ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Μείνε ήσυχη Αγγλία.!! Αυτό είναι που σε προστατεύει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μείνε ήσυχη Αγγλία.!! Αυτό είναι που σε προστατεύει.

Το πεδίο πωλήσεων όπλων δεν ταιριάζει με την πραγματικότητα. Αυτό είναι ένα συμπέρασμα που εξάγουν πολλοί αφού είδαν τι συνέβη σε ένα τανκ «Challenger 2» στα πεδία μάχης της Ουκρανίας: η Ρωσία τα τρώει για πρωινό!

Η Rheinmetall BAE Systems Land είναι ένας μεγάλος εργολάβος Άμυνας. Κατασκευάζουν διάφορους τύπους εξοπλισμού και διαφημίζουν την αξιοπιστία αυτού του εξοπλισμού. Να τι λένε ότι κάνουν:

"As an integrated technology group, the listed company Rheinmetall AG, headquartered in Düsseldorf, stands for a company that is as strong in substance as it is successful internationally, and that is active in various markets with an innovative range of products and services. Rheinmetall is a leading international systems supplier in the defence industry and at the same time a driver of forward-looking technological and industrial innovations in the civilian markets. The focus on sustainability is an integral part of Rheinmetall's strategy. The company aims to achieve CO2 neutrality by 2035.

Through our work in various fields, we at Rheinmetall take on responsibility in a dramatically changing world. With our technologies, products and systems, we create the indispensable basis for peace, freedom and sustainable development: security
."

Κατασκευάζουν το «Challenger 2» Tank. Δείτε πώς διαφημίζουν μερικά από αυτά:


 

Όμως οι πωλήσεις ΔΕΝ ταιριάζουν με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Ιδού η πραγματικότητα από τα πεδία μάχης της Ουκρανίας:

 Πρόκειται για ένα Main Battle Tank "Challenger 2" που κατασκευάστηκε από την Rheinmetall / BAE Systems Land. 

Το πεδίο πωλήσεων λέει ότι μπορεί να λειτουργήσει σε «σύγκρουση υψηλής έντασης». Στην πραγματικότητα . . . . προφανώς όχι και τόσο πολύ. 

Ουάου! Ο πυργίσκος βγήκε από την τρύπα στο κέντρο του τάνκ, μάλλον για να ξεκουραστεί. Οι τροχοί έχουν σβήσει και/ή λιώσει. Κατεστραμμένο τελείως. Η πλαϊνή θωράκιση πάνω από τις ράγες και οι τροχοί παραμορφωμένοι και θρύψαλα. 

Κατά κάποιο τρόπο, αυτό δεν φαίνεται όπως θα περίμενε κανείς να δει σε ένα "κύριο άρμα μάχης", σε ένα πεδίο μάχης. Τι συνάντησε αυτό το τανκ που το σκότωσε; Ο Ρωσικός Στρατός.  Αν αυτό είναι ότι καλύτερο έχει να προσφέρει το ΝΑΤΟ, τότε εγώ δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι ότι το ΝΑΤΟ δυστυχώς είναι για τα λιοντάρια. Αυταπατάται ως προς την «ανωτερότητα» των δυνάμεών του.  

Αν αυτά θα τα έβαζαν εναντίον της Ρωσίας, μου φαίνεται ότι το ΝΑΤΟ δεν έχει πιθανότητες! Αλλά αυτό δεν είναι  πραγματικά το θέμα, τώρα, έτσι;; Το πραγματικό θέμα είναι πόσο κοστίζουν αυτά τα τανκς στους φορολογούμενους και πόσα μπορεί να κερδίσει το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα (MIC). Ρώτησα την Google "Πόσο κοστίζει ένα τανκ Challenger 2. Ακολουθεί η απάντηση:


Έτσι, υποθέτοντας ότι η Google είναι σωστή, για 4,9 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δολάρια το καθένα, οι φορολογούμενοι μπορούν να είναι ήσυχοι γνωρίζοντας ότι αυτό τους "προστατεύει". Ή . . . ίσως να μην κοιμάστε και τόσο ήσυχοι αφού δείτε τι συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο!  

Εντάξει, για να κοιμηθείτε εύκολα, απλώς πληρώστε τα χρήματα και αγοράστε περισσότερα τανκς. . . το MIC πρέπει να κερδίσει! Πρέπει να κάνουν δωρεές σε πολιτικές εκστρατείες για να μπορούν οι πολιτικοί που εκλέγονται. . . αγοράστε περισσότερα τανκς! Πραγματικά δεν πρέπει να δίνετε προσοχή σε ιστορίες όπως αυτή. μπορεί να είναι κακό για τις πωλήσεις της Rheinmetall/BAE Systems Land.

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα κ.Λύκαστρε, βλέπω ότι φτιάχνει τα φορτηγά ΤΑΤΡΑ ο οίκος των Σαούδ.........

Αυτά μαζί με τα ρώσσικα ΚΑΜΑΖ βγαίναν πρώτα στο Παρίσι -Ντακάρ πριν από καμμιά 10ετία, μπράβο στους κελεμπίες, σκ@τ@ στους Νταίους

ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Βεβαια καλο θα ήταν να γνωρίζουμε το είδος του πυρομαχικού που έπληξε το tank ή μήπως ήταν συνδυασμός πυρομαχικών....
Ένα tank που εκρήγνυται από το εσωτερικό του φέροντας μέσα το μεγαλύτερο μέρος του οπλισμού του...σαφώς και θα γίνει κολυμπηθρόξυλο....
Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν τύπο άρματος...αν δεν έχουμε σαφές ιστορικό του τι συνέβη στο συγκεκριμένο άρμα δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα...

Απλός ανώνυμος σχολιαστής