ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Δεν τους ανήκουν.!! Είναι περιουσία του ελληνικού λαού.

 The F-4s and Mirages are worthless. The F-16C/D Block 30s however, the EU needs to gather funds to buy those for Ukraine right away. They can fit much more powerful radars, which is the biggest limitation of the F-16A/Bs that Ukraine is already receiving. https://t.co/ERGokOB9fS pic.twitter.com/Db52sxWgx3

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Για αυτό ο Δενδιάς  μίλησε για πώληση 24 mirage 2005 & 32 f16 blk 30. Μάλλον αρχίζει να φαίνεται ο λόγος τής αναπάντεχης αθλιότητας του Δένδια. Δεν ήταν ακριβώς λάθος απειρίας. Πλέον όλοι μας γνωρίζουμε πού θα πάνε. Εάν προχωρήσουν στην πώληση, η απάντηση πρέπει να δοθεί στην κάλπη. Δεν τους ανήκουν. 

Είναι περιουσία του ελληνικού λαού . Και για αυτούς που λένε να τα δώσουμε στην Ουκρανία για να πάρουμε  24 F-35 ...Καταρχάς δεν υπάρχουν slot για να πάρουμε F35 blk 5 νωρίτερα του 2030. Επίσης, πιστεύεται ότι θα πουληθούν σε υψηλή τιμή;; Μπιρ παρά θα τα πουλήσουν για να τους δώσουν μια χούφτα jassm er και c8. Είναι μαλάκες οι άνθρωποι και νομίζουν ότι η χώρα είναι τσιφλίκι τους.

Μετά τους ναυαρχαίους με τις δηλώσεις Κυριάκου για γαϊδάρους μαλάκες μείναν και οι πτεραρχαίοι με τις δηλώσεις Δένδια για πώληση Block 30 & -5MK2. Τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς στα επιτελεία που μαθαίνουν τις εξελίξεις στα εξοπλιστικά από την tv.

Υ.Γ Τα Mirage πρέπει να φύγουν όταν εκλείψουν οι λόγοι για τους οποίους εξ υπαρχής αγοράστηκαν. Ε, οι λόγοι ΔΕΝ  έχουν εκλείψει.  

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , τα τσουτσέκια που κάνουν ότι κυβερνούν δεν κάνουν λάθη , κάνουν προετοιμασία της κοινής γνώμης σαν τον Γκέμπελς και να δουν αν τους παίρνει από τις αντιδράσεις . Όπως λες όλα αυτά είναι με δικά μας λεφτά και για συγκεκριμένο λόγο αγοράστηκαν . Για να πάρουν μέρος σε ένα happening ξεπουλούν τα πάντα λες και είναι δικά τους . Οι πτέραρχοι και οι ναύαρχοι κάθονται και ακούν τις παπαριές χωρίς να φέρουν αντίθετη άποψη . Αν δεν μπορούν να αντιδράσουν στα λόγια με σθένος των προδοτών θα πολεμήσουν τον Τούρκο ή τους Αφγανούς κ Πακιστανούς εντός ?
Αφού εν καιρώ ειρήνης δεν αντιστάθηκαν , στον πόλεμο θα πάνε στα χαρακώματα ?
Το νόθο του Γκουζκούνη και καλά είναι τσακωμένο με τον Μητσοθάφτη αλλά τις δουλίτσες του τις κάνει όλες , στις προδοσίες δεν κολλά . Οι ενώσεις των αξιωματικών θα μιλήσουν για τον αφοπλισμό και θα αντισταθούν ή θα ζούμε τις ίδιες μέρες πριν τον αφοπλισμό της Κύπρου και μετά ξαφνιάστηκαν .

kakos04

Ανώνυμος είπε...

Μη λες ψεματάκια... ΝΑΙ, ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ! Και τα άψυχα και τα ΕΜΨΥΧΑ. Ο λαός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. Ρώτα και το ΣΤΕ να σου πει...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 27 Μαρτίου 2024 στις 9:07 π.μ.

Δεν μου λες κλαπααρχίδα τα αρχίδια μέσα στο παντελόνι σου είναι δικά σου η μήπως κι αυτά ανήκουν στο ΣΤΕ;;; Που θα μας πεις ότι λέμε και ψεματάκια.!!!

Να υποθέσω ότι ανήκεις στους ψηφοφόρους του Κυριάκου, του Αλέξη, του Νίκου και του Δημήτρη... πάτε και εσείς στις παρελάσει μνήμης για την επανάσταση του 1821;; Ναι! Γνωρίζουμε ότι δεν έχετε συνείδηση και πηγαίνετε... αλλά δεν πάμε εμείς. Ντρεπόμαστε και φοβόμαστε την οργή των νεκρών και των αγέννητων.... θα έρθει αυτή η μέρα που θα συνωμοτήσουν, θα σας κυκλώσουν και θα πάρετε αυτό που σας αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Τ' αρχίδια μου είναι εκεί που πρέπει να είναι και όχι στη κεφάλα μου. Μιλάμε με ευσεβείς πόθους ή με όρους αλήθειας; Γιατί η αλήθεια είναι ότι με την κατάλληλη μίζα, οι μητσοτάκηδες θα πουλήσουν Θράκη-Αιγαίο-Κύπρο και δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ να τους σταματήσει. Αυτό λέγεται φιλελεδισμός. Κι αν δεν ξέρεις τιν τουτ, κάνω μαθήματα κατ' οίκον, τιμαί λογικαί.
Μάθημα 1: Τα πάντα ανήκουν σε αυτούς που επιλέγουν διεθνή δίκτυα. Στην Ελλάδα αυτό είναι πανεύκολο γιατί ο εκλογικός νόμος είναι πιο ολιγαρχικός από παντού, μαθήματα που πήραμε από αγγλεταίρα μεριά.
Μάθημα 2: Θεσμοί δεν υφίστανται. Όποιος τσινάει, λαμβάνει μια βαλίτσα με τούβλα και ή γίνεται πλούσιος ή γίνεται μακαρίτης. Οι λιγούρηδες ελληνόφωνοι λαμβάνουν αναδρομικά, ούτε καν βαλίτσα. Κι αν κάποιος είναι πεισματάρης λαμβάνει θάνατο βιολογικό (Κρανιδιώτης και υιός) ή ηθικό (φωτό με τεκνά).
Μάθημα 3: Οι ένοπλες δυνάμεις είναι πασσέ. Όμως οι μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν υπερωρίες (όρα αγγλεταίρα), όχι φυσικά για τη πατρίδα, αλλά για να εκτελούν όλα τα ανωτέρω. Γιατί οι χαφιέδες είναι εξ' ορισμού οι πιο "δεκτικοί".
Μάθημα 4: Στον λαό δεν ανήκει τίποτα. Απλά πληρώνει. Βασικά δεν του ανήκει πλέον ούτε η ζωή του. Στην Ελλάδα ο φιλελεδισμός συνδυάζεται και με εθνοκάθαρση. Στο Μάτι, από την έμμεση δημογραφική εθνοκάθαρση περάσαμε στην άμεση. Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, τα εμβόλια και τα Τέμπη, οι εντολές μη πυρόσβεσης των δασών δεν με σόκαραν.
Μάθημα 5: Αυτά εφαρμόζονται σε κράτη που είναι ήδη σάπια. Τους ευνουχισμένους στρατιωτικούς, τους δικαστές-τσούλες, τους γιατρούς που σκότωναν κόσμο στις ΜΕΘ δεν τους γέννησε ο μητσοτάκης, προϋπήρχαν. Ο μητσοτάκης είναι απλά ο καταλύτης. Τρώει το αστάρι που κρύβει το τρύπιο μέταλλο και το καράβι μπλουμ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Τ' αρχίδια μου είναι εκεί που πρέπει να είναι και όχι στη κεφάλα μου"

Δεν μου λες παλικάριμ...είσαι ηλίθιο;; Σου πε κανείς αν τα αρχίδιας ειν στην κεφάλας σας;;; ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΕ μπρε σε ρώτηξα;;

" τα αρχίδια μέσα στο παντελόνι σου είναι δικά σου η μήπως κι αυτά ανήκουν στο ΣΤΕ;;;"

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΑΛΟΝ ρε συ γράφω...και αν ανήκουν κι αυτά στο ΣΤΕ ρώτηξα.!!!!!

Άσε τα μαθήματα το λοιπόν για άλλους κι ούχι σε τα μας.Θα σου πούμε σε δυο γραμμούλες όλο το νόημα για αυτό το κατεβατό με τα 5 μαθήματα που έστειλες. Άκου το λοιπόν για να μαθαίνεις...τι γράψαμε πρόσφατα :

...ζούμε σε ένα ανθελληνικό κράτος , με ένα εφιαλτικό πολιτικό προσωπικό, όπου το ψηφίζει ένας προδότης λαός. TEΛΟΣ εκπομπής για σήμερα.