ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Τι μας λεει ο ποιητής;; Ότι αν 1/4 που βρέθηκαν στην ΜΕΘ δεν είχε κάνει εμβόλιο οι υπόλοιποι τρείς το έκαναν και κατέληξαν ... στην ΜΕΘ.

Κοροναϊός: Ένας στους 4 που βρίσκεται σε ΜΕΘ «αρνήθηκε» το εμβόλιο που θα έσωζε τη ζωή του 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζω εδώ : Κοροναϊός: " Ένας στους 4 που βρίσκεται σε ΜΕΘ «αρνήθηκε» το εμβόλιο που θα έσωζε τη ζωή του.

Ένας στους 4 ασθενείς στις ΜΕΘ, στην ηλικιακή ομάδα άνω των 75 ετών - άτομα δηλαδή που είχαν τη δυνατότητα εμβολιασμού - δεν έχει εμβολιαστεί. Δραματική έκκληση ειδικών, αλλά και της πολιτικής ηγεσίας, ειδικά στους ηλικιωμένους πολίτες, να εμβολιαστούν.

Όπως ανέφερε η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, στην πρόσφατη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, ένας στους 4 ασθενείς στις ΜΕΘ, στην ηλικιακή ομάδα άνω των 75 ετών, άτομα δηλαδή που είχαν τη δυνατότητα εμβολιασμού, επεσήμανε, δεν έχει εμβολιαστεί, ενώ μόνο το 65% στους άνω των 80 ετών έκανε την πρώτη δόση εμβολίου ή έκλεισε ραντεβού για εμβολιασμό.".
 
Τι μας λέει ο ποιητής;; Ότι αν 1/4 που βρέθηκαν στην ΜΕΘ δεν είχε κάνει εμβόλιο οι υπόλοιποι τρείς το έκαναν και κατέληξαν ... στην ΜΕΘ.
 
Τι δεν καταλαβαίνω; 
 
Θα σαλτάρει ο κόσμος με αυτά που λέτε και πιθανόν να είναι και αλήθεια....μόνο ένα δεν σας φτάνει... τουλάχιστον δύο φορές κάθε έτος... και βλέπουμε αναλόγως τι θα πουν οι "ειδικοί"... μπορεί να το κάνετε και τρεις και τέσσερις φορές! Σίγουρα δεν είναι κανείς υπεύθυνος... αλλά το καλύτερο με αυτό το "τσίμπημα" είναι δεν σε προστατεύει για τον λόγο για τον οποίο το κάνεις!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η καλύτερη δουλειά σε οποιοδήποτε μαγαζί είναι να σε κάνουν συνδρομητή! Τί, δηλαδή; νόμισες ότι θα πληρώσεις μιά κι έξω και ησύχασες; Σε γέλασαν, κύριος!
Όπως με τα χάπια της χοληστερίνης, που σε πρήζουν οι δόκτορες να τα παίρνεις μιά ζωή. Κι όπως με το on-line Office 365 του Μπίλλη, με 80 ευρώ το χρόνο συνδρομή για να γράφεις κείμενα ...σε άλλον υπολογιστή, ξένον, κάπου μακριά από σένα! (Κάτι ξέρει ο Μπίλλης, που ανακατεύεται και με τα φάρμακα εσχάτως!)

Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν. Ο κοσμάκης ντέ γκαταλαβαίνει! Γίνονται-δέ γίνονται απάτες (και μάλιστα πρωτόγονες), κανείς δεν βάζει μυαλό. Πχ εδώ: https://www.nytimes.com/2021/04/24/business/mackenzie-scott-giving-scams.html (Εξελιγμένη Νιγηριανή απάτη, στο πιό κυριλέ.)

ΑΡΡ. είπε...



Όλη η Ελλάς μια ¨Αγία σκέπη¨ Χανίων. Όπου συγκαταδυναστεύει προ πολλού το χειρότερο παγκοσμίως είδος αριστεροκομμουνιστών και χριστιανών, το απόλυτο εθνοδιαλυτικό, δωροφαγικό και ανθρωποφαγικό μείγμα εξουσίας και με τα
καλύτερα πιστοποιητικά ανθρωπισμού!¨
Ουαί υμίν αλλά τίς ο ιάσων ιατρός; Ο και τρώσας; Βοήθειά μας...