ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Η καλύτερη επιλογή για εμάς εμάς ΔΕΝ είναι οι Patriot....είναι SAMP-T με Aster 30 Blk 1NT για διασυνδεσιμότητα με τις FDI

 Greece Is Ready to Transfer Its S-300 SAM Systems to Ukraine, But in Exchange for Patriothttps://t.co/oUybiiIHKH pic.twitter.com/djdYwO4QQQ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μάλιστα ....σύμφωνα με το D.E η Ελλάδα είναι έτοιμη να μεταφέρει τα συστήματα S-300 SAM στην Ουκρανία, αλλά σε αντάλλαγμα για Patriot. 

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι τα συστήματα των S-300 έχουν ήδη φύγει* για Ουκρανία. Όπως ακριβώς ήρθαν μέσα σε κοντέινερ.!! Δεν υπάρχει ποτέ καπνός δίχως φωτιά και τελευταία όλο και πληθαίνουν οι φωνές που λένε για μεταφορά των S-300 στην Ουκρανία. Είναι οι "λαγοί" του συστήματος που προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για την τελική παραδοχή της αποστολής των S-300 στην Ουκρανία.

Η καλύτερη επιλογή για εμάς εμάς ΔΕΝ είναι οι Patriot....είναι SAMP-T με Aster 30 Blk 1NT για διασυνδεσιμότητα με τις FDI. Οι Γάλλοι θα πρέπει να προσφέρουν μια τέτοια λύση, γιατί ταυτόχρονα θα διευκολύνει την σύναψη νέων συμβολαίων για FDI.

Εάν δεν το κάνουν όμως, τότε η καλύτερη λύση είναι Patriot με ισραηλινούς  πυραύλους stunner που φτάνουν την εμβέλεια των 200km. Δηλαδή από Κρήτη ο πύραυλος φτάνει Ρόδο, όπως και με τους S-300.

Τι σας λέγαμε ΕΔΩ..όταν ρωτούσαμε ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΗΤΑΝ ΟΙ S-300 ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΩΡΕ ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ;;; Το οποίο σύστημα των S-300 μπορούν να μπορούν να ανιχνεύσουν τα αμερικάνικα F-35 που περιπολούν στην Αν.Ευρώπη...η είδηση ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: