ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Ξήλωσαν σιδηροδρομική ράγα και την φόρτωσαν στο... "ντάτσουν"!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Η κατάσταση έχει προ πολλού ξεφύγει από τη γραφική συλλογή μετάλλων και έχει περάσει στα όρια του σαμποτάζ.


Συνελήφθησαν την Τετάρτη το πρωί σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης τρία άτομα, τα οποία εντοπίστηκαν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο μετά ρυμουλκούμενου το οποίο ήταν έμφορτο με πέντε τμήματα σιδηροδρομικών ραγών και πέντε μεταλλικούς σιδηροδρομικούς πασσάλους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας τις σιδηροδρομικές ράγες και τους μεταλλικούς πασσάλους οι δράστες τα είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από κοινού από σιδηροδρομική γραμμή της Αλεξανδρούπολης!

Τα αφαιρεθέντα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Σιδηροδρομικού Οργανισμού, αλλά και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετά του ρυμουλκούμενού καθώς επίσης και διάφορα εργαλεία που βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

DIMI είπε...

ΜΠΡΑΒΟ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν μου λες Ντίμι...για τους κωλόγυφτους θα πεις τίποτε η μπά;;; Άλλωστε το θέμα είναι η ΚΛΟΠΗ ολόκληρης ράγας τρένου από αυτούς. Ξέρεις πόσο επικίνδυνο είναι για το τρένο αλλά και για τους επιβάτες επάνω σε αυτό το να μην υπάρχει ράγα;;!!!

Ανώνυμος είπε...

δε δάγκωνα τη γλώσσα μου;;;Θα μου πείς είναι το πιό στάνταρ μετά από το που θα βγεί ο ήλιος,αλλά νταξ, ούτε βδομάδα και συμφώνησαν και επάυξησαν οι ευπαθείς......
Για να μην περιδιαβαίνω τα άρθρα, να σχολιάσω ότι το πρόβλημα με τους πλανήτες έχει λυθεί εδώ και χρόνια, όχι ως προς τη λύση, αλλά ως το αποτέλεσμα, σε π@ρτούζ@ θα καταλήξει.
Κλείνω τώρα, πάω να δω ορκωμοσία Κασσέλ


1 σχόλιο:
Ανώνυμος είπε...
θα την γράψω την κακία μου,αλλά δεν κρατιέμαι.....
Η χαρά των Ρομά θα είναι αυτά τα συστήματα κ.Λύκαστρε
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

23 Μαρτίου 2024 στις 1:18 μ.μ.