ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Τι ρομαντικό.!!

 Θερμοβαρικά Tos 1A στο δυτικό Τονένκι από το Ρωσικό ΠΒ. #Αβντίφκα pic.twitter.com/AdACexJL02

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τι ρομαντικό.!!

Ειδικά όσο σκέφτομαι ΄ότι αυτές τις ρομαντζάδες θα μπορούσαμε να τις ρίξουμε από τα νησιά στους απέναντι. 

Τι ρομαντικές θερμοβαρικές μου καλημέρες στους απέναντι...και μην ανησυχείτε καθόλου ο θεός των Ελλήνων θα σας κάνει κεκαυμένη γη όπως μου υποσχέθηκε.,

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό απόγευμα , συμφωνώ ότι με τέτοια όπλα θα κάθονταν πολλοί ήσυχα , και απέναντι και σε παραλίες δικές μας που θα έκαναν απόβαση καθώς και σε δικά μας εδάφη που θα καθαρίζονταν από τον εχθρό . Το θέμα είναι πόσο δύσκολο είναι να κατασκευαστούν και το 2ο αν υπάρχει η θέληση και αν θα μας αφήσουν . Για εκκαθάριση χαρακωμάτων και αναστολή προέλασης είναι πρώτα , συν το ψυχολογικό για τον εχθρό . Να μην πω για εξέρχοντες χοτ σποτ .
Κατά τα άλλα βλέπουμε εδώ ένα λαγό που μας δίνει λύση εμπλοκής στο πρόβλημα και καλά και αλλαγή προστάτη της Κύπρου
https://noumer.blogspot.com/2024/03/blog-post_11.html
με το πολιτικό προδοτικό προσωπικό που έχουμε θα μπούνε όλοι σε Ελλάδα και Κύπρο για συνδιαχείριση με εμάς εκτός . Κατά τα άλλα κυβερνούν οι κατάλληλοι , τύφλα να έχουν οι πατριώτες .

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Κακέ. Σούζα θα κάθονταν οι απέναντι, ειδικά αν ήξεραν ότι στο τιμόνι της χώρας θα καθόταν κάποιος αρχιδάτος με "βαρύ" χέρι που δεν θα το είχε σε τίποτα με την πρώτη τους στραβή να τους τα στείλει να πέφτουν σαν λουκουμάκια.