ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Έλα να ετοιμαζόμαστε για τον τελικό των 100 μέτρων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Και ενώ όλη η προσοχή του κόσμου είναι στραμμένη στην Ουκρανία και στην Ρωσία, τα δικά μας "μάτια" είναι στραμμένα στην Ταιβάν.

Ο ανώτατος αξιωματούχος άμυνας της Ταϊβάν επιβεβαίωσε ότι στρατεύματα των ΗΠΑ βρίσκονται στα ανοικτά των ακτών της Κίνας, καθώς ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος συνεχίζει να κλιμακώνεται και να πηγαίνουμε για το κατοστάρι που λέγαμε ΕΔΩ.. *

Ο Chiu Kuo-cheng, υπουργός Άμυνας της Ταϊβάν, ρωτήθηκε από δημοσιογράφους σχετικά με μια αναφορά ότι τα στρατεύματα των ΗΠΑ είχαν προχωρήσει από την Ταϊβάν σε μικρά νησιά σε κοντινή απόσταση από την ηπειρωτική Κίνα, όπως το νησί Kinmen. Η απάντηση του Τσίου επιβεβαίωσε ότι τα στρατεύματα στην πραγματικότητα είχαν προχωρήσει πιο κοντά στην Κίνα. Ο  χάρτης παρακάτω δείχνει πού έχουν πάει τα στρατεύματα των ΗΠΑ και πόσο κοντά βρίσκονται τώρα στην ηπειρωτική χώρα της Κίνας.


Η Κίνα έχει πει εδώ και καιρό στην Ταϊβάν και στον κόσμο ότι η τοποθέτηση αμερικανικών στρατευμάτων στην Ταϊβάν θα θεωρηθεί ως «εισβολή στην Κίνα» και θα αντιμετωπιστεί ως τέτοια. Όχι μόνο οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει τώρα στρατεύματα στην Ταϊβάν, αλλά έχουν μεταφέρει μερικά από αυτά τα στρατεύματα σε ένα νησί σε απόσταση ενός μιλίου από την ηπειρωτική Κίνα! 

Πρόκειται για μια κατάφωρη πρόκληση από τις Ηνωμένες Πολιτείες. είναι σχεδόν σαν οι ΗΠΑ να προσπαθούν να ξεκινήσουν έναν μεγάλο πόλεμο με την Κίνα!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά έχουν μέσα στο κεφάλι τους, και ΤΙΝΟΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ οι Τυφώνειοι Γάιδαροι εκεί στις ΗΠΑ. Είναι σαν να δίνουν το τέλειο άλλοθι στην Κίνα για να ξεκινήσει την ΕΙΣΒΟΛΗ της στην Ταιβάν.

* " Το αίμα κινεί την ιστορία, εάν με τον πόλεμο στην Ουκρανία - Αρμενία η ιστορία άρχισε ο μαραθώνιος... τώρα με τους κάτω, μπήκαμε στο πένταθλο... με το Κόσοβο θα εισέλθουμε στα 200μ (ετοιμαστείτε για τον Γ' Βαλκανικό Γύρο με απ' όλα)... και σε περίπτωση Ταϊβάν μεριά, μπαίνουμε στον τελικό τον 100μ."

Είχαμε προειδοποιήσει για την Ταϊβάν πολλές φορές . Η άποψη του ιστολογίου εδώ και καιρό ,είναι ότι η Κίνα θα εισβάλλει στην Ταιβάν το έχουμε ξαναπεί ΕΔΩ ,ΕΔΩ και ΕΔΩ. Είχαμε πει επίσης ότι ότι η Κίνα θα κάνει την κίνηση αυτή το πολύ μέχρι το 2025. Και από ότι φαίνεται τα πράγματα άρχισαν να κλιμακώνονται.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αεροναυτικές αποβάσεις πετυχαίνουν μόνο στα υγρά όνειρα των στρατηγών. Μόνο αν "συνεργαστεί" κι ο αμυνόμενος πετυχαίνουν: Κύπρος, Νορμανδία. Στην Κρήτη ο ανθός της Βέρμαχτ σφαγιάστηκε από αμάχους, οι Άγγλοι οπλίσανε όταν οι Κρητικοί θέλησαν να μπουκάρουν στο Μάλεμε για να το σαμποτάρουν (αν μου είπε ψέματα ο σχωρεμένος ο παππούς μου, σου λέω και 'γω). Αν δεν υπάρχουν αραπάκηδες και μπονάνοι στη Ταϊβάν, οι Κινέζοι θα κάτσουν στ' αυγά τους, γι' αυτό οι αμερικάνοι τους τσιγκλάνε. Μάλλον ο Τραμπ θα βγει τελικά και τρέχουν να προλάβουν για να μην σκάσει η φούσκα στα μούτρα τους. Υστερικιές όμως θα βρεις μόνο στη δύση. Στην Ανατολή πάνε γιαβάς-γιαβάς. Να δούμε τι θα κάνει κι ο Πούτιν τώρα που η "Χαμάς" εκτέλεσε Ρώσους. Άσε τι γράφει η οχιά ο Μεντβέντεφ, λαγός είναι και όχι του Πούτιν...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Να δούμε τι θα κάνει κι ο Πούτιν τώρα που η "Χαμάς" εκτέλεσε Ρώσους. Άσε τι γράφει η οχιά ο Μεντβέντεφ, λαγός είναι και όχι του Πούτιν..."

Για ποιά χαμάς μιλάς αφού ποιάστηκε ζωντανός ένας από τους αυτούς που έκαναν την επίθεση;; Τώρα θα καλοπεράσει και θα τα ξεράσει όλα.

https://twitter.com/Partisangirl/status/1771253716244398422

Ο παππούς σου όπως και οι άλλοι παππούδες ανήκαν σε άλλη γενιά Ελλήνων ποιο σκληραγωγημένη ποιο πολεμική γενιά. Και χωρίς την βοήθεια των Άγγλων έκαναν θαύματα από μόνοι τους. Ο Μεντβέντεφ ανήκει σε διαφορετική "κλίκα" από αυτή που ανήκει ο σωσίας που παριστάνει τον Πούτιν.

Σε όλα τα άλλα που γράφω στην ανάρτηση θα επαληθευτούμε μέχρι τελείας.

Ανώνυμος είπε...

Η "Χαμάς" είναι σε εισαγωγικά. Ειρωνεύομαι. ΓΚΛΑΝΤΙΟ λέγονται οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που χτύπησαν. Οι ίδιοι που χτύπησαν τη συναυλία στο Ισραήλ. Κι αν πιαστεί κανένας αυτοφοράκιας που φωνάζει "Αλλάχ μεγαλοδύναμε", πάλι Γκλάντιο θα λέγονται...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Tα είδα τα εισαγωγικά. Αλλά και πάλι και με εισαγωγικά είναι λάθος να λέμε την λέξη Χαμάς. Λέγε καλύτερα ΝΑΤΟ/cia δηλαδή μυστικές υπηρεσίες.

Η Gladio βρίσκεται ακόμα και πίσω από τους γκρίζους λύκους της Τουρκίας.Τους πατρονάρει, τους χρηματοδοτεί και τους καθοδηγεί σε επιχειρήσεις εισοδισμού η συντηρητική πτέρυγα της ΣΙΑ και όχι ο Ερντογάν.Ούτε το τουρκικό κράτος, ούτε η ΜΙΤ, έχουν την ικανότητα να διεξαγάγουν τέτοιου είδους επιχειρήσεις.
Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο την βγάζουνε καθαρή μέχρι τώρα, απλώς τους καλύπτει η ΣΙΑ.

Οι Γκρίζοι Λύκοι, είναι η διάδοχη κατάσταση της Γκλάντιο, της Στέϊ Μπιχάϊντ και της Κόκκινης Προβιάς.

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλα να μην ξεχναμε το διακοσαρι που θα γινει εδω διπλα μας.
αναρωτιεμαι μονο πως θα το φουντωσουν το φυτιλι στο κοσοβο!