ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Το GPS είναι πλέον MΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ από το Καλίνινγκραντ της Ρωσίας την Κοπεγχάγη της Δανίας, τη Βαρσοβία της Πολωνίας, και μέχρι το Βερολίνο της Γερμανίας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το GPS είναι πλέον MΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ από το Καλίνινγκραντ της Ρωσίας  την Κοπεγχάγη της Δανίας, τη Βαρσοβία της Πολωνίας, και μέχρι το Βερολίνο της Γερμανίας. 

Η Άσκηση "Steadfast Defender"  του ΝΑΤΟ είναι κυριολεκτικά ανάπηρη καθώς τα όπλα υψηλής τεχνολογίας, καθοδηγούμενα από GPS, δεν μπορούν να λειτουργήσουν!Η άσκηση «Σταθερός υπερασπιστής» του ΝΑΤΟ είναι η μεγαλύτερη εδώ και πολλά χρόνια,και εκλαμβάνεται στη Ρωσία ως σοβαρή απειλή.  

Οι ερωτήσεις που τίθενται τώρα είναι, είναι αυτό ένα τεστ;; Μπλοφάρει η Ρωσία;; Ή μήπως η Ρωσία πρόκειται να επιτεθεί, δεδομένης της κρυφής συνομιλίας που διέρρευσε για τους Γερμανούς αξιωματικούς μου μιλούσαν για επίθεση στη Γέφυρα της Κριμαίας, αλλά κρύβει τον σχεδιασμό και τη συμμετοχή της Γερμανίας σε αυτό;;

Τα ερωτήματα αποκτούν πολύ πιο σοβαρή χροιά με τη χθεσινή  «εισβολή» από δύο ΝΑΤΟϊκά F-16 και ένα F-35 του ΝΑΤΟ, όλα από τη Ρουμανία, έχοντας εισέλθει στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας για 32 λεπτά περίπου . Αυτά τα αεροσκάφη δεν επιτέθηκαν σε τίποτα, αλλά το F-35 σαφώς αναζητούσε και εντόπισε ρωσικά ραντάρ μέσα και γύρω από την Κριμαία.

Αυτή η κατάσταση με Ρωσία-Ουκρανία/ΝΑΤΟ γίνεται πολύ πιο επικίνδυνη κάθε μέρα που περνάει. Η Δύση, μέσω του ΝΑΤΟ, επιδίδεται σε πολύ προκλητικές ενέργειες. 

10 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα σε ολους.
Θα καταστρεψουν την Ευρωπη και μετα θα σταματησουν οι φιλοι μας οι Αμερικανοι.
Βεβαια τετοια Ευρωπη καλα να της κανουν,σηψη και δυσωδια.
Ο πολεμος θα σωσει και εμας.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιες σκέψεις επί του θέματος, αν και ψιλοάσχετος:
α) οι Ρώσσοι έχουν το δικό τους σύστημα γεωεντοπισμού, και ένας φίλος μου χαιτέκ φρήκ και αρκετά πληροφορημένος μου είπε πως είναι τουλάχιστον ισάξιο.Μήπως όμως το έκλεισαν οι ίδιοι οι ΝΑΤΟ'ι'κοί για λόγους απόκρυψης,και χρησιμοποιούν κάτι άλλο(αν υπάρχει) ;;;
Αν όντως τους τύφλωσαν οι Ρώσσοι και δεν υπάρχει εναλλακτική, τότε ξέρουμε ότι υπάρχει και 2ο αντίδοτο για τα Μπα'ι'ρακτάρ, εκτός κάποιου ΕΜΡ "κανονιού".
Για κάποιο λόγο-επειδή τα έχω πάρει με τους γερμανούς εδώ και 10 μέρες, μου ήρθε στο μυαλό χτές και σήμερα ότι οι επικοινωνίες του ΕΣ έχουν περάσει στα χέρια της Ντόυτσε Τέλεκομ
β)Αν θυμάμαι καλά τις αναρτήσεις σας,νομίζω ότι και πέρυσι τον Ιούνιο είχε μια εξίσου τεράστια ΝΑΤΟ'ι'κή άσκηση κάπου σε Πολωνία-Βαλτική (εσείς το είχατε αναφέρει ως πρόβα επίθεσης),αλλά και ότι και είχε ξανατυφλωθεί το σύστημα γεωεντοπισμού (όχι όμως τις ίδιες μέρες)
γ) τελικά γιατί οι Ρώσσοι αφήνουν το ΦΑ των αγωγών της Ουκρανίας να φτάνει απρόσκοπτα στη Γερμανία;;Εκτός αν περιμένουν 6 μήνες να τους το κόψουν όταν θ'αρχίσουν τα κρύα, ήδη η καταστροφή των 2 Νορντστρήμ τους τσάκισε την οικονομία, περιμένουν τον "στρατηγό Βοριά" για να τους καταψύξουν;;Απ'ότι ακούω από επισκέπτες στην Γερμανία, τα πράγματα έχουν επιδεινωθεί ραγδαία προς το χειρότερο,από τον 2ο-3ο μήνα του πολέμου,και κυρίως μετά την ανατίναξη του Νορντστρημ
δ) Παρ'όλ'αυτά οι φίλοι μας (κατά Δήμο Σταρένιο), προτιμούν να κόψουν το Αιγαίο στα 2 (και αργότερα στο 1) και να πουλήσουν και την υπόλοιπη Κύπρο, παρά να έχουν ενέργεια από κράτη-μέλη της €υρωπε'ι'κής €νεσης, και να τραβήξουν καλώδιο από Αίγυπτο (που θα'ναι το 1ο που θα μπουμπουνίσουν τα γερμανικά υποβρύχια του ΠΝ του γκείτονα),κάτι που βολεύει (ή είναι και αυστηρό προαπαιτούμενο για την θέση τους) τους εδώ κοτζαμπάσηδες
Κάτι που βολεύει τους άλλους βόρειους, τους Νορβηγούς, που είναι πλέον η κύρια €υρωπε'ι'κή πηγή υδατανθράκων (που έλεγε και μία -πρώην - υπέρβαρη συγκυβερνώσα ψυχή)
ε)@ΝΙΚΑΝΔΡΗΚ Πέρα από τη σαπίλα και παράνοια της τωρινής δυτικής κοινωνίας έχουμε και μείς 2-3 περιοχές επίφοβες, Σούδα και Αλεξανδρούπολη, μην πω και 'Ακτιο που παλαιότερα είχε τα ιπτάμενα ραντάρ της Ουσαφ,δεν ξέρω και τι έμεινε από το ΝΑΤΟ στη Λάρσα, να κάνουμε καρέ. Πιό πιθανό να μπουκάρουν στην αναμπουμπούλα οι (γκρίζοι) λύκοι, παρά να ξεβρομίσουμε
Από την 'αλλη "Πόλεμος, γονέας 1 πάντων", μπορεί οι επιζώντες να έχουν καλύτερες πιθανότητες από τον τωρινό ηθικοκοινωνικοπολιτικοαξιακο βούρκο που (επι)βιώνουμε
ΚΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

μαλλον ειναι λαθος η ειδηση,....πως γινονται οι πτησεις της πολιτικης αεροποριας!!!

Dojo Westend είπε...

Μάλλον τεσταρεται ο νέος ψυχρός πόλεμος δηλαδή μια νέα ισορροπία τρόμου και συνεργασίας. Η Ρωσία θα πάρει το κομμάτι της που πιθανώς περιλαμβάνει και την Οδυσσο και πρέπει να γίνει υπό μια ομπρέλα του ΝΑΤΟ για τα προσχήματα. Νομίζω ότι πέραν των διαφωνιών υπάρχουν αφανείς συμφωνίες, βεβαίως δεν τις γνωρίζουμε, αλλά και αυτοί που συμμετέχουν ποτε δεν είναι βέβαιοι. Αυτή η άσκηση του ΝΑΤΟ πέραν του marketing καλύπτει λίγο και αυτά τα κενά αβεβαιότητας. Από Ιούνιο και μετά επειδή οι ΗΠΑ μπαίνουν και στο ψυγείο λόγω εκλογών θέλουν να δημιουργήσουν και ένα συμμαχικό αυτοματισμό έως της επαναφοράς τους από το 2025. Όλα δηλαδή φυσιολογικά και βάση προγραμματισμού.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα που θα σου στειλω κατι?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Καλησπερα που θα σου στειλω κατι? "

Μπορείς να γράψεις αυτό που θες σαν σχόλιο και εγώ μετά δεν θα το ανεβάσω αν δεν θέλεις.

Ανώνυμος είπε...

Το σχεδιο του ΝΑΤΟ ειναι να μπουν στρατοι απο οσες προθυμες χωρες της Συμμαχιας θελουν και να αναπτυχθουν στα συνορα της Ουκρανιας-Λευκορωσιας (μεχρι τη Βινιτσια περιπου) αλλα και στα συνορα Ουκρανιας-Μολδαβιας (Υπερδνειστεριας δηλαδη) και μετα να περιμενουν την κινηση του Πουτιν.

ΛΟΚΙ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Αναλογικός

Σιγά την απόρρητη πληροφορία.!ΟΛΗ η Ελλάδα μια βάση είναι...από τον Βορρά μέχρι τον Νότο η μαλακία κάνει κρότο...Κιλκίς θες, Ξάνθη θες, Αλεξανδρούπολη θες, Σούδα θες, Άκτιο θες , Λάρισα θες κ.λ.π πάντου βάσεις του ΝΑΤΟ και των Τζώνηδων υπάρχουν.

Ζήτω οι βάσεις, ζήτω οι νέες αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα.Θα ζήσουμε και πάλι ένδοξες μέρες, όπως το '50-'60. Εποχές Τρούμπας.Μάτσο οι νεοφυείς επιχειρήσεις και κάργα οι θέσεις εργασίας.Κάθε βάση και πορνείο, κάθε πεζοναύτης και ιερόδουλη.

Εμείς δεν είμαστε χώρα...ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ είμαστε.!

Ανώνυμος είπε...

"Εμείς δεν είμαστε χώρα...ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ είμαστε.! "

Και η πουτανιά διαφημίζεται πολύ καιρό τώρα στο προτεκτοράτο....

ροζ ακρίδες είμαι πουτανα

https://www.youtube.com/watch?v=wxvl4LVI2N8

Τζούλια Αλεξανδράτου - Στόχος είναι τα λεφτά - Official Video Clip

https://www.youtube.com/watch?v=HzoJEiKh0TE

Λίζα Πίλβεντορ: Το Only Fans, η σεξεργασία, ο έρωτας και οι κίνδυνοι

https://www.youtube.com/watch?v=VTyPrdLZZg0&t=1660s

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

χα χα χα Απλέ ανώνυμε σχολιαστή που τις θυμήθηκες τις ροζ ακρίδες;; Καιρό είχα να τις ακούσω.