ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;;
Όπως και όλοι οι προηγούμενοι, έτσι και αυτός γίνεται για να καταστραφεί περισσευούμενο ή τοξικό κεφάλαιο και σχετίζεται με την ισχύ κάποιων νομισμάτων. Όχι των όπλων, που είναι μόνο το αναλώσιμο εμπόρευμα κάθε πολέμου για να ετοιμαστεί, μετά την λήξη του, νέο χρήμα μέχρι τον επόμενο.
Οριοθέτηση γίνεται τώρα στην Ουκρανία των ζωνών επιρροής περισσότερων των δυο παγκόσμιων αποθετικών νομισμάτων.
Το ρούβλι δεν μπορεί να είναι ένα από αυτά αλλά μόνο μέρος κάποιου συνθετικού αντι-δολαριου που ψήνεται περί την Κίνα (που ήδη ετοίμασε και το αντίστοιχο ΔΝΤ του).
Και έτσι, μοιραία, προκύπτει και ο ανασχεδιασμός όλων των συστημάτων που αναπτύχθηκαν (παραγωγής, logistics, ενεργειακά και χρηματοπιστωτικά) στην προηγούμενη παγκοσμιοποίηση της μονοκρατορίας του δολαρίου, που μας τελείωσε με απόφαση των G7 πριν 12 μήνες, αυτή που πυροδότησε και τον πόλεμο, την ενεργειακή κρίση και τον στασιμοπληθωρισμό μεγάλης διάρκειας που θα μας ταλαιπωρήσει για 2-3 χρόνια ακόμα.
Όπερ κανέναν δεν συμφέρει να το κάνει τώρα Κούγκι ή να κλείσει άρον άρον αυτόν τον πόλεμο. Άσε τον λοιπόν να σέρνεται μέχρι να τελειώσει κάθε ισχύς του χαζοευρώ των ευρωζαβών, του μόνου που θα μπορούσε να ισορροπήσει τον παλαβό κόσμο που προκύπτει έτσι, αλλά δυστυχώς σέρνεται στα χέρια ανίκανων νεοφιλελέ ηγετίσκων χωρίς όραμα. Απαιτεί βλέπεις χρόνο αυτή η διευθέτηση!
Και μερικές παραμέτρους ακόμα.
Πχ θα είναι και η Ινδία στην ζώνη του ψηφιακού αντι-δολαριου ή θα κάνει με την Ρωσία μια ενδιάμεση;;
Και πόσο αυτή θα συνεργαστεί ή θα συγκρουστεί τότε και με μια τέταρτη ζωνη, την Παναραβική και ίσως και με μια 5η, στην Λατινική Αμερική, που ψήνεται και που θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο του ευρώ;;
Θα καταλήξει τελικά η Τουρκία στην Ευρασία ή θα μείνει προσκολλημένη στο ΝΑΤΟ ως δούρειος ίππος της;; Γι αυτό εξαρτάται πόσο, τελικά, θα στραβώσει το στόμα του Ερντογάν από ένα "εγκεφαλικό" και πόσα ακόμα εγκεφαλικά θα μπορέσουμε να αντέξουμε και εμείς από το ανεγκέφαλο γκουβέρνο μας, που θέλει να του τα δώσει όλα για κάτι ντιλς που έκλεισαν μαζί του πριν.
Θα έχουμε νέες "Αραβικές Ανοίξεις" λόγω της επισιτιστικής κρίσης μόνο στην Αφρική ή πρέπει να επεκταθούν αυτές και αλλού? Πόσες μπορεί να αντέξει το "παίγνιο" που είναι σε εξέλιξη;;
Αλλά και πόσο θα μπορέσουν να αντέξουν όλες οι ζώνες μετά από την "ζώνη του ίντερνετ", που αυτό αναπτύσσεται χωρίς σύνορα και μεταλλάσσεται γρήγορα προς την 3η του version;; Κάνοντας περιττά όλα τα αποθετικά η εθνικά νομίσματα της εποχής Νίξον και τις ζώνες επιρροής τους και τους 5-6 ψηφιακούς ολιγάρχες του προηγούμενου ίντερνετ που έχουν στηθεί για να στήσουν μια ψηφιακή φεουδαρχία πάνω σε όλες τις οικονομικές ζώνες.
Mην βιάζεσαι λοιπόν! Ίσως οι εκλογές στην Βραζιλία και αργότερα στο Πακιστάν να σταματήσουν αυτό το μέτωπο σύγκρουσης/οριοθέτησης στην Ουκρανία. Για να ανοίξει το επόμενο, κάπου πιο Ανατολικά.
O "Γιος του ανθρώπου" του Rene Magritte το ίδιο ανεγκέφαλος παραμένει, παρά την τεχνολογική εξέλιξη του μήλου.
Πως κάνουν "ανάγνωση" επί αυτών οι γνωστοί σορτάκηδες των χρηματιστηρίων;; Κάπως έτσι ΕΔΩ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου