ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Erdogan says turkey remains committed to full EU membership

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ο Ερντογάν λέει ότι η Τουρκία παραμένει προσηλωμένη στην πλήρη ένταξη της στην Ε.Ε. !! This is Stand up comedy. Ο Ταγιπ για τις ΗΠΑ είναι τελειωμένος. Θέλουν Κεμαλιστή ηγέτη .Ο ταγίπ το γνωρίζει αυτό.  Η σωτηρία του Ταγίπ μέσα από Πεκίνο περνά μόνο και όχι από Ε.Ε. Άρα δεν θα πάει ούτε στην Ευρώπη ούτε πουθενά αλλού,  αλλά στο Πεκίνο αν θέλει να μείνει ζωντανός βιολογικά, διότι πολιτικά σε λίγο θα είναι ήδη νεκρός (για λίγο ακόμα θα είναι χρήσιμος)...όπως και ο Μητσοτάκης. Αυτοί οι δύο μαζί θα πέσουνε. Απλά κερδίζει χρόνο ο Ταγίπ λέγοντας όλα αυτά τα αστεία. Η Τουρκία έχει πάει ανεπιστρεπτί στο  Ευρασιατικό στρατόπεδο. 

ANKARA (Reuters) - President Tayyip Erdogan said on Tuesday that Turkey remains committed to full membership in the European Union, for which it is a candidate country despite strains in recent years.

Last month the EU opened the door to begin modernising a customs union with Turkey, and last week its leadership said it would make a proposal to ensure the flow of funding for refugees hosted by Ankara.

Erdogan has downplayed EU membership in recent years as the bloc has ramped up criticism of Ankara’s foreign policy and rights record, and dangled the threat of EU sanctions.

ΠΗΓΗ

 



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν θες να δημοσιευθεί επειδή έχει ονόματα , δεν θα με πειράξει,το σχόλιο γράφεται προς επίρρωσιν των γραφομένων σου

Άκουγα προ εβδομάδος τον απεσταλμένο στην Τουρκία των "Παραπολιτικών" στην εκπομπή του Λάμπρου Καλαρρύτη "εμείς οι Ελληνες" όπου ξετρύπωσε από το RT China την είδηση ότι μετά το "πραξικόπημα" ο Ερτνο έκανε ένα υπερΤΑΙΠΕΔ, με όλα τα κρατικά χαρτοφυλάκια (εταιρίες πετρελαίου, νερού, ηλ/κού, ταχυδρομεία κ.τ.λ.) και έδωσε κομμάτι των μετοχών στούς Σίνες έναντι τιμήματος αρκετών δις $

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ο Ερτνο έκανε ένα υπερΤΑΙΠΕΔ, με όλα τα κρατικά χαρτοφυλάκια (εταιρίες πετρελαίου, νερού, ηλ/κού, ταχυδρομεία κ.τ.λ.) και έδωσε κομμάτι των μετοχών στούς Σίνες έναντι τιμήματος αρκετών δις $ "

Oι Κινέζοι δεν είναι βλάκες, για να δώσουν στην προκειμένη τα ωραία τους δις, πρώτα πήραν. Διάβασε τι λέγαμε πριν το αντιληφθούν όλοι οι άλλοι είτε στα παραπολιτικά είτε αλλού.

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/09/blog-post_54.html

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ:
Το σενάριο συνεχίζεται όπως εξ αρχής κάποιοι το είχαμε δει και προβλέψει
Μετά την οικονομική άλωση της και παράδοση άνευ όρων της Τουρκίας λόγω του εμπάργκο του 2016 στην Ρωσία, έρχεται η Κίνα, προφανώς σε συνεννόηση με Ρωσία και Ιράν, και κατακτά αυτή πλέον και οικονομικά αλλά στο μέλλον και εδαφικά την Τουρκία με αντάλλαγμα οικονομική στήριξη μέσω επενδύσεων. Αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον θα ξεπεταχτούν διάφορα και πολλά κινέζικα εργοστάσια μέσα στην Τουρκική επικράτεια και θα υπάρξει βεβαίως ροή κινέζικου πληθυσμού προς δυσμάς.
Η Κίνα θα αγοράσει τα τοξικά ομόλογα της Τουρκίας και έτσι θα την υποδουλώσει από την μία και από την άλλη θα εκβιάζει την δύση με την πυρηνική οικονομική βόμβα τοξικών και θα απειλεί ότι θα πυροδοτήσει και που ονομάζεται Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ.
Η μέχρι σήμερα απειλή των ΗΠΑ ότι θα εγκαταλείψουν την βάση του Ιντσιρλίκ - που σημαίνει και η αυλαία της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ - πιθανόν να γίνει πράξη στο εγγύς μέλλον.
Η Ευρασία δημιουργείται με γοργούς ρυθμούς και η Κίνα κατακτά τον κόσμο μέσω επενδύσεων. Το μόνο παρήγορο είναι ότι λόγων των επενδύσεων της Κίνας στην Ελλάδα (π.χ λιμάνι Πειραιά) δεν θα επιθυμεί μία ανάφλεξη στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Διάβασε και εδώ τι γράφαμε.
Τουρκία ένα μεγάλο λιμάνι της Κίνας στην Μεσόγειο.!

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2021/03/blog-post_162.html

Όπως έχουμε ξαναγράψει ο "τουρκικός κόσμος " γίνεται η γεωπολιτική οδός του μεταξιού που θα φέρει ευθέως την Κίνα στην Μεσόγειο, χωρίς να πέσει ούτε πιστολιά.!

Μμ. είπε...



Ο Έρδο κρέμεται απ' το βρακί του
τρέμει ο γενιτσαρικός κώλος του
να βγει η μουσουλμάνα ψυχή του.

(Η Κίνα πάντως έχει έτοιμους μεγαρικούς καταυλισμούς για τους κονομημένους αναλώσιμους πολιτικούς του είδους του. Αν γλιτώσουν την κρεμάλα τελικά...)