ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Οι τρομοκράτες του Μεγάρου Μουσικής της Μόσχας εκπαιδεύτηκαν στην Κωνσταντινούπολη για δύο μήνες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι τρομοκράτες του Μεγάρου Μουσικής της Μόσχας εκπαιδεύτηκαν στην Κωνσταντινούπολη για δύο μήνες. Και προσλήφθηκαν μέσω της Πρεσβείας της Ουκρανίας* στο Τατζικιστάν!

Και οι τέσσερις τρομοκράτες εκπαιδεύτηκαν σε ένα από τα στρατόπεδα στην Τουρκία. Η προετοιμασία (για δύο μήνες) έγινε στην Κωνσταντινούπολη Η στρατολόγηση δολοφόνων για την τρομοκρατική επίθεση στον χώρο συναυλιών του Crocus City Hall της Μόσχας οργανώθηκε μέσω της Πρεσβείας της Ουκρανίας στο Τατζικιστάν, σύμφωνα με έναν στρατιωτικό εμπειρογνώμονα, πρώην αξιωματικό των ειδικών υπηρεσιών, απόστρατο συνταγματάρχη Bakhtiyer Rakhmonov.

Λίγες εβδομάδες πριν από την τρομοκρατική επίθεση, στον ιστότοπο της ουκρανικής διπλωματικής αποστολής εμφανίστηκαν πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση ξένων να ενταχθούν στη λεγόμενη «Διεθνή Λεγεώνα». Το μήνυμα αφαιρέθηκε αργότερα.

Ο πρέσβης της ουκρανικής πρεσβείας στη Ντουσάνμπε είναι ο πρώην επικεφαλής της ξένης υπηρεσίας πληροφοριών και το ίδιο το προξενείο αναζητούσε δράστες λίγες εβδομάδες πριν από την τρομοκρατική επίθεση, δημοσιεύοντας μια εντολή για πρόσληψη δολοφόνων ανοιχτά στη σελίδα της Πρεσβείας του Ουκρανία στο Τατζικιστάν.

Οι εργασίες για τη στρατολόγηση αλλοδαπών διεξήχθησαν από τον Έκτακτο Πρέσβη της Ουκρανίας Βαλέρι Ευδοκίμοφ, πρώην επικεφαλής της ξένης υπηρεσίας πληροφοριών υπό τον Ζελένσκι. Ο Evdokimov ήταν επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών της Ουκρανίας από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως τον Ιούνιο του 2020.

* Οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες το οργάνωσαν μόνοι τους όλο αυτό;; ΟΧΙ φυσικά. Αν συνδυάσουμε πριν το τρομοκρατικό χτύπημα στην Μόσχα, την "απόλυση" της Νούλαντ, αυτό μας δείχνει ότι η μια φράξια της ΣΙΑ βοήθησε την Ουκρανία. Αλλά όταν το πήρε "μυρωδιά" η άλλη φράξια της ΣΙΑ, προσπάθησε να το ακυρώσει, απολύοντας την  χοντρονούλαντ...και προσπαθώντας (όχι πολύ έντονα) να αποτρέψουν το χτύπημα. Άλλωστε όποιος τρομοκράτης εκπαιδεύεται σε στρατόπεδο στην Τουρκία το γνωρίζουν εκεί στην ΣΙΑ.

Όμως τα πιόνια που έκαναν την επίθεση ΔΕΝ ειδοποιήθηκαν έγκαιρα, και την πατήσανε. Το ερώτημα το οποίο με βασανίζει και το ψάχνω είναι αν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες την είχαν σακουλευτεί την βρωμοδουλειά επειδή τους ΕΝΗΜΈΡΩΣΑΝ (ναι ενίοτε μιλάνε μεταξύ τους) ή τους έπιασαν στον ύπνο;;

9 σχόλια:

Dojo Westend είπε...

Πάντως βόλεψε πολύ κόσμο το χτυπημα. Κυρίως Ρωσία, Ισραήλ και Αμερική. Προφανώς η μια μυστική υπηρεσία γνωρίζει τις ενέργειες της Άλλης αλλά δεν ξεμπροστιάζονται επίσημα. Προφανώς εάν υπάρχει ένα κοινό κέντρο διοίκησης υπάρχει και μια κεντρική μυστική. Όπως έλεγε και ο Κουμφουκιος όσο ψηλά κι αν βρίσκεσαι κάπου δίνεις λόγο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έτσι ακριβώς Dojo τους βόλεψε όλους αυτό το τρομοκρατικό χτύπημα. Και τους Ρώσους διότι τους δίνει τώρα "πάτημα" να ισοπεδώσουν ότι θέλουν στην Ουκρανία (μέχρι εκεί βεβαίως που έχουν συμφωνήσει)....και την μια φράξια της ΣΙΑ να ξεφορτωθούν την Νούλαντ...και το Ισραήλ.

Ανώνυμος είπε...

Οι αυτοπτες μαρτυρες παντως μιλουσαν για λευκος, ξανθους και γυμνασμενους εκτελεστες, ουδεμια σχεση λοιπον με τους συλληφθεντες εκ πρωτης οψεος

ΛΟΚΙ

Μμ είπε...




Απ' ότι βλέπω φάτσες μπουμπούκια,
ό, τι πρέπει για του Βλαντ τα παλούκια.


¨Πολλή ομίχλη¨ θα έλεγε ο Κλαούζεβιτς,
¨περισσότερο φως¨ και ο Γκαίτε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ ΛΟΚΙ

Δεν χρειάζεται κανένας αυτόπτης μάρτυρας, διότι οι τρομοκράτες που επιτέθηκαν στην αίθουσα συναυλιών μέσα στη Ρωσία, προφανώς φορούσαν κάμερες Body Cam ή κάμερες "Go-Pro-Type" και τράβηξαν βίντεο τους εαυτούς τους καθώς σφαγιάζουν αθώους ανθρώπους.

Ο τρομοκράτης μπαίνει από την πόρτα στην αίθουσα και αρχίζει να πυροβολεί. Τουλάχιστον έξι άτομα πέφτουν κάτω από τα πυρά του όπλου του. Λουτρό αίματος και παντού το αίμα πιτσιλίζει τα πάντα. Καθώς το άτομο που φοράει την κάμερα γυρίζει, ένας άλλος τρομοκράτης φαίνεται να γονατίζει στον λαιμό ενός άλλου θύματος, το οποίο είχε ήδη πυροβοληθεί, αλλά ήταν ξαπλωμένο, τραυματισμένο και πέθαινε, στο έδαφος. Ο δράστης φαίνεται επανειλημμένα να κόβει το λαιμό των θυμάτων --- τουλάχιστον ΔΕΚΑ ΜΑΧΑΙΡΙΈΣ, με το αίμα να αναβλύζει από τα ανοιχτά τραύματα του.

https://prnt.sc/Y5nMOPYD24qq

https://prnt.sc/QQ6irkAzKLAf

Ωστόσο, το βίντεο είναι τόσο τρομακτικό, τόσο έξω από κάθε ανθρώπινη συμπεριφορά, ακόμη και εξ αποστάσεως «ανθρώπινη», και τόσο αποκρουστικά βίαιο, που απέκρουσα την ιδέα να βάλω το βίντεο. Μόνο φωτογραφίες στέλνω που δεν θα προκαλέσουν συναισθηματική αγωνία στις οικογένειες.

Οι δράστες είναι αυτοί που φαίνονται στην φώτο της ανάρτησης.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και αυτή εδώ...όλες οι φώτο είναι από τις κάμερες που φορούσαν πάνω τους οι τρομοκράτες....οι εργοδότες τους έπρεπε να έχουν εικόνα και ήχο από πρώτο χέρι.

https://prnt.sc/Dw0VdlmXrPOV

Dojo Westend είπε...

Ο Τατζικος που εμφανίζεται γονατιστός να ομολογεί, ότι λέει είναι αλήθεια. Πολύ απλά γιατί η αλήθεια ελευθερώνει και στην συγκεκριμένη περίπτωση ελευθέρωσε τρόμο. Το μπλουζάκι χορεύει σάλτσα και το πρόσωπο του είναι χαμένο. Σωματικά αυτό δεν μπορεί να αποδοθεί ούτε απ τον μεγαλύτερο ηθοποιό.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς φίλε Dojo....Όποιος σχεδίασε αυτό το χτύπημα με σκοπό είτε να παρασύρει τους Ρώσους να ενεργήσουν παρορμητικά εκτός Ουκρανίας είτε γιατί πίστεψε ότι έτσι προσφέρει στήριξη στους Ουκρανούς πρέπει να είναι τελείως ηλίθιος.

Το μόνο που θα καταφέρει θα είναι ένας μεγαλύτερος πανικός και διχασμός μεταξύ των Ευρωπαϊκών κρατών και των μελών του ΝΑΤΟ και αν η Ρωσία τελικά μεταφράσει στο τέλος αυτό το χτύπημα ως πολεμικό εντός της πρωτεύουσας της τότε ενεργοποιείται και μια προϋπόθεση που η ίδια έχει θέσει για τυχόν περίπτωση χρήσης όπλων μαζικής καταστροφής.

Dojo Westend είπε...

Σίγουρα πιάστηκαν κάποιοι ηλίθιοι αλλά έτσι ήταν το σχέδιο εξ αρχής. Μόλις το δέσουν λίγο οι Ρώσοι θα δώσουν προθεσμία 72 ωρών να εγκαταλήψουν το έδαφος της Ουκρανίας όλοι οι ξένοι υπό τα όπλα ή σύμβουλοι. Και αυτό θα προκαλέσει κρίση είτε κάτσουν είτε φύγουν. Δεν βλέπω καλά Μακρον και των συν αυτώ.