ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Ελλαδιστάν, κρατάμε με νύχια και με δόντια ζωντανή μια ακατάλληλη καί με την βούλα υποψηφιότητα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σήμερα το Political δημοσιεύει πρωτοφανές άρθρο με χαρακτηριστικά λιβέλου εναντίον της ΓΔΑΕΕ. Άρθρο ανυπόγραφο που ουσιαστικά καταδεικνύει την Διεύθυνση σαν μοναδικό υπεύθυνο καθυστερήσεων στο Υπουργείο, την ίδια στιγμή που το ΓΕΕΘΑ πχ συστήνει τασκ φορσις εντός της Διεύθυνσης και ξεκολλάει της διαδικασίες Γενικά υπάρχει μια τάση επικράτησης της άποψης ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Δεν έχει δηλαδή και μεγάλη σημασία κατά πόσον συνάδει με την νομιμότητα να φτιάχνει το ΓΕΕΘΑ ομάδα εντός της Διεύθυνσης για να τρέξει πρόγραμμα του ΓΕΑ όπως τα rafale.

Πιθανόν το ΓΕΕΘΑ και στην υπόθεση των πλοίων να επιθυμούσε την σύσταση αντίστοιχης ομάδας εντός της Διεύθυνσης για να ελέγξει την διαδικασία. Είπαμε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Γιατί εκ των πραγμάτων ο σκοπός είναι ιερός. Αποκλείεται πχ ο σκοπός να είναι ανίερος και ιδιοτελής. Για να σας κάνουμε το σημερινό του Political πιο λιανά.

1)Από αρχές Φεβρουαρίου έχουμε την απαίτηση των Αμερικανών για αποστολή LoR έτσι ώστε να προχωρήσει η διαμόρφωση των Mmsc Με την απαίτηση του Ρόουντεν αντιπροέδρου της LM κατά την επίσκεψη του στο πεντάγωνο. Με συνεχείς  παρεμβάσεις του Πρέσβη. Με μπαράζ αρθρογραφίας που θεωρεί την αποστολή LoR σαν κάτι φυσιολογικό. Με πλήρη απουσία κριτικής για την αποστολή LoR στο τότε στάδιο της διαδικασίας. Παντελή απουσία κριτικής για το πως στέλνετε LoR προς το USN για έκδοση πλοίου που τελεί από το ίδιο σε άρνηση παραλαβής .

 2) 7/3/2021 το Πρωτοθεμα δημοσιεύει το παρακάτω παραπολιτικό. Έξαλλος ο ΑΓΕΕΘΑ με τον διευθυντή της ΓΔΑΕΕ Θ. Λάγιο, διότι ο δεύτερος παρακάμπτει τον πρώτο και δεν τον ενημερώνει σχετικά ενώ διατηρεί απευθείας γραμμή με τα επιτελεία

Εμείς εδώ επειδή αγαπάμε τις διαδικασίες παραπάνω από τον Φλώρο και τον κάθε Φλώρο παίρνουμε τότε θέση. Καμία δουλειά δεν έχει η ΓΔΑΕΕ να ενημερώνει τον ΑΓΕΕΘΑ για προγράμματα εκτός αρμοδιότητας ΓΕΕΘΑ. Ούτε για πρόγραμματα ΓΕΝ, ούτε ΓΕΑ, ούτε ΓΕΣ Κ η ΓΔΑΕΕ υπάγεται απευθείας στον Υπουργό  . Στα γαλλικά του Φλώρου που γράφει το δημοσίευμα ο Λάγιος θα μπορούσε να απαντήσει με γαλλικά επί 10 δηλαδή. Και με την δύναμη των οργανόγραμματων αλλά αλλά και του κώδικα που δεν προβλέπει μπινελίκια κατά κατώτερων.

3) Πάρα την αφόρητη πίεση η LoR για τα mmsc φεύγει αρχές Μαρτίου Δεν υπάρχει πουθενά κριτική για την αποστολή της LoR πάρα μόνο στο παρόν ιστολόγιο , και σε ελάχιστους άλλους. Πουθενά αλλού.Ταυτόχρονα πλήθος δημοσίευματων αναφέρουν την παράκαμψη της ΓΔΑΕΕ για την αποστολή της LoR.  Κάποια αναφέρουν την αποστολή της LoR από το ΓΕΝ, αλλά από το ΓΕΕΘΑ(???), συμπίπτουν όμως στην παράκαμψη της ΓΔΑΕΕ.

4) Σήμερα λοιπόν βλέπουμε το άρθρο πιστόλα εναντίον της ΓΔΑΕΕ από το Political , και το ιστολόγιο αρχίζει να διαμορφώνει μια άποψη ότι η Διεύθυνση πιέζεται κακήν κακώς να συναινέσει σε περίεργες πρακτικές στην διαδικασία επιλογής των νέων πλοίων για τον Στόλο. Και  ειδικότερα στον χειρισμό της LoR, της απάντησης των Αμερικανών, και του τεχνικού προβλήματος
που καθιστά την επιλογή ή ακόμα και την πρόοδο της αμερικανικής υποψηφιότητας αμφιβόλου νομιμότητας προ της επίλυσης του ζητήματος.

Ελλαδιστάν, κρατάμε με νύχια και με δόντια ζωντανή μια ακατάλληλη και με την βούλα υποψηφιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: