ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ώστε συνελήφθη ο πουστράκος.Είναι κάτι που το περιμέναμε και σας το είχαμε πει ΕΔΩ : " Όσο για τον πουστράκο ... Ο Μένιος νόμιζε....Δεν ρώτησε
Μένιο καλά ξεμπερδέματα τώρα με την Εισαγγελία και καλού κακού ετοίμασε σακ βουαγιαζ..έπρεπε να το περιμένει
ότι εκεί θα καταλήξει η υπόθεση από την στιγμή που ο Μένιος καρφώθηκε και ουσιαστικά αυτοπυρπολήθηκε από την αλαζονεία του Ο "χρήσιμος" που μέσα σε ένα βράδυ έγινε "άχρηστος" και που θα θυσιαστεί για να εκτονωθεί το πρόβλημα που ο ίδιος δημιούργησε .Θα μάθει πως λειτουργεί το πράγμα αλλά με τον δύσκολο τρόπο.Τελειωμένος είναι και οι άσοι που νομίζει ότι έχει θα αποδειχθούν δυάρια Έχουν  μαζευτεί πολλά σε δύο έτη κυβέρνησης της ΝΔ Κάποιος θα πρέπει να πληρώσει γι όλα Και βρέθηκε το θύμα Εθελοντής μάλιστα. Και κάτι μου λέει ότι επειδή είχε σηκώσει ψηλά από παλιά τον αμανέ πιθανόν να του την έχουν στήσει κιόλας και να έπεσε στην παγίδα τους.".  

ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ στον Μένιο....δεν μας άκουσε. Το ιστολόγιο Ζ.Ε βρίσκεται πιο μπροστά στις εξελίξεις ακόμα και από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Οι δύο δράστες φέρεται να ομολόγησαν ότι ο παρουσιαστής τους πλήρωσε για να «γαζώσουν» το σπίτι του

Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης.

Πριν λίγη ώρα ο εισαγγελέας και αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο κανάλι Έψιλον όπου εργάζεται ο γνωστός παρουσιαστής. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν έρευνα στο γραφείο του και κατάσχεσαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Με εντολή εισαγγελέα έγινε κατ’ οίκον έρευνα και στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη. Η έφοδος της Αστυνομίας έγινε στο σπίτι του ταυτόχρονα με τη σύλληψη του στο κανάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύλληψη του, φέρεται να σχετίζεται με το περιστατικό που σημειώθηκε στην οικία του, όταν ο ίδιος κατήγγειλε πριν μερικές μέρες ότι άγνωστοι «γάζωσαν» το σπίτι του με καλάσνικοφ, λίγες μέρες αφότου του είχε αφαιρεθεί η αστυνομική φύλαξη. 

Οι δύο δράστες της επίθεσης στο σπίτι του γνωστού παρουσιαστή, ήταν οι ίδιοι που άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών ομάδας ΔΙΑΣ μετά από καταδίωξη, στην Κηφισιά, στο ύψος της γέφυρας της Βαρυμπόμπης. Οι δράστες συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές, καθώς φέρεται ότι εντοπίστηκε ένα σακίδιο το οποίο έπεσε από τη μηχανή τους, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έγινε ανάλυση του DNA που βρέθηκε στο σακίδιο και έτσι οι αρχές ταυτοποίησαν τους δράστες. Στη συνέχεια, όπως προέκυψε από την βαλλιστική εξέταση, οι κάλυκες ήταν ίδιοι με αυτούς που εντοπίστηκαν έξω από το σπίτι του Φουρθιώτη.

Ομολόγησαν ότι η επίθεση ήταν σκηνοθετημένη

Κατά την ανάκρισή τους μάλιστα από τους άνδρες της αστυνομίας, οι δύο άνδρες φέρεται να ομολόγησαν ότι ο Μένιος Φουρθιώτης τους είχε πληρώσει προκειμένου να «γαζώσουν» την είσοδο του σπιτιού του και το άδειο κουβούκλιο.

Δείτε τη στιγμή που ο ένας από τους δράστες πυροβολεί με το καλάσνικοφ:


 

 ΠΗΓΗ

8 σχόλια:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Δεν θα χρειαστεί σαπούνι....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πως λέει Ρόκκο η παροιμία....Μένιος την φτέρη κούναγε κακό του κεφαλιού του. χα χα χα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε, ρε γλέντια ! Φαντάσου τώρα έναν προαγωγό, φιλαράκι ποινικών που θα εκτελούσαν το συμβόλαιο θανάτου του Βαξεβάνη, να ρίχνει την κυβέρνηση με ροζ βίντεο... 🤪 Γιατί το αγόρι θα κελαηδήσει. 😂 Ω ναι θα κελαηδήσει ...Κούλα σου έρχεται.

ΑΡΡ. είπε...



Αμ, δεν θα κελαηδήσει. Κάπου θα τα εύρωσι στην μέση!
Ο Φού ξέρει γαρ τί τον περιμένει. Ο Καραιβάζ (Κ. δεν ζης, εσύ μας οδηγείς) δείχνει τον δρόμο των φιλοκελάδων για τον απευκταίον αγύριστον Αχέροντα.
Είπαμε η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Το παρακράτος της είη αν καλά
που κάνει την βρώμικη, δημοκρατική πάντα, δουλειά με τους πιο κυριλέ-πιστολέ τρόπους. Μαζί με τα δημοσιομεσίτικα λιβανιστήρια της.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΑΡΡ.....Άμα κινδυνεύεις να σαπίσεις στη φυλακή το ανοίγεις το στόμα σου. Και καις πολλούς. Αν μου έλεγαν ότι ο Φουρθιώτης θα μπορούσε να ρίξει την κυβέρνηση, θα το έχανα το στοίχημα.

Οι κάλυκες από τα καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκαν στο περιστατικό των πυροβολισμών έξω από το σπίτι του παρουσιαστή ταιριάζουν με εκείνους που εντοπίστηκαν κατά την ένοπλη συμπλοκή και καταδίωξη επιβατών μοτοσυκλέτας και αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Επιπλέον, οι αρχές ταυτοποίησαν τον έναν από τους δύο προσαχθέντες, μέσω ανίχνευσης DNA σε σακίδιο το οποίο βρέθηκε στο σημείο της συμπλοκής.

Αν έχει γερές πλάτες (που έχει) θα μιλήσει και αυτά που θα πει θα βγουν και παρα έξω..αλλιώς αν δεν έχει γερές πλα΄τες...θα τον βρουν κρεμασμένο μέσα σε κανά κελί.

Όπως και να έχει πάρε ποπ-κορν κάτσε και απόλαυσε το..έχουμε να δούμε ακόμα πολλά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Παροιμίες :

1- Ο κακός ο καπετάνιος, στην Φουρθούνα πνίγεται! Ο. Αλυτης

2- Μεγάλη Φουρθούνα, υπέροχη κατάσταση! Μάο Τσε Τουνγκ

ΑΡΡ. είπε...



Κόκκινη γάτα, μαύρη γάτα αδιάφορο,
αρκεί να μην πιάνει αρχίδια για ποντίκια.
(Μάο τσε Φουρθ.) Χω, χω!

ΥΓ. Οψόμεθα εις Φουρθίππους!
Εσύ γαρ, Λύκ., που αστροβατείς επί πλέον ξέρεις και τα πλείω.
Πολλαί, και διεσπαρμέναι φιλικώς, εαριναί καλημέραι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ μου φίλε ΑΡΡ...Ζητούσε και απαιτούσε επίμονα 24ωρη αστυνομική φύλαξη ο Μένιος. Το σύμπαν λοιπόν συνωμότησε και η επιθυμία του εκπληρώθηκε.!! Θα έπρεπε να προσέχει τι εύχεται.!! 🤣😂