά επικαλούμενοι το ντιενεϊκό όμοιο με τους αρχαίους Ελληνες καταφέρνουν να παίρνουν λίγη από κείνη την αίγλη :) το έτερο αστείο είναι ότι βάση αυτού του επιχειρήματος τους Ελληνες είναι και όλοι οι υπόλοιποι Βαλκάνιοι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα άποψη ομολογώ, αλλά έρχεται σε αντιδιαστολή με τον ακραίο φυλετισμό και εθνικισμό σου σε γήινο επίπεδο..βασει δλδ αυτης της άποψης Ελληνας μπορεί να είναι κι ένας Αλβανός, ένας Τούρκος, ένας Ιάπωνας κλπ. είναι έτσι;"

Πλάκα έχεις χαχαχα όχι δεν είναι έτσι . Και γελάω αφάνταστα με όσους λένε αυτές τις αρλούμπες. Διότι τα πράγματα είναι πολύ απλά..εσείς τα μπερδεύεται επίτηδες.

Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΥΤΗΣ.

Πολλοί επειδή έχουν ελληνικά ονόματα η διαβατήρια και μένουν εντός της χώρας που λέγεται Ελλάς νομίζουν κι ότι είναι Έλληνες. Αυτό όμως δεν τους κάνει και Έλληνες.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" πάντως ήδη από τον 1ο αι. μΧ. κάποιοι γράφανε ότι οι Ελληνες έχουν σχεδόν εξαφανισθεί λόγω των εμφυλίων και του ξένου επικοισμού."

Μα αυτός είναι ο καημός τους πως θα εξαφανιστούμε.!! Νομίζεις πρώτη φορά η Ελλάδα δέχεται τέτοιας έκτασης λαθροεποικισμό;;; Ξέρεις μετά την πτώση της Ατλαντίδας 3 γενιές μετά τι σκουπιδαριό πέρασε από εδώ;; χαχαχα Πολλοί το προσπάθησαν ...αλλά όπως βλέπεις είμαστε ακόμα εδώ. Όσο για το δίποδο κουνάβι που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων και ψευδώς ονομάζεται Έλληνας ποσώς με ενδιαφέρει.

ΑΡΡ. είπε...


ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ

Όλοι οι άνθρωποι έχουν σαυροκρόνεια στοιχεία μέσα των.
Οι διογενείς (υιοί φωτός) Έλληνες όμως λόγω εγγενούς-ευγενούς ανωτέρου (ολυμπίου) επιπέδου-καταστάσεως συνειδητότητος πολεμούν σθεναρώς και ανένδοτοι αυτό το αγενές στοιχείο, εντός και εκτός αυτών, αρνούμενοι υποκύψαι και αφομοιωθήναι προς αυτό. Και το συντρίβουν τελικώς δια της φιλοσοφίας πατώντες αυτό εις την κεφαλήν (εξουσίαν) όπως ο δίος Απόλλων τον Πύθωνα, έστω κι αν ενίοτε ο Πύθων αυτός μετεμφιεσμένος εις Απόλλωνα-Ιησούν τον δάκνει θανάσιμα δια του δουρείου ίππου της θρησκείας εις την αχίλλειον πτέρναν. Το θνητόν σώμα του δηλονότι εξοντώνει (και μέχρις εκεί). Την ψυχήν, το ανυπότακτον πνεύμα και τον πολιτισμό του έλληνος όμως ου δύναται νικήσαι ποτέ.
Οι κρόνειοι βάρβαροι αντίθετα ευκόλως υποτάσσονται και προσκυνούν αυτό το σατανικό και μισάνθρωπο, το σκοτεινό στοιχείο του ερέβους ως θεόν των.
Και αυτό διότι αυτό (δυστυχώς) έχουν (και αναγνωρίζουν) ως πατέρα και δι' αυτόν τον σκοπόν αυτός τους εγέννησε, δια το νοθεύσαι, μολύναι και ώσπερ αδελφοκτόνος Κάιν εξαλείψαι το δίον ανθρώπινον γένος, το σπέρμα του φωτός.
Πλην όμως αρχαιόθεν δεινόν και μάταιον εθεωρήθη το προς ελληνικά κέντρα λακτίζειν...

Υ.Γ.
Ο Λυκ. είναι αστέρι
και χαρά στον που τον ξέρει.



ΔΙΟ είπε...

Πολλές φορές ακούω άτομα να λένε για το καρμικο φορτίο και το κάρμα. Αν υπάρχει το κάρμα με την έννοια της new age θεώρησης τότε θα έπρεπε το κακο να έχει εξαληφθει από τον κόσμο. Ουσιαστικά κάθε κακή συμπεριφορά θα είχε αρνητικές επιπτώσεις ανάλογες με το πόσο αρνητική ήταν. Σε οποιαδήποτε προσομοίωση/πραγματικότητα αυτό θα οδηγούσε στην εξαληψη των αρνητικών συμπεριφορών και στην χωρίς όριο ανεξέλεγκτη έκφραση όλο θετικοτερων συμπεριφορών.

Πρώτα από όλα αυτό δεν συμβαίνει. Το κακό δεν εξαλείφεται και επίσης είναι βλασφημία προς την ολότητα να φαντάζεσαι ότι κάποια στιγμή ένα κομμάτι της θα αφαιρεθεί από την ύπαρξη...

Άρα μήπως τελικα ο πραγματικός νόμος που διέπει τέτοιες καταστάσεις είναι η ισορροπία;
Κάθε καλή ενέργεια έχει μια εξίσου κακή αντίδραση προς εξισορρόπηση και κάθε κακή ενέργεια έχει μια καλή αντίδραση προς εξισορρόπηση; Αυτές οι εξισοροπησεις δεν χρειάζεται να συμβαίνουν προς το ίδιο άτομο που έδρασε ή τον αποδέκτη της δράσης ούτε την ίδια χρονική στιγμή με τη δράση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΔΙΟ : Άρα μήπως τελικα ο πραγματικός νόμος που διέπει τέτοιες καταστάσεις είναι η ισορροπία;
Κάθε καλή ενέργεια έχει μια εξίσου κακή αντίδραση προς εξισορρόπηση και κάθε κακή ενέργεια έχει μια καλή αντίδραση προς εξισορρόπηση; Αυτές οι εξισοροπησεις δεν χρειάζεται να συμβαίνουν προς το ίδιο άτομο που έδρασε ή τον αποδέκτη της δράσης ούτε την ίδια χρονική στιγμή με τη δράση.

Πάρα πολύ σωστά.!! Ακριβώς έτσι όπως τα λες.Τα αντίθετα συγκλίνουν δια της έριδος , δημιουργώντας την αφανή ΑΡΜΟΝΙΑ του κόσμου, κάτι το οποίο υπάρχει τόσο στον μακρόκοσμο (Σύμπαν) όσο και στον μικρόκοσμο (άνθρωπος).

Η για να το πω και αλλιώς, η κούνια θα ταλαντωθεί και προς της δυο πλευρές (καλό-κακό). Και ότι το αλγεβρικό άθροισμα κάθε αρμονικής ταλάντωσης στην φύση είναι ΜΗΔΕΝ με μοναδικό αποτέλεσμα την σπατάλη ενέργειας. Όλα είναι ένα ενεργειακό πάρε-δώσε για να "ταΐζουμε" τους "τσομπάνους" μας.