ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Δεν βάζεις υπογραφή για όπλα, τη βάζεις όμως για μείωση οροφών. Ξέρεις πώς λέγεται αυτό Νικολάκη;; Προδοσία λέγεται.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δεν έχουν υπάρξει πιο μαλακές σε αυτόν τον τόπο. Αυτά ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα έκανε. Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι μιλάνε για πώληση Mirage 2005. Μιλάνε δηλαδή για εκείνο το μονοκινητήριο μαχητικό που έχει εφάμιλλες επιδόσεις με ένα F-16 blk 70, το οποίο επουδενί δεν ελέγχεται απ' την Αμερική. 

Θα πουλήσει λέει τα 24 Mirage 2005, για να έχουμε ένα σύνολο 30 Rafale. Σε απλή μετάφραση. Οι τύποι θα αφήσουν το readiness έρμαιο στις διαθέσεις της Αμερικής και οι αναχαιτίσεις θα βασίζονται σε F-16. Μέχρι να αποφασίσει η Αμερική πάγωμα των ανταλλακτικών για να τα βρούμε με τους Τούρκους.

Αυτό το μαχητικό θα το πουλήσουν για να κάνουν τα Rafale μόλις 30, αντί να γίνουν τουλάχιστον 48. Και τα Rafale τι θα κάνουν;; Θα αναλάβουν readiness;; Φυσικά και όχι είναι ασύμφορο και δεν είναι ο ρόλος τους. Άρα, θα αφήσουμε το readiness* έρμαιο στις διαθέσεις των Αμερικάνων. Μιλάμε για μαλάκες ολκής. Μιλάμε για ανθρωπάκια για να μην πω τίποτε χειρότερο.

Τα Rafale και τα f-35 δεν μπορούν να έχουν ρόλο αναχαιτίσεων. Τα ΚΩΠ είναι μεγάλα και φυσικά δεν αξίζει η δομική φθορά τους. Τα 24 mirage ήταν το μαχητικό που οι Τούρκοι δεν γνώριζαν και ούτε γνωρίζουν.

Δεν βάζεις υπογραφή για όπλα, τη βάζεις όμως για μείωση οροφών. Ξέρεις πώς λέγεται αυτό Νικολάκη;; Προδοσία λέγεται.

* Είναι η ετοιμότητα των αεροσκαφών πράγμα που σημαίνει ότι από τη στιγμή που θα δοθεί εντολή για άμεση απογείωση τα αεροσκάφη θα πρέπει να βρίσκονται στον αέρα μέσα σε πέντε λεπτά, ενώ υπάρχει και η κατάσταση της ετοιμότητας των δύο λεπτών όπου οι χειριστές βρίσκονται μέσα στα αεροσκάφη τους και περιμένουν εκεί την εντολή για απογείωση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ελαμσαι διά της απουσίας του από οποιαδήποτε εξοπλιστικά,σε μια περίοδο που ο σουλτάνος φόρτσαρε ακράτητος και τώρα αντε μάζεψε το χάσμα....
Να τα δώσουν τα 2005...να πάρουμε όμως τα 2009 από UAE........και να τα δώσουν αφού παραλάβουμε πρώτα,χέρι με χέρι........

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Χαίρεται ,πάλι μέχρι χτες έλεγαν άλλα και με δεδομένο την έλλειψη slots παγκοσμίως για νέες παραγγελίες αεροσκαφών και με δεδομένο ότι η Ινδία και άλλοι σκοπεύουν να τα διατηρήσουν εν ενεργεία μόνο βοήθεια στους Τούρκους είναι η κατάργηση τους κ προδοσία . Με δεδομένα τα μέτωπα Ουκρανίας-Τάιβαν-Ισραήλ-Κοσσόβου και το ότι οι πιλότοι μας είναι εκπαιδευμένοι σε αυτά όπως και οι μηχανικοί αεροσκαφών μας και όπως λέει ο οικοδεσπότης δεν εμπίπτουν στις ορέξεις αφοπλισμού μας των χαζαροαμερικανών + τα στρατηγικά όπλα που δεν έχουμε στα f16 . Αν θυμάμαι καλά με δομική αναβάθμιση και link16 μια χαρά μπαίνουν σε πόλεμο μαζί με pod στοχοποίησης και ηλεκτρονικού πολέμου . Μαζί με μια παραγγελία που έπρεπε να έχει γίνει από τους επίσης προδότες του τσύριζα για όσα μπορούμε mirage2009 από τα ΗΑΕ που είναι εκσυγχρονισμένα με χρηματοδότηση με συμμετοχή μας σε κοινες εταιρείες με αυτούς πχ ΒΟΑΚ αντί για την ΤΕΡΝΑ . Τα mirage πρέπει να διατηρηθούν πάση θυσία . Συν ότι με δεδομένο την δομική αναβάθμιση όλων των f16 των αμερικανών είναι μονόδρομος και η δική μας αναβάθμιση έστω με Ισραηλινά όπλα στα f16 μακρού πλήγματος και στοχοποίησης .
Το θέμα μας είναι πόσο γρήγορα θα ξεφορτωθούμε τους προδότες που κυβερνούν . Εδώ τα phantom με τα κατάλληλα βλήματα θα μπορούσαν να είναι πλατφόρμες εκτόξευσης βλημάτων αντί για παροπλισμό και ένας στόχος παραπάνω για να παρακολουθούν οι Τούρκοι .
Το χαζαρικό εντός δεν σκοπεύει να μας αφήσει με όπλα όπως έχει ήδη δείξει .
Μπορεί να σταματηθεί ? αυτό είναι το ερώτημα . Και δεν μπορούν 5 τεως ΓΕΑ να βγουν να τα πουν στο youtube χοντρά για τους προδότες ? Και το ναυτικό το ίδιο .

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Κακέ...Αργά αλλά σταθερά οι Έλληνες καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνοι είναι. Αυτές οι μασωνικές καπότες που εκτελούν εντολές πέραν του Ατλαντικού.Όλες οι χούντες πέφτουν, όλες !